beyler bişey sorucam bu forza da dısc 2 dıe muhabbet var bazı araclar kılıtlı dısc 2 yı yukle acılsın gıbılerınden bısey soruo nedır bunun cevabı makıne yazılımlı oyun orjınal deıl :D
Printable View
beyler bişey sorucam bu forza da dısc 2 dıe muhabbet var bazı araclar kılıtlı dısc 2 yı yukle acılsın gıbılerınden bısey soruo nedır bunun cevabı makıne yazılımlı oyun orjınal deıl :D
hmm bızde harddısk varmı bılmıorum :D sanırım var ama 120 lık makıne cd yı nerden bulucaz :D
YouTube - Team Turkiye MotorSport (4)
Son yarışımız.
Abi adam şov yapmış ben bunu net de gezinirken keşfettim yeni süpermiş...
YouTube - Gymkhana Practice - Forza Motorsport 3
YouTube - Team Turkiye MotorSport (5)
Geçen haftaki yarışımızdan
Hüsnü xboxa ortak mısın nesin :D
Hepimize xbox aldıracaksın :)
hepiniz birgun xbox li olacaksiniz :D
Yaw forzada kopya oyunla online girsek banlanırmıyız drek ? Yada orj. oyun alsak cihaz çipliyse de sıkıntı olurmu ?
Ne zaman banlanabilecegini kimse kestiremez, benim bir makinam 3 senedir banlanmiyor. Forza 2 den beri oynuyorum online :D Simdi Slim e gectim orjinal le kafam rahat oynuyorum.
Orjinal oyun olsa bile banlanabilirsin, onemli olan makina. Senin yerinde olsam alirdim bir slim keyfime bakardim :D
ozaman şuan için elinde fw li makine olanlar için en mantıklısı (benim gibi) banlanana kadar şansımızı denemek belki senin gibi senelerce banlanmayız .. he eğer banlanırsakta illada online oynicaz dersek çok sardı oyun dersek fw siz cihaz almak .. nasıl olsa id imiz banlanmıyor dimi .. yeni cihaz aldığımızda aynı id ile devam
Ulen dün akşam özel oda yapmışsınız giremedim :)
Dursun yaw onun da kendine göre güzellikleri var işte. Kardeş kardeş geçiniyorlar
Forza ttm diye bir video basligi acip videolari dizsek husnu bence super olur :)
Valla bu başlık yeterli gibi geliyor bana ama olabilir tabiki. Blog taki yarış günü ile alakalı güncellemeleri de ekleyebiliriz.
yaws benimle kapışcak adak yokmu nurburgring nordschleife 1 tur :D yaws ben hiç makinayı nete bağlamadım bu uzaktan bağlantı oluyormu yoksa illa kabloyu takmak zorundamıyım?
Eger makinan Xbox slim degilse ethernet kablosu takman gerekecektir. E bagla da gel yarisalim :D
saat 5 gibi bağlayayım bakayım yalnız fw var ban yemeyiz inş :D
eh yersen offline olarak hayatina devam edersin :D
Bu haftaki yarış
10.02.2011 Perşembe Saat 21:00
Araba; 2010 Audi S4
Klas: C-Klasin sonuna kadar Uppgrade ve Tuning serbest. Araciniza guzel dizayn satin almayi unutmayin!
Pist: Sunset Peninsula Tersi 25 tur
Ödul: 1993 Jaguar XJ220 + 100bin kredi ;)
@Husnu
KArdeşim bu Forza3'te online oynamak için ne kadar ödüyoruz?
Ve senden sanırım ps3'te var..Hangisini alıp oynamak daha zevkli sence?
Ozan
Valla ikisininde kendine göre artıları eksileri var baktığında. Xbox ta Forzayı online oynamak için Gold üyelik almak yeterli. Senelik 70-80 TL civarında. PS3 te online için para ödemiyorsun. Fakat xbox ın online altyapısı ps3 e göre daha iyidir. İkisinin de kendine özel oyunları vardır. Biraz araştırıp sana uyan sistem hangisi ise onu almak daha mantıklı .
yarın caner deil ben yarışcam yaw özledim,burak mutlaka gel sana kaymazsam raat edemem :)
Hazırlamadım yarın erken gelıp halletcem :D
Ya olm sen once kardesını gec hımbıl :D
Son gunlerden...
http://gbrodeng.blog.com/
Dün akşam bir gariplik vardı gerçekten. Debriyaj kullanan manuelciler, normal manuelcilere göre ciddi avantaj sağladılar. Aramızda otomatik kullanan var mı bilmiyorum ama onları saymıyorum bile. Sen söyledikten sonra dikkat ettim biraz. Özellikle WRX ve Lotus yarışlarında viraj çıkışlarında ve düzlüklerde arayı açıyorduk.
akşam yine rezil olduk hahaha
artık perşembeleri canere bırakıcam
elin champion,veteranlarını geçiorum senle papa bear ı geçemiorum yaw :)
Valla papa çok sağlam oynuyor. Dün akşam yoruldum gerçekten . Tam rahatladım diyorum tampona dayanıyor. Ondan sonra kastır tekrar araya açacağım diye . Ama güzel yarıştı.
Beni de ekleyin lütfen Slim 4Gb ma sonunda kavuştım bugün..
Ama play-asia da n 14 ocak da aldığım oyun TR ye gelip geri döndüğü için 2 gün önce bir daha sipariş verdim..
gelince hemen 12 aylık goldu alıyorum..
şimdilik elimde sadece shift var onunla takılıyorum..
Yarın evdeki konsol üssünün fotolarını eklerim :P
gamertag:Antalyalogy2
Pehhh uzak kaldım arkadaşlar aranızdan live bittiği için en kısa zamanda aranızda olmayı ümid ediyorum =)