|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar dun birkacinizin bildigi gibi FULL akaryakitin yeni istasyon acilisi vardi dolapderede ve ben bunu gunduzden kacirmistim, ise geldim ve isteyken haberi forumdan bir arkadas konu acarak haber verdi ve bende gece is cikisi bu durumdan faydalanmak istedim.
Gittigimde upuzun bi kuyruk vardi, sonra gittim sordumki o kuyruk lpg kuyruguymus, oh dedim 12 olmadan depoyu doldurup bende faydalanicam.. Neyseki cektim arabayi benzinlige dogru, baktim polis var, benzinliktede mi karisicak dedim, girdim benzinlige, buda arkama takilmis gelmis pompaya kadar. Pompaya verir vermez ver evraklarini dedi, dedim acaba kacsam mi versem mi.. Benzinlikte ana baba gunu nereye kaciyorsun dedim verdim evraklari. Problem ne diye sordum, arkadaki yanan lamba ne diye sordu, sonrada cevap verdirmeden yakitini al goruselim dedi. Dedim sis lambasi, hyundai getz'lerde honda es kasalardada var dedim, halbuki arkadaki f1 takip ozentisi bir lambaydi. Neyseki doldurdum depoyu, aldim yakitimi, 123.66 TL odedim depoyu doldurmaya, 43,5 Litre aldim sanirim. Litresi 2.82 idi. Cik benzinlikten gel dedi, keske cikmasaydim, benzinlik onun sorumlulugunda degilki, park edip gitseydim benzinlige. Dedim bosver git sunun yanina kotuyle kotu olma, gittim bagaji ac dedi direk, jbl 1000'ligi gorunce git muzigi ac ses ver dedi, bende gittim iceri, ufak ve hizli bi ayarla subwooferi iptal edip ses verdim, 1 ciftte mit oldugu icin ondan yirttim, fakat nasilsa koskocaman soba borusu egzozuma dikkat etmek istemedi, eminimki baglardi. Herseyi gectik, sok o arkadaki lambayi dedi, lambayi kirdim attim sinirden, icerideki beyinide getir dedi, gittim onuda soktum getirdim, simdi git bide kablolari sok gel dedi, dedim kablolari nasil sokiyim ben elektrikci degilimki, sonra bir tehdit daha geldi, sokmezsen arabayi baglarim! Tamam dedim gittim kablolarida kendi ugrasimla soktum, evraklari kontrol etti, dedim herhalde gondericek. Gitti iceriden ceza makbuz balyasini cikardi yanima geldi. Dedim ne yapiyorsun? Cezani kesip gondericem dedi. Niye ceza kesiyorsun diye sordugumda, EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesecegim dedi. Sacmaliga bakar misiniz, hem beni o kadar ugrastirdi, zahmet ettirdi, ustunede ceza kesicek, dedim yapma kesme etme aramizda halledelim, dedi ne aramizda halledicez sacmalama nereden duyuyorsunuz boyle sacma fikirleri. Bela gelince geliyor iste, yaziklar olsun dedim kesiyordu cezayi, dedi plaka neden tam okunmuyor, dedim niye okunmasin, ustundeki plakaligi git kirda gel dedi, plakayi ben dahil buradaki herkes okur, fatsa zonguldak giresun dedim. Kafasini salladi, suraya bi imza at dedi, mecbur attim, sonrada gonderdi.Bindim arabaya, marsa basicam, onume bi tane ne oldugu belirsiz taksici park etti, kilitlendim orada, ikisine birden bi ton kufur yagdirdim taksininde ustune yurudum cekti arabasini sonra bi depar, tam gaz yola devam. Sizinle paylasmak istedim, yagmurdan kacarken doluya tutulmak cidden buna denir, edecegim 60 TL kar, fakat 62 TL ceza yedik, haznedara don yol parasi vs. derken 15 TL'de yakit desek, siz dusunun iste, halbuki her zman aldigim yerden alsaydim yakitimi boyle olmayacakti. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 07-12-2010 15:18. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Her işte vardır bir hayır boşver. Hesap kitap yapıp daha fazla sinirini bozma.
Egsoza kafayı takıp aracını bağlayabilirdide o yüzden hep kötüsünü düşünürüm iyi olana sevinirim __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: M.B
|
geçmiş olsun kardeşim işte şerefsizlerle uğraşmak buna denir ...............
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
çıkıcağı varmış paranın boşver
birde uyarı yaziyim: polisler şerefsiz şöyle böyle yazmayın.. __________________________________ ... Son Düzenleyen Low-Rider; 07-12-2010 14:54. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Cumartesi günü çapada yanımdan geçtin.Egzos cidden dikkat çekecek cinsten
Yinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
olacağı varmıs bu durumlarda allah daha beterinden korusun demek lazım takma kafana
ben hayatımda yol karıstırmıs adam değilim bikere a.zadeden üsküdara inecekken beylerbeyi tabelasına girdim nasıl oldu onuda anlamadım dönecekdim dönmedim beylerbeyinden üsküdara giderken köprü ayağında polis çevirdi camlardan ceza yazdı üstüne bide arabayı trafikden men etmişti hiç yolum olmayan biyerden geçtim başıma bunlar geldi , sinirini anlayabiliyorm ama olacak olıyo time-r sıkma canını...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
GECMİŞ OLSUN KARDESIM
valla yazını okuduktan sonra karar verdım sende gercekten ıyı sabır varmış amcamın takometresınden ehliyet cıkmadı polıs ınat ettı verdıye amcamda polısın kafasında takometreyı kırıp eline vermişti ehliyeti ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Geçmiş olsun araci bağlayabilirdi herşeyde vardir bi hayir
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Geçmiş olsun.
Bencede trafik polislerine laf etmeyelim. Yani en azından genelleme yapmayalım. Aralarında cidden sorunlu olanlar çıkabiliyor. Bazende; amir, müdür vs. Görüp anons edebiliyor ekibe, şu araca bakın diye. öyle olduğu zamanda yapacak hiç bir şeyleri olmuyor. Her işin bir zorluğu vardır. her insanında ters ve kıl anı. Sen adamı 5dakika görürsün gıcık, kıl vs. Dersin. Ama adam bütün gün boyunca en iyisi biz gibi olan şöförlerle uğraşıyor. Bende otto varken istanbuldan tekirdağa geçerken F.S.M köprüsü üzerinde çevrildim daha ne diyim. Adamda haklı, kedi bile girer burdan içeri dedi ![]() Bence çok takma kafana çıkacağı varmış paranın. ve egzozdan aracı bağlamadığına dua etmek lazım. __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
gecmis olsun. sahiden bazi polisler cok o..... bazilarida cok anlayisli karsinda insan oldugunu anliyorsun bir keresinde cevirmeye girdigimde ehliyetim olmadigi halde birakmisti sagolsun.
arac baglaninca ne kadar ceza odeniyor toplamda? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Geçmiş olsun, yapacak bişey yok polis bizi görünce si..meden bırakmıyor.....
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Şimdi ehliyetsiz adamı gönderen polis, iyi polis mi oluyor?
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#14 | ||||||
![]() |
![]()
sagol
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
||||||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
![]() ![]() ![]() samet gülsemmi aglsammı bilemedim vallahi ben alıstım artık ondan gülüyorum yanlıs anlama
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
yol kenarında bekleme yapıyordum.Sese irkildim
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Duzeltme yapildi, neyse icimden saydirdim yeterince zaten, benide anlayan, kendi basina gelen bilir. Park lambalarindan bile ceza kesince, yine iyi denmeli degil mi...
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Bir uyarı yapılabilirdi diye düşünüyorum.. geçmiş olsun
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:25 ::::

kesiyordu cezayi, dedi plaka neden tam okunmuyor, dedim niye okunmasin, ustundeki plakaligi git kirda gel dedi, plakayi ben dahil buradaki herkes okur, fatsa zonguldak giresun dedim. Kafasini salladi, suraya bi imza at dedi, mecbur attim, sonrada gonderdi.

Yinede sağlık olsun de herşeyde vardır bi hayır.