-
Zoru yapıp(pist) da kolayı(tribün) yapamamak bu olsa gerek..Onlar ordaki bir yarışa gelmemiş galiba..Oto drag zamanı nası kilit olduğundan hiç haberleri yok...Mevzu hakkında hiç bilgileri yok..Kum fırtınasından haberleri yok, hiç görmediğimiz çeşit böceklerden,yabani otlardan haberleri yok..Pistin çevresi böyle ve buralardan yürüyoruz zorlanarak.Koalalar'ın fotoğraflarını da görmemeişler galiba..Yazık harbiden..
-
-
Alıntı:
kop42 Nickli Üyeden Alıntı
The end olmus konya
ahahha katılıyorum kopuq abicim :D
-
yahu sitede o kadar arkadaş var zengin bir tanesi 1 tane inşaat dikiceğine bir pist yaptırsın parasını katlasın hiçmi cesaret yok?
-
Sinir oldum ya. Mantığa bak..
Gitsinler onlar japon parkı yapsınlar zaten. :mad: Biz de drag diye hızlı trenin gidişini izleyelim artık.:mad:
-
Tiplerini s.....lerim..
S.e sürülecek zekâsı olmayan acizler.. Piste gelip de 1 defa yarış izlemez, çok biliyormuş gibi ahkâm keser.. Çok üzülmemek lazım ama, herkes layık olduğu şekilde yönetilir.
-
-
cahil ülkemin cahil yöneticileri..
aklıma geldi birden ankara emniyet müdürüne bazı izinler için yarışları tanıtmaya çalışıorlardı (boss )ümit abi ve mustafa abiler.özel bir ralli etabı ile özel bir gösteri yarışı düzenlediler herşey güzel gidiyor derken ; sayın emiyet müdürümüzün sorusu;
F1 yarışlarıda buradamı yapılıyorr?????
siz bu adamlara ne anlatabilirsinizz????
-
yeni izledim şimdi komikmi desem ne desem draga spor değil dedi aklı G den uçmuş
-