Evet katliamda 1 numarayız :)
Printable View
Evet katliamda 1 numarayız :)
Bırak o şekilde 25 lira veriyim kanka :D
saglam tesisat olmus :)))
Görünce inanamadım valla zamanında benimde aklıma geldi böyle bisi yapmam ama sakliyacak yer bulamamistin type r gibi bı araçlara böyle seyler yapanlara üzülüyorum ufak bı shift light kaç paraki ?
konsol içine shift light kaçmış :D iyimiş Allah akıl fikir ihsan etsin ne diyim artık
acaba egzoza falan cut out yaparken silecek motorunuda silecekle berabermi bağlar bi sorsak yapana:D
hanki mantığa sıhar bu :D
yurdum insan zekası :D
Allah kolaylık versin sana kamer
iyi yavru alırsınız bu taypardan :D
Haha ilk acılıp karşılaşınca süper tepki olmuştur aah:D
iyi baksaydiniz iceri dogru belki duvar saatide vardir:D
Bunu yapan kasap da değil, kasap yamağıdır :D
puhahaha dalga geçmeyin arkadaşlar
doktorlar bile insan vucudunda neşter alet edevat bırakıyolar
iyi usta aslında arabayı topladıkdan sonra fazla civata arttırandır derler
bunlar fazlasını koyuyor hahahahha
yazık ediyorlar güzelim typeR ları,zulum resmen... kamer söylemeden edemicem konsolu bi bezle birşeyle sil kardeşim çok fena tozlanmış..
abi işi bitsin detaylı temızlge gırıcek boya koruma fln yapılacak arabaya
3 gundur orda kapı sureklı acık ugrsıorlar dıe çok tozlanmıs.
vuruntu sensoru ayar ettı ya :( 2.5 v ta takılı kalıyor knock sensoru.10m gıdıyorum 300 defa avans vurmus sanıyor sensor.ole bısı yok halbukı.
bu nasıl iştir ya ..............
dagıtım listesini yazıyorum ustune alınacaklar memet hariç :)
estremo hakan
arda lutfu kardesler ; sanmıyorum
pendikteki esnaf genc arkadas carevelle verip bunu almıstı zamanında.
bursadaki son 2 onceki sahibi
son olarakta mehmet :)
oyumu pendik spora veriyorum :)
Kamer sen bu arabayı iyi bir incelette başka surprizlerle karşılaşma
valla bılmeyen anlamayan bırılerının elıne gecmıs ama allahtan hallolmıcak bısı yok aralarında
vıtes topuzunu bıle yanlıs takmıs mallar:D su an ugrasıoz hala.sıgorta kutusunun baglantı yerlerı kırıktı klıma tusları çalışmıodu yapıldı gereksız kablolar cıkarttık vıtes topuzunda ufak bı bosluk vardı sımdı oynamıor bıle o emme manıfoldunun yanında bı yerden hava almıs emme kelebek kapkara olmustu balata spreyıyle temızledık tybın kızagı cok kotu duruordu baglantı yerlerı gene kırıktı onu da yaptık.orta konsolun vıdasını cıkarmadan sokmeye kalkmıslar kırılmıstı orayıda halletık vıdalandı saglam oturdu yerıne hepsını hallettık
ama genede ayrıntıya ınıcem heryerıne baktırıorum eksık nere varsa hepsını halledıorum