|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ek civic
|
Arkadaşlar..günlük hayatta çaoğumuz bu siteyi kullanırız..alır satarız..vitrine bir ilan koymak istediğimizde para veririz..yada doping denilen uydurma promosyonlara para veririz..buraya kadar hepsi tamam..zaten var olan şeylerdi..ama bu site buyudukçe zaten ana sayfasında koskoca haberi var avrupada 3.olmuş..bilmem nerde 46.olmuş falan..
peki abi neden kimse sormuyor ya sen buyuyorsun sizin sayenizde diyorsun peki neden güncelleme diye bir basit şey için bile 7 küsür lira para almaya başlıyorsun...dün mail attım şikayet olarak bunu geri almalısınız diye..yanlış mı düşünüyorum acaba dedim kendi kendime..söyleyin arkadaşlar yanlışmı düşünüyorum.. güncelleme yapamadığı için insanlar aynı ilandan 10 tane daha koyuyor..bir dünya zaman kaybı oluyor ilan ararken..ve dahası... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
oturdugun yerden arabanın satıyorsun zamanında site tanıtımı ıcın almıyorlardı suan işi ticarete doktu bencede mantıklı ama fiyatları makul seviyeye cekmeleri lazım
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tabi satıyorsun ve tıklandıkça zaten dünyanın paralarını kazanıyorlar reklam ve diğer yerlerden olsun...yani dediğim güncellemeye bile para istemeye başladı..çok komik...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
sahibinden.com gayet hızlı büyüyen ve başarılı bir şirket...
yaptığımız inşaattaki tüm daireleri buradan sattım bütün araçlarımı biris hariç buradan sattım ve aldım. Vitrin olayına verilen para işe yarıyor mesela 2. günde sattığım arabada oldu ![]() Sonuç olarak işe yarayan bir sistem kurulmuş gelelim güncelleme olayına cüzzi rakamlar tabikide kimseye koymaz ama abartı rakam siteye ilan koyma namına düşüs sağlar zaten yöneticileri bunu görüp ona göre rakam politikası belirlerler diye düşünüyorum.... __________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
İlan vermek için makul bir ücret isteyebilirler atıyorum 2 lira
Ama güncelleme için ücret talebindebulunmaları etik bir davranış değil. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
her zaman siteyi aktif kullananlar için sorun olmaz ama 2-3 senede bir araba alıp satan birinin gözüne büyük gelebilir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
ben aynı ilandan yeni bi tane açıorum onlar da kabul ediyor, sorun yok
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Güncellemek yerıne ılanı tekrar acmakm sorunu çözer bence başka bir para almıyor çünkü sahibinden
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
yakında ilan açmayada para alırlar bu hızla giderlerse..sonrada dünya birincisi olmayı hak ederler...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
bu tip ticari fiyatlandırmalar arz-talep meselesidir,
sahibinden.com ve gittigidiyor.com firmaları o kadar yüksek yüzdeler ile çalışıyorlarki inanılmaz ! peki neden hala insanlar ilan veriyor ?? işte dediğim gibi arz-talep meselesi, adam demekki para kazanıyorki fiyatları bu kadar yüksek tutuyor. aynı türkiyede satılan benzin gibi, neden çoğu ülkeden 3 katı para veriyoruz ? aslında yüksek vergi veriyoruz ? CEVABI ÇOK BASİT : ÇÜNKÜ ALIYORSUN`DA ONDAN. adam litresi 5 lira da derse alıyorsun ,15 lira dersede alacaksın ? alma .. sık dişini bir kaç ay, birlik ol ? nerdeee. işte sahibinden.com da aynı bunun gibi , adam 7 lira alıyormu ? evet çünkü ilan vereni var ,sorunu yok . bu kadar basit, vermeyin ilan veya para vermeyin bakalım o fiyat düşmeyecekmi ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
tamam guzel faydalı bır sıte hersey alıp satabılıyorsun ama 89 lira olan vitrin ilanını 180 liraya cıkardılar. en basıt ornegı... bu da ısın ne denlı tıcarete dondugunu anlatmaya yeter dıe dusunuyorum...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ben kendi adıma şikayette bulundum..birlik olmalı..dediğin gibi insanlar..ben sadece bir ses yapabiliyorsam ne mutlu..susmak yerine tepkimi gösteriyorum..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Sahibinden.com Gerçekten Başarılı Bir Şirket
Örnek ; Oturduğum Yerden 5 Tane Arabamı Sattım Ben. Gerçekten Güzel Karlar Yaptım. Önceden Galeriye Koyuyodun. 250-500Tl Arası Para Veriyoduk. Bu Zorumuza Gitmiyoda. 7-10 Liramı Zorumuza Gidicek Bence Sorun Yok
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ben dediğin gibi düşünmüyorum kardeş..sen bizimle buyuyorsan bize bunun bir dönüşü olması lazım..bizi daha çok kullanmak olarak dönüş yaparsan ben sahsen tepki veririm...kazandığın paralar seni ilgilendirir.sonuçta kullandığın site acayip para kırıyor...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ilan ucretlerine promosyon ucretlerine lafım yok
ama sitede güncelleme için ucret taleb etmek yanlış onların işi o zaten para kazandıkça siteyi güncellemek güncelleme parası diye birşeymi olur ... para kazanıcaklar yenilik getirip kendilerini geliştiricekler bunu kazandıkları parayla yapmaları gerekiyor benden kendimi geliştiricem güncelleme yapıcam diye para istemeleri çok saçma olur
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ES7
|
Güncellemeden kasıt nedir. Ben 2-3 gün içinde 2 ilanımı da ücretsiz olarak içerik olarak değiştirdim.
Son Düzenleyen TEQUILA; 02-12-2010 09:29. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Herkesin Görüşü Farklı Kimsenin Kazandığı Paralar Kimseyi İlgilendirmez. Adamlar Zaten Zorla Gel Benim Siteme Araç Ekle Veya Doping Veya Promosyonlara Katıl Demiyorlar Herkes Kendi Elinde Yapıyor Bu İşlemleri
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
guncellemenın faydaları:
ilan tarıhı yenılenır favorılerıne akleyenlerı kaybetmezsınız sayacaını sıfırlanmaz. adamlar cok guzel bı fıkır bulmus.bunuda ucretlı yapması cok normal.yoksa yarım saatte bır ılan guncelle. zaten ucret alınmıyo normal ılanlardan adamlar daha ne yapsın. pastam dursun karnım doysun o da ıyımıs. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|