mtec silver arıza vermiyormu şimdi eğer öyle ise bizde gidip dünya para bayılmayalım
Printable View
mtec silver arıza vermiyormu şimdi eğer öyle ise bizde gidip dünya para bayılmayalım
monza bi arkadasımın aracında arıza verdi.
bence de bi kac ay sonra degıstıreceksenız bıraz daha sabredip cifte masraf yapmadan daha kalitelisini almanız daha mantıklı
mtec silver 2.kalitedir.
xenonda arıza garantisi olan mtec canbus ve twin special.kullanıyorum.mtec silverlar 2.kalite piyasada tutsun dıye mtecın yaptıgı kit.
arkadaşım 207 gt sine eagle eyes marka xenon taktı 350 lira gibi fiyata bende aynısından kullanıordum focusumda , fiestamda kullandım. ne benim araçlarımda ne de arkadaşımın 207 gt sinde herhangi bir sorun yaşanmadı. şimdiki aracıma da yani passata da ondan takıcam.
Arkadaşlar 207 gt far tipi aşağıdaki gibi değilmi
kısa : h7
uzun : h1
sis : h11
cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.:) bugün taktık 2 arabayada. monza değil ama tam adını bilmediğim baska bi marka monzadan bi kalite daha iyi 150 tl yakmadı 2 aractada arıza ışığı vb. ancak gt de park ampullerini söktüm söktüğüm dakka diit etti verdi arızayı:(
2 senedir 308de kullaniyorum oyle cok bilindik bisiyde dgil hicbir problemim olmadi cok sukur