|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar malum yine yıl sonu geldi, gelir vergileri alıp başını gittiği için demirbaş alma zorunluluğumuz var. Bizde kullandığımız zaman bize kazandıran ticari araçtan yine şansımızı kullanalım dedik. İstediğimiz araç dizel ticari araç grubunda. Full 1.3 fiorino (75 lik), doblo 1.3 multijet veya bu klasmanda bir araç. Bir diğer kıstas ise 30.000 tl yi geçmesin istiyoruz. Kamyonet tarzı bile olabilir diye aklımıza TATA xenon geldi. Bu klasmanda en çok neyi tavsiye edersiniz. Bu arada fiorino 28.000tl civarı iken ondan daha dolu Yeni doblo 29.000 tl. Şu an ibre Dobloda gibi.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
yeni doblo dış görünüş itibariyle güzel ama hiç bilmiyorum nasıldır
fiorino kullandık ve çok memnun kaldık.doblo olmazsa alınacak araç fiorino olmalı bence eğer binek düşünmüyorsanız bipper veya nemo almam ben fiorino varken __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T - Toyota Avensis D4D Multitronic
|
Ben oyumu yeni doblodan yana kullanıyorum. Gösteriş ve performans bakımından gayet güzel. 29.000tl olan 2.0 dizeli mi ?
__________________________________ Project01 Garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
yeni doblo 1,3 mjt olmasın sakın , uzun yolda işkence...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
yeni doblo 1,3 ise fiorino derim ozaman.hem daha pratik olur ufaklığıyla
bu sınıftaki her motor gibi 1750 devir altında hiçbir şekilde gidemeyen bir motor çünkü __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: espri
|
senle ben eski meslektaşız sanırım..madenciydin sende.. bu sebebden tata tarzı kamyonet senin işine daha çok yarar gibi geliyor...
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
Önemli olan aracın ne iş göreceği?
HAcimli ve ağır yükmü taşıancak yoksa hafif arazide ulaşımmı? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Yok babam madenci. Ben mühendislik şirketi işletiyorum. Bana zaman zaman 600-700kg malzeme taşıyacak, ve zaman zamanda 4 kişi binilebilecek çok yakmayan bir dizel araç gerekli. Yeni doblo 1.3 ler 90 hpmiş ama sitesinde öyle yazıyor.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Doblo o zaman..75'liğe kantarda 640 kg yük vurulmuş haliyle istanbul-bursa giden bir tandık var bizim..Tabi performans yerlerdeymiş ama..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ben palio multijete bile 600kg yüklüyorum her hafta.
o denli abartılcak birşey değil.
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Yok abi abartmıyorum zaten sadece kullanan var diye söyledim.Hani 75 liği yapıyorsa 90'lıkda yapar diye
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
İlk çıktığında Bipper almıştım. Ozaman hacmini önemsememiştim. Dün bir arkadaşımın fiorinosuna baktım, koltuklarını kaldırdık o halde bile bagaj iç hacmi; palio van kadar kaldı. Bizde çok şaşırdık ama daha fazla kutu alamadı içi yani. Bu nedenle oyuncaktan ticari almak istemiyorum. Mal taşıncağı zaman gerçekten bagaj hacmi olabilcek bişi lazım.
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
istediğiniz kriterlere göre eğer doblo 1,3 ise kesinlikle tercih etmeyin. fiorino iyi güzel de bu kadar kg taşıma olayı zor. fiprino bagajında 38 lik kabin ve temizlik konasını koyunca bagajım doluyordu. sanırım size uygun araç connect veya kango. connect biraz fazla yakar ama bana mısın demez hor kullansan da yarıda bırakmayacak bir araç. ben olsam connect derim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Buick Regal Cdti
|
doblo iyidir, tavsiye ederim. bu klasmanda zaten en son çıkan araçta o ondan birçok artısı var. binek otomobil gibi kullanımı çok rahat, yükede gelir illaki ben zamanında 1.3 cdti combo ile 1 tona yakın yük çektimi bilirim
eğer mal taşıma ağırlıklı olacaksa iş connect en hammal araç
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Connect işin içine girerse dengeler değişir..Connect her işi yapar adamda taşır yükte 75-90-110 hepsi 1.8 TDCİ..Dayanıklı arabadır kendilieri her koşulda connect
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
connect artık baya bir eskidi vede kullananlardan aldığım cevap çok fazla yaktığı yönünde.
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Yeni doblo ve fiorino guzel secenek, yalniz 1.3 mltjt se doblo almayin derim resmen iskence
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ASTRA H & Loading...
|
Bende alternatif sunayım, arkadaşımın çalıştığı şirkette Dacia Logan MCV aldılar. Yakıt olarak Full depoyla 1000-1100 km kadar gidebiliyor demişti, keza bende sürekli yanındayım ve aracın yüklü haliyle bile bayılmadığını defalarca şahit oldum. Fiyat + performans olarak gayet başarılı bence. Benimde ön yargım vardı araca karşı ama bindikçe bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç bence. Ki sizin düşündüğünüz fiyatlardan dahada aşşağıda.
Takıldığınız bir konu varsa üye adı "Ksilav" size merak ettiğiniz tüm konularda yardımcı olur
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |