İzmir, Ankara , Eskişehirde 15.000tl-20.000tl arası sermaye ile kurulabilnicek iş imkanı nelerdir yardımlarınızı bekliyorum ?
İzmir, Ankara , Eskişehirde 15.000tl-20.000tl arası sermaye ile kurulabilnicek iş imkanı nelerdir yardımlarınızı bekliyorum ?
tecrüben varmı?
daha önce çalıştınmı?
esnaflık yaptınmı?
bildiğin bir iş varmı?
para 2. plandır daima.
5 bin e de iş kurabilirsin ama önce bildiğin işten bahset.
her kafadan şimdi otoyıkama çıkacak burada
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
İyi önerelim de ticaret hiç düşündüğü kadar kolay değil.
Eğer gireceğin sektörü tanımıyorsan ve ticari zeka yoksa 3 ay gitmez.
Yanlış anlama ama gerçek bu.
Hadi Toptancısından bayan çanta alıp Eskişehirde üniversite civarında dükkan aç diyeceğim ama keşke bu 2 satır kadar kolay olsa.
Otomotiv hakkında epey bilgim var esnaflık tecrüben var ticari zekam var
Çiğ Köfte düşünüyorum ama ?
Lokanta ocakbaşı tarzı bi yer açılabilir.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
buyur buradan yakmadem otomotiv üzerine çiğ köfte ne alaka yahu
şeyini sallasan köfteciye çarpıyorsun boku cıktı o işin.
börek poğaça simit v.s dükkanı açabilirsin sabahları millet işe giderken ayaküstü iyi biyerde , koy bi börek ustası al malzemeleri![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
tatlıses çiğköftenin franchising fiyatlarına bir bak istersen benim liseden arkadasım açtı işleri tıkırında gayet
Forumda daha önce oto yıkama işletip kapatanlardan bir kaç kişi detaylı bir şekilde anlatsada şu herkese tavsiye edenler aydınlansa.
Kimsenin sen şu işi yap şu kadar para kazanırsın diyebiliceğini sanmıyorum, senin yapmak istediğin ticarettir, ticaret risktir belirsizliktir.
Eğer gerçekten inandığın gelecek gördüğün bir iş olursa zaten kim ne derse desin yaparsın.
eğer ki 20 bın tlye ocakbaşı açılabiliyorsa ben yanyana 10 tane açacağım...biraz mantıklı yazalım...
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ekmek arası tatlı, tuzlu sabah kahvaltısı.. sislide yiyyorduk herıf para basıyordu.. tatlı deyınce cıkolata muz kaymak recel vs tuzlu olunca tereyagı yumurta peynır salam zeytın ezmesı vs..
aksamlarıda waffle satarsın.. eskisehir ogrencı mekanı..
al sana ocak al sana ocakbaşı
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)