|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
arkadaşlar üniversite zamanında bi kart cıkarmışdım.
500 milyon limitli.200 milyon borcum vardı. ödemeyeli 6-7 ay gibi bi zaman oldu. öğrenmek istediğim kısım borcum muhtemelen 1 milyar civarıdır. ödeme kolaylıkları nelerdir. daha önce başına gelen arkadaşlar var ise paylaşırsa sevinirim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bende şunu soracam garantde borcum olmasına rağmen dün msj geldi borcunuz 0.00 tl dir ben bu mesaja istinaden borcum yok diyebilirmiyim?
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bu mesajla bi hak idda edemezmiyiz yani
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
eğerki öle bi durum yoksa Şubenıze gidip taksit yaptırtabilirsiniz garanti ve finansbankta yapıyolardı. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
seko banka ve tel şebekelrine güvenme, vodafone bana 4 sene öncesinin 20 lira olan bakiyesini 1küsür olarak çıkarttı, avukat vs vs 700 e hallettik... borcum yoktur kagıdı almama ragmen
![]() borcunu banka subesine git öyle sor derim.. arkadaşım 200 liralık borç o kadar olmamıştır ya, banka şubesine gidip öğren en temizi.. bu kadar sürede çoktan takibe girmen gerekirdi, bende alışkanlık oldu 15 gün geç yatırmak, 5 gün geçiktimi günde 2 kere arıyorlar.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
göki borcum var aslında biliyorm ama bu yaptıkları yanlıslıgı onlardan çıkartabilirmiyim onu düşünüyorum sonucda bilgilendirmeyi telden yapıyorlar bana yanlıs bilgi verdiler bende bunu kâale alıyorm diye diretebilirmiyim hep onlar kıllık yapacak deil ya düşmüşler elimize bende uraşabilrmiyim acaba onlarla.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
seko borccun oldugunu biliyorsan git öde derim, bankaya kızsanda bagırsanda borcunun faizi işliyor, sonuç yine sana zarar oluyor.. adamlarda kendince haklılar sonuçta..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
6-7 ay ödemediğin borcu ödemek için Kredi Borcunu belli bir faiz ödeyerek taksitlendirebilirsin. Almış olduğun bankanın taksitlendirme işlemi yoksa. Kredi taksitlendirmesi olan başka bir bankaya gidersin ve borç transferi yaptırıp taksitlendirme istediğini söylersin. 950TLlik borcunu 1100/6 şeklinde ödersin... O kartla harcama yapmışsın gibi extrene yansır. Borcun dahada kabarmadan ve KKB puanın iyice düşmeden bence bi bankaya uğra.. (yarın öbürgün bi kredi almak istersin + kredi kartı almak istersin zorlarlar epey) __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
konu burda ben anlamam
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: -
|
ilk borcun (200 tl) son ödeme tarihinden itibaren en geç iki buçuk ay sonra postacı bi tebligat getirir.
bu noter ihtarıdır. baktılar onu kale almadınız, ödemediniz hala borcunuzu. postacı ikinci kez gelir bi tebligatla. bu artık icra takibine düşmüş borcunuz demektir. (avukattadır yani) size altı aydır hiçbir ihtar gelmemesi anormal. belki gelmiştirde, postacı sizi bulamayınca başka yollara gitmiştir. ya adreste sormuştur birilerine, tanınmıyorsunuz diye iade etmiştir merciine, yada geldiği an sizi evde bulamayıp, kapınıza bir not düşmekle birlikte muhtara bırakmıştır tebligatı. siz yinede bankaya gidin ve borcu yeniden yapılandırın. telefonuna sonradan borcunuz yok mesajı gelen arkadaşımız ise dönem borcundan bahsediyo. mesajlar o döneme ait gelir. halbuki yaptığı harcama bi sonraki hesap kesim tarihine aktarılan harcamadır. unutmayın, eğer bi karttan alışveriş yaptıysanız bunu banka kesinlikle unutmaz!
Son Düzenleyen messi; 03-12-2010 15:34. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
dostum ilk başta hangi bankaysa onların takibine düşer çok üstelemezler ödemen için hatta sonra avukata düşer dosyan açılır ve üzerine avukatlık ücreti+dosya masrafı ve günlük faiz binmeye başlar bazı bankalarda mutlaka kampanyalar oluyor az bir indirim yapıp 2 ye bölme ihtimalleri büyüktür ama genede geç öderseniz bu sefer haciz işlemi başlar ve dosyaya + olarak haciz masrafı biner giden kişinin taksi ücretinden tut yemeğine hepsi oraya biniyor ben haciz işi yaptım baya bi süre ordan biliyorum
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
bu surec ıcınde hıc ıhbar gelmedımı
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ef
|
benim 2 aylık bir geçikmede bile kredi almak için ne kadar uğraştırdılar
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
hangi bankadan olduğu çok önemli
bende finansbankla zıtlatmıştım 1 seneye yakındır hiç ödeme yapmadım 800 tl borcum vardı faizi felan fıstık derken 1500 liraya yaklaşmıştı geçen gün faizi sildiler ana parayı yatırdım sıfırladım
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Yok
|
arkadaşlar bilgilendirmeler için tesekkür ederim.
en kısa sürede borcumu kapatıcam. aptallık ettik ödemedik sonra öderiz sonra öderiz dedik iş aldık sanırım başımıza. ilgilenen arkadaşlara tekrardan tesekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:09 ::::

hep onlar kıllık yapacak deil ya düşmüşler elimize bende uraşabilrmiyim acaba onlarla.