|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 600RR Hannspree,r56 Cooper S
|
Beğendiğiniz güzel otomobil setuplarını burada paylaşalım,konu kirliliği olmasın hem.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çok yakında sağlam drift ve drag ayarları paylaşıcam.isteyene Gran Turismo 4 ayarlarımıda veririm.
max speed: 594 km/h 0-1000: 13.9 sec 0-400:7.4 sec ayrıca drift setuplarımda mevcut. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: gc8 arıyoruz
|
o beşyüz kilometreyi doğrumu okudum ben?
![]() bi de yazıyla yazsana hacı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hehe aynen kardeşim doğru okudun
beşyüzdoksandört
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: feyirmice
|
GT4 drift ayarlarını paylaşabilir misin? veya PM : )
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Nissan 200SX S14 Drift Setup
Süspansiyon: Spring rate : 8.0 - 5.0 Ride height: 90 - 90 Damper: -- - -- Damper(bounce side):9 - 5 Damper(rebound side):9 - 4 Camber angle : 3.0 - 3.0 Toe angle : 0 - 3 Stabiliser : 2 - 7 Şanzuman: Final : 11 Çekiş kontrol sistemleri: ASM (oversteer) : 0 ASM (understeer): 20 TCS: 1 Frenler: 10 - 13 Lastik: Ön ve arka : Sports/hard veya ön S1 arka N3 Downforce :0 - 10 --------------------------------------------------------------- Kolay gelsin umarım yaparsın ben gayet rahat yanlıyorum bu ayarla
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: feyirmice
|
Çok teşekkürler
Burdan yazarım ben de.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
rica ederim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
prodrive şu yazdığın ayarların gerçek hayattakilerle alakası yok , bi yerden mi aldın yoksa sen mi yaptın ayarları ? ön amortisörler arkalardan daha sert yapmışsın...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hayır kendim yaptım,oyun sonuçta ne bekliyosun ki ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
ben prologue da bayağı kasmıştım drift setupı için , haptığın her KG değişikliği etki ediyor emin ol ..
ezberimnde kalanları yazayım da bir dene bak .. ön kamberi 3.5 a arkayı 1 e çek . önleri yumuşat arkaları en sertin biraz daha aşşağısına çek direksiyon açısını 50 yap ön lastiklerini de arka lastiklerini de N1 yap . Ben G25 le oynarken bu setupla oynuyodum dünya 3. lüğüm var ![]() geri kalanını hatırlayamıyorum PS3 de ynaımda değl |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ama bak benim verdiğim ayar gt4 için,gt5 için henüz ayar denemedim,ama verdiğin bilgiler için tşk ederim denicem
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Simulatör gibi bakabilirz aslında gt serilerine ve forza'ya. Her ne kadar LFS gibi olmasa. Bu ayarlar oyunda olsa drift için belli ayarlar yani degiştirmez oyun olup olmadıgı.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
ideal LSD , Amortisor setupları nedir pist icin en uygun ayarları paylasırmısınız
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |