bence bayanlara özel kurslar açılmalı
direksiyon ders saati 3 4 katına çıkarılmalı
Printable View
bence bayanlara özel kurslar açılmalı
direksiyon ders saati 3 4 katına çıkarılmalı
bakırkoy-atakoy-yeşilkoy-florya bu çevrede zaten belli saatler arasında tüm şoforler bayan :D
allah korusn bunların %90'ından bizi, kalan %10 cidden güzel kullanıyo...
en azından magandalık yapmazlar, erkek sürücüleri takip edip laf atmazlar şıkıştırmazlar,apacilik yapmazlar...
aynı duvara 1 defa vurduktan sonra geri geri çıkarken arabayı kaçırarak defalarca aynı noktaya vuran bayan şöförler tanıyorum ama bostancı civarında beyaz bi e92 ile gezinen var arabanın hakkını veriyo hafif yanlama felan esirgemiyor allah için bi ara "ablaa senin araba kaç model" diye yanaşmak lazım
çok fazlalar beyler nabıcaz ??
çok fazlalar beyler nabıcaz ??
allah belanı versin ttnet!
bu kadınlar yüzünden oluyor ne oluyorsa,su gibi akan trafiğin durma sebebi hepsi,
düz giderken bi anda önüne atlar(ayna denen bişey yoktur onlarda)
otobanda soldan giderken sinyalsiz falan ayna kullanmadan yine direkt sağ taraftaki ayrıma doğru girer, yavaş yavaş değil ha, direkt !
en basiti bugün önümde yalpalaya yalpalaya gidiyor , amaçsız AMG napıo bu derken baktım ki orta yaşlı bir bayan kullanıyor, yanındaki bayana bakarak konuşuyor muhabbet ediyorlar, göz temazsız muhabbet edemeyen stayla, inşallah dedim böyle konuşurken biyere sürtersin de aklın başına gelir
artık inip dövcem hepsini o dereceye geldim çok mantıksız çok salakça hareketler yapıyorlar
Valla annem diye demiyorum ama bence bu sitedeki üyelerinden çoğundan iyi araba kullanır:) anadolu yakasında zaten sık sık gören oluyo söylüyolar arabayı. denk gelmeyin derim açıkçası:p:)
mahf olduk:D
iki seneye kalmaz chip atanlar çıkar :D şaka bir yana baynlar çoğaldı ama eskisi kadar kusurlu değiller.