|
|
#1 | |||
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
Bir film vardı hatırlar mısınız, bir grup mahkum mu öğrenci mi ne vietnamda askeri eğitim alıyorlar birbirleri ile anlaşamıyorlar önce sonra anlaşıyorlar vs bu sırada savaşa giriyorlar vs aralarından 2 kişi yakalanıyor kafalarına sepet geçiriyorlar yılan bırakıyorlar öğrencilernden biri yılanı ısırarak öldürüyor filan.
mark dacascos eğitmen gibi hatırlıyorum ama bulamadım. o olmayabilir. Ya buna benzer film hatırlıyor musunuz? yoksa birkaç filmi kafamda mı birleştirdim ben? __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fiat
|
oldukça yaratıcı olmuş bence
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Filmin başrolünü michael dudikoff oynuyor eğitmen olarak.Hapisden seçilen gençlerle vietnamda rehin tutlan zengin bir iş adamını kurtarma operasyonu.Fimin adıda Soldier Boyz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Stanley Kubrick' in 1987'de yaptığı "Full Metal Jacket" filmi olabilir mi ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechWorks
|
çok teşekkür ettim.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Tam ihtiyacım olan bir konu
Benim de aklımda takılan bir film varBir genç kız ölen annesinden geriye kalan bir mektubu okur ve yıllardır ölü bildiği babasının aslında yaşadığını ama tam olarak kim olduğunu yazmamıştır. Kadın sergilisinden ayrıldığı hafta kensdisini etkileyen bir adamla daha birlikte olmuş ve bu 2 adamdan biri onu babasıdır. Bu süre zarfında başına kötü bir olay gelir ve mafya peşine düşer (para konusunu mu yoksa uyuşturucymuydu hatırlamıyorum) kız bu 2 adamdan yardım ister. 2 adamda kızı sahiplenir ve 2 baba adayı birbiriyle yarışır. Adamlardan biri varlıklı biridir ve bir araba koleksyonu var. Kıza önce araç maketlerini gösterir sonrasındaysa arabaları, filmin ilerisinde mayfa bu araçlara bomba koyup patlatıyor. Yardım edebilecek varmı ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: fiat
|
valla arşiv bendede var ama çok izlemektenmidir nedir hiçbirinin konusunu hatırlamıyorum, bu konuda arkadaşları tebrik ediyorum
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Valla çok aradım rıdvan yaklaşık 1 yıl oldu hep aklımda bulsam izlermiyim bilmiyorum ama takıldı bir kere kafama. Varsa bir hatırlayan yardım etsin lütfen
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechWorks
|
Beyler geyik yapmadan insanlar bilmedikleri filmleri paylaşsınlar bulsunlar. bir konu sağlam kalsın.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Yokmu isim tarih ülke bilgisi falan D
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bende bir film sorayım. Filmde ruh hastası bir seri katil mahkeme salonunda yanında ise onun savunmasını yapan nitelikte bir ruh sağlığı uzmanı var. Katilin bölünmüş kişilik problemi var. İçinde bir çocuk bi yaşlı adam bir fahişe bir polis felan farklı karakterler yaşıyo gibi. Ruh doktoru bütün bu karakterleri çöl ortasında bir yerde buluşturuyor adamın zihninde ve sonra orada gerçek katil dürtüsünü yaratan karakteri yok etmeye çalışıp adamı normal hale getirmek istiyorlar. Tabi biz filmde bu buluşmayı izliyoruz. En sonunda katil sanılan karakter ölüyo mahkeme adamı serbest bırakıyo. Sonra ise bir süpriz oluyor. Okuyunca çok saçma ve komik gelicek ama çok güzel bir filmdi. Zaten izlemiş olan birisi anlar ancak. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |