User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Egzos ceza sorunu

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Greentiger01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamer, Adamlar başka birşeye bakmıyorlar zaten, Tek yıldızlı komser geldi direk arabaya bindi düğme aradı ilk başta sonra çalıştırdı gaza bastı sesde fazla yok emin olamadı çıkıyormu çıkmıyormu diye arabayı kesiciye kadar soktu Kaldıki fifltrenin sesi daha çok çıkıyor, Benle beraber 206GTİ vardı bitane ondada düğme vardı onuda buldu İşi kapmışlar artık
    düğme ne ya? varex için mi bakıyorlar? yoksa vanalı sistem falan kontrolü mü? ilginç valla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düğme ne ya? varex için mi bakıyorlar? yoksa vanalı sistem falan kontrolü mü? ilginç valla.
    El yapımı warex diyebiliriz, Adanadaki şahinci kardeşlerimiz sağolsunlar polise herşeyi ögrettiler, Hiçbişe bulamazlarsa motoru açıp headers varmı diye bakıyor
    http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/68664-cut_system_tamamdir.html

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönderilmiyor diyorsun ama gönderilen örneği çok var. polisin insiyatifine kalmış. orjinal dışı olan herşeyden isterse muaneye sevk yazabiliyor ve o yazıyı yazarsada muane ücretini ödemeden karakoldan düşürmen çok zor. ancak genel olarak yapmamaya çalışıyorlar. tabi kıllık oranına bağlı o memurun.
    2gün önce arkadaşım yedi cezayı. muayneye göndermedi. tamamen kıllık seviyesine bağlı

Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adana..egzos ceza rekortmeni

Kamer, Adamlar başka birşeye bakmıyorlar zaten, Tek yıldızlı komser geldi direk arabaya bindi düğme aradı ilk başta sonra çalıştırdı gaza bastı sesde fazla yok emin olamadı çıkıyormu çıkmıyormu diye arabayı kesiciye kadar soktu Kaldıki fifltrenin sesi daha çok çıkıyor, Benle beraber 206GTİ vardı bitane ondada düğme vardı onuda buldu İşi kapmışlar artık
    içimizden bilgi sızdıranlar var

Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    qtp denilen sistem. qtp açık eksoz sesi manifolttan hemen sonra dışarıya veriyor. kapalıyken bildiğin orj sistem devrede. turbolu araçlarda işe yarıyor. atmosferikte hem işe yaramıyor hemde kötü ses çıkıyor...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ole.bide biz bu işin eğitimini aldık diolarda öldüresim geliyor arkadaş.benım vtidada ss vardı az kavga etmedim.allah sabır versin hepimize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ole.bide biz bu işin eğitimini aldık diolarda öldüresim geliyor arkadaş.benım vtidada ss vardı az kavga etmedim.allah sabır versin hepimize
    Süpersprint bile haram bize Takacam orjinali, İstediğin kadar dil dök adam istedimi yazıyor

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilan cezaya karsi itiraz yoluna gidilmesini ve daha sonra dava yoluna gidilmesini siddetle tavsiye etmiyorum; zira olay aninda tutulan tutanak ve polisin ifadesi resmi belge niteliginde olup akside sadece yine resmi belgelerle kanitlanabilir. Resmi belgeden kastim tanik ifadesi falan degil bildiginiz noterden onayli veya baska bir resmi kurumca verilmis yazilar.. Gel de cik simdi isin icinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada millet cezaya da rağzı mesela ben direk parka çekiolar egsozdan ve muayne istiolar bunlar olmasa ceza yine bi derece

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun yapacak bir şey yok ......

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    adana..egzos ceza rekortmeni
    Antalya'nın hakkını yiosun
    F430 orj egzozu otuyo dıye ve onde plaka yok dıye baglandı dızel arabaya egzozdan ceza kestıler ustelık tıcarı araca

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adana polislerine lanet gelsin. burdaki polislerden gram korkmam önünde makas atarım adanada nerde polis görsem altımda stock araba olsa bile korkuyorum. bundan önceki arabamda önde plaka yok camlar filmliydi adanaya geldiğimde yanımdan ucak gecse ben polis varmı diye etrafa bakar ona bakmazdım o derece bu arada 3.20 d sadece uç vardı birde filim vardı. durdurdu adanada filmemi yaziim egzosamı dedi.. abi dedik araba dizel ne egzosu söyle sen beni bağlamaz egzosmu filmmi. böylede psikopatlarr

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik polisinede baglı bu durum biraz beni geçengün emniyet genel mudurunun evinin orda cevirdiler eksozda vardı ama yavas gidiyodum belgelere baktı etti bi dahaki sefere baglarım dedi gonderdi.
    baska bir eksoz cevirmesinde eksoz acıkmı dedı yok dedım tamam dedı gonderdı 2 gun sonra ıne aynı polıs bu sefer ceza yazıcam o sna bı uyarıydı dedı. 5 dk sohbet ettık sonra sana 128 cok olur emnıyet kemerınden 62 yazıyım dedı yazdı.
    yapacak bısey yok

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cezaya ss magnum diye yazdıysa itiraz et. ama myracing falan yazmışsa unut kuzu kuzu katlan hks hi-power a bile kızdı geçen polis
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cezaya ss magnum diye yazdıysa itiraz et. ama myracing falan yazmışsa unut kuzu kuzu katlan hks hi-power a bile kızdı geçen polis
    Makbuzda yazan açıklama şöyle : Abartı egzos mevcut

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Antalya'nın hakkını yiosun
    F430 orj egzozu otuyo dıye ve onde plaka yok dıye baglandı dızel arabaya egzozdan ceza kestıler ustelık tıcarı araca
    bizim 2 arkadaşta düzenli her ay biri dizel 1.4 207 ötekisi dizel 1.4 cordoba ceza yerlerdi egsozdan
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Vti-966
    Misafir
    Ben geçen hafta ödedim daha egzozdan ceza adamlar üşenmemiş eve yollamışlar ki şöyle tuhaf bir durumda var 7 kasımda kesilmiş ceza daha geçen hafta eve yolladılar geçmiş olsun tekrardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende cdtı corsa c vardı dızel yanı ne yaparsan yap ses olmaz ama son susturucumdan dolayı 2 kez ceza yemıstım
    adamların zıhnıyetını anla artık

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dua et arabanı otoparka çekmemiş trafikten men etmemiş eğer etseydi gidecen egzozu değiştirecen muayeneye girecen sonra şubeye gidicen bi sürü iş sen paşa paşa öde cezayı kurtul
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir gün pert etmediğim her capon için bana lanet edeceksiniz

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tender06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dua et arabanı otoparka çekmemiş trafikten men etmemiş eğer etseydi gidecen egzozu değiştirecen muayeneye girecen sonra şubeye gidicen bi sürü iş sen paşa paşa öde cezayı kurtul

kırmızı makbuzu aldınmı hiç uzatmıcan ufak ufak uzicann...

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın valimizin (adana) genelgesinden dolayı trafik polislerimiz çoşmuş durumda.

araç tip onayını bozmak yassahtır. MARTOY. sanayi bakanlığı

araç projeleri tam bir karmaşa.

trafik kanunu madde 30 , a ve b bendleri var. egzos ve film için yazıyorlar. polis madde30,1a diye yazıyor. ses ve gürültü açısından 1980lerde arabalardan yapılan reklam ve müzik yayını için para almak için özel izine bağlamak amacıyla yazılmış kanun maddesi.

benim araç proje yetki belgem var, mevcut kanun ve yönetmeliklerle kanuni olarak hiçbiriniz modifiyeli arabalarınıza binemezsiniz.

tek şansınız mahalli olarak trafiği bazı test ve raporlar ile kandırabilirsiniz. emniyet müdürü veya vali değişince işler tekrar değişecektir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)