gecmis olsun, o paranın senden cıkacagı varmıs...
Printable View
gecmis olsun, o paranın senden cıkacagı varmıs...
Ya gunkut sana suan tankut diyesim geldi :D senyuva ailesini izliyor musun sen? :hahaha:
Yok abicim yanlis anlamam olur mu, sadece olay cok ilginc, gitmedende dusundum, icimden bi ses gitme bisi olabilir dedi ama gittim yinede, promasyon kacirmak hos olmazdi ...
Ozgur acelem vardi cidden, patronda firca yemek meselesi kusura bakma rahatsiz ettiysem tekrar :icon_tup:
abi zaten uyari yapti bende soktum eline verdim f1 takip lambasini, kalkip ne gerek vardi EKSIKLIK GIDERILDI diye ceza kesmesine ona anlam veremiyorum ama hayirlisi boyleymis daha onceki postlarimda belirttigim gibi
haklisin.
o kadar parcayı ben olsam sokmezdim parka cekse sanki kac para farkediyo ona minnet edecegime 100 lira fazla verirdim anahtarıda elıne verir nabıosan yap deyip ceker giderdim..
Ya kimse kusura bakmasın ama istisna dışında polislerimiz karaktersiz,pislik insanlar benim cebimden yok canımla verdiğim vergi ile bana krallık yapıyo gecen gün bisikletle ataköyde geziyorum karşıdan karşıya gecerken bi polis bana ekip otundan bir küfür etti yok ya şaka yapıyo herhalde dedim yani gittim yanına dedim abisi nediyosun gel gel dedi kimlik dedi verdik sen gelsene benle 2dk dedi baktım bunlar 2 kişi beni itmeye çalıştı dedim sen napıyosun bi abimi aradım saolsun hatrı geçer köpek gibi özürdilediler ben anlamıyorum kardeşim yani sen kimsin nesin işin bumu allah belanızı versin dedim öyle aval aval yere bakıyolar boş adamlar boşşş ;)
yanlış anladın beni galiba.Egzosumu farketmedikleri için şaşırdım dediğin için sana hakverdim bu konuda sesi duyan biri olarak:icon_tup:
[QUOTE=Time-R;1881216]Ya gunkut sana suan tankut diyesim geldi :D senyuva ailesini izliyor musun sen? :hahaha:
Yok abicim yanlis anlamam olur mu, sadece olay cok ilginc, gitmedende dusundum, icimden bi ses gitme bisi olabilir dedi ama gittim yinede, promasyon kacirmak hos olmazdi ...
[\QUOTE]
olsun aldınmı ucuz benzını :D
senin yine iyi f1 light a yazdı ben burda 2 kere ceza yedım 100 yasına geleyim yine unutmam birisi sticker varmıs diye digeride arabam neden alcakmıs diye (93 corollaydı araba)
yani f1 light normal dikkat cekio kendilerinin sahip olamıcagı araclar özenip yaslıolar cezayı :D
adi şerefsiz bunlar baska bırsey ddegıl
Yo yo sadece uyarısını yapabilirdi demek istedim. Madem ceza yazacak neden söktürüyorsun, madem söktürüyorsun neden ceza yazıyorsun..
Hem cam filmini çizerler hem de ceza yazarlar onun gibi bişey bu. Şu ceza maddesine göre cezayı kestim diye ceza maddesini yazabilir ama makbuza "Eksiklik giderildi" diye not düşmek işgüzarlıktan başka bişey değil..
Sadece kendi üzerine düşen görevi yapsalar, kasaba şerifi gibi davranmasalar bu kadar küfür kıyamet olmayacak..
Bence ucuz yırtmıssın, egsozdan dolayı baglasa yürüyerek evine gidecektin.
Bugun de otoparktan cık, muayeneye git dünya kadar paran daha gidecekti.
orda polısler sureklı duruyor hergun okula gıderken sol serıtten kacmya bıktım artık tam da okul polıslerın karsıısnda zten :) mecbur her sabh yavas yavs soldan ılerlıyoruz :)
Geçmiş olsun Samet. Yorum yapmak istemiyorum konu hakkında. Allahtan egzoz'a takamamış
kesin bağlardı.
bigün biter o kartalların sahinlerin furyaları. sana cevırmesınler gözlerini :)
al önlemını sende basın agırmasın senınde ;)
ben bu yıl sonuna kadar bir tane daha ceza yersem ehliyet gidiyooo saolsun bı polıs memuru uyardı beraber baktık hatta =) arabam full esnaf işine cevirdim ne film war ne başka bişey... Ocak gelsin bi kopartıcam iplerini arabanın =))
polisin iyiside var kötüsüde :) kimisi sadece uyarır, kimisi prosedürü uygular, kimiside kafasından kural uydurur . çoğu zamanda o günki psikolojisine bağlıdır aldığı karar :)
geçmiş olsun.
bana birkeresinde sivil polis aracında komser denk gelmişti :D
lambalarda yanımdaymış farketmedim, rutin cuma toplantısına giderken güzelce sıka sıka kalktım yanından lambalarda, bidahaki lambada kırmızya denk geldim yine oda arkama gelmiş ben yine sıka sıka kalktım bastım. sonra arkamdan bi sellektör geldi, pek sallamadım heralde dedim kulaklarımı çınlatıyor. yan yola girdim oda girdi arkamdan yine sellektör falan dedim çekeyim sağa yol vereyim geçsin, yavaşladım yanımda durdu baktı komser :D
kurduğu cümle aynen şu
- genç egzozunun sesi fazla çıkıyor, gece sokak arasında insanları rahatsız edersin şikayet ederler, o yüzden fazla basma dikkat et :D
-ben aynen dumur şekilde esnaf spec arkasından devam :D
geçmiş olsun bağlanmaktan kurtarmışsın işin o yönünüde düşünmek lazım despe nin dediği gibi kafasından kural uydurandan korkarım işte :)
Samet geçmiş olsun.Söylendiği gibi eksoz farkedilseydi daha çok uğraştırılardı.Şükretmek lazım.
otoparkda arkadaşlarla muhabbet ederken arabamın bağlandığını bilirim
hemde paralı otoparkda..
caddede 30 la en sağdan giderken bağlandığımı bilirim..
caddede trafiğin azına sıçıp s virajında viraj yapıp yunusun önünden yanyan geçip
sadece park cezası yediğimide bilirim
polisin herzaman huyuna gidiceksin tanıdık muhabbeti yapıcaksın güzel söz söliceksinki yırtasın..