S3 sahibi olarak, şiddetle tavsiye ederim. Sorunuz merak ettiğiniz birşey olursa pm atarsınız.
Ali Can Calis
araç modeli önermeyeceğim Cem ama gidip aile arabası alma (civic vb )yaş gençken fırsat varken bazı şeylerin tadını al.206 rc honda typer s3 gibi şeylere yoğunlaş.
![]()
Ya bu akşam da yeni kasa civic kullandım..İnanılmaz hoşuma gitti..Çok konforlu geldi..125 hp bastımı gittiGidip onun sıfırını alacağım sanırım..
İnanılmaz git geller içerisindeyimYeni civic sedan beni çok cezbetti valla..
Çok farklı kategorilerdeler ama..Ne bileyim civici kullanınca aşık oldum resmen![]()
cem senin yerinde olsam...
07 yamaha r6 alırım, onun yanına da polo tdi..![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
aynen katılıyorum alıp üstüne para harcayıp bir sürü sıkıntı cekmektense direk hazır bir arac her zamn daha iidir
ilanların ikiside görünmüyor ancak bi arkadaşımın s3 ü var adam ciddi anlamda para harcadı arabasına, bütün detayları tüm otodan alabilirsin araç orada yapıldı...
18.t üşünürüm dersen se bilirsin ancak s3 ile normal a3 arasında ciddi anlamda dünyalar kadarfark var.... biekere araç quatro en başında araç bildiğin viraj için yaratılmış, ayrıca şanzımanı 500 600hp lere kadar kırılmadan dayanabiliyor, normal a3 için 300den sonrası sıkıntılı olur diye düşünüyorum....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)