kartalda dedıgınız alt gecıtlı olan falan mı? eğer oysa ben 1 ay once falan gıttım 6 araba kaldırıyordu çok rahat..
Printable View
kartalda dedıgınız alt gecıtlı olan falan mı? eğer oysa ben 1 ay once falan gıttım 6 araba kaldırıyordu çok rahat..
zeytıınburnu gelık ın karsısında bı pıst war eger o pıstı kastedıyosan kartaldakı pısıtn yanına yaklasamaz. ıksınede gıttım ama kartaldakı pist baya farklı ve güzel. hatta sahibinden.com da kartaldakı pıstın lınkı wardı bulursam atarım lınkı bı göz atarsın pıste.
yonetim uygun gorurse ben isim yazmaya baslamak istiyorum :D
katılım artarsa duruma gore pistlerle gorusup ayarlamaları yapabilirim pazarlıgım iyidir minimum fiyata indiririrm diye dusunuyorum ona gore yer ve zamanıda belirlemis oluruz. yonetimden yetkli bir arkadas izin mesajı atarsa isim listesini yazmaya baslarım:D
bende hazırım abi :D Derecelerimiz war az çok yenibosna londra camping ' de :p
ahmet demedi deme tutmıcak :D
tutmaz olay çıkar:D:D kilolar eşitlenmez araba şişti benzin bitti avans vuruo ahaha:D
zeytünburnuna çok gitmiş birisi olarak cidden arabalar birbirini tutmuyo bitanesi vardı dedik bundan niye böyle bi ses geliyo hp mi yüksek yok diyo bunun manifoldu patlak :D
8 araba varsa orda inanın 2si çok iyi 3ü idare eder diğer kalanları vasat oluyo :D bakım yapılmıs zamanını denk getirmemiz lazım ahmet onuda görüşürsün orayla.
biz gittiğimizde numara kavgası yapıodk 7 numara daha ii filan :D harbiden hepsi birbirinden farklı :D
rolll den önce sonrasında çok carting muhabbeti yaptık ama gelen olmadı
göbekliler sağolsun ahaha
enes carting yapmasın bi kere 55 kg adam yaw :P
benimde eski halimden eser yok 80 kg ya dayandım hahaha
ben balata spreyimi yanımda getiriyim düzlükte kilo farkını kapatırız fıs fıs :D
Açıkcası yapılırsa büyük pist olması zevkli olur bağcılar olimpiyat spor kompleksi (ismi tam hatırlamıyorum) onun kapalı otoparkını komple go kart pisti yapmışlar 2 sefer gıttım tabii araçları bırbırıne gore güç bakımından ne kadar eşitler bilemicem (***** kış kapıda kapalı pist olaraktan önericeğim bir yer, onun harcinde drift ve yarış için kale center otoparkındaki pist uygun yere yere sıvı bir madde sürdüklerinde kayganlık en aza indiriliyor, Beylikdüzü Go-Kart Arena da güzel pist olarak araçlar hakkında bilgim yok (TRF1 liglerinde kullanılan bir pist yeri)