Şimdi de unavailable diyor:D Ne baht varmış arkadaş:)
Printable View
Şimdi de unavailable diyor:D Ne baht varmış arkadaş:)
Şu an daha kaliteli bir versiyonunu yükledim.Rahatlıkla izlenebilir.
Ayrıca,videoyu bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız vDownloader programını kullanabilirsiniz.
İzleyebildim şimdi, NSX bölümü hariç gayet güzeldi. Tebrik ederim abilerim hepinizi tek tek:)
o sunucuyu acilen değiştirin :D
bence büyük buğraya ağda yapın o sunsun direk :hehe:
Buğra olayı çözmüş , daha önce körfezde ki çekimlere göre çok çok iyi sunmuş Buğra kısmını beğendim:D Kadın sunucu yorularınada katılıyorum olmamış.
Program genel olarak güzel ve kaliteli olmuş , nsx kısmı olmasaymışta olurmuş.
Tebrikler
sıradan geldi bana ama yinede başarılı diyebiliriz..
Aynen ilk 2 eleştirime kadın sunucuyu ekliyorum ve bir önerim var !!!
Megan Fox u getirin !!! yemin ediyorum işi gücü bırakır , hemen iyileşir gelir bedeva ekipte çalışırm :D
zannedersem İkizlerde bana katılır :D
nsx bölümü hiç akıcı değildi izlerken sıkıldım hızlıca geçtim diyebilirim kendi adıma sunucunun mimikleri ve sesi bence kötü
izleyince anladım.. videonun tek başına etkisi çok farklı tabi ki.. sunucu konusunda katılıyorum.. bir de galiba aldığım en büyük zevk yağız avcının olduğu kısımdı.. en azından bizim dilimizde konuştu :D bir de aralardaki küçük videolar pek olmamış gibi.. by megane vtec2 ve yavuz abinin punto vardı..galiba yarım saati doldurmak için konuldu..elinize sağlık eğer devam ederse program daha hardcore olabilir...bunu yapacak bilgiye sahipsiniz de insanlar anlamayacak gerçi haklısınız ama alışırlar ya :D
Ellerinize, ayaginiza saglik ilk bolum icin gayet basarili olmus. Keyif alarak izledim programi. Bu isten cok anlamasam da;
• Bastaki sunucu kizimizin tutuklugu ve kasmasi beni de rahatsiz etti. Genel kalitenin cizgisini bozuyor bence.
- Izledigim vidyonun kalitesindenmidir bilmem, Viper'i izlerken ki narrator kisinin sesi ile muzik sesinin duzeyi kulak tirmaliyor. Bazi yerlerde Aniden cok fazla volume artip, aniden dusuyor. Daha smooth ve dusuk desibelli olursa muzik iyi olur diye dusunuyorum. Ileriki kisimlarda da var bu durum.
- Format67 NSX'i gormek beni mutlu etti. Son senelerde izledigim en guzel otomobil vidyolarindan. Bu tarz bir yapimi TV'e tasimak da programin bu ise gercekten tutku besleyenlere dair oldugunu ipucu veriyor aslinda. Bu gibi yapimlar, Camiadaki diger modifiyeli bilinen araclar (by megane, bulldog punto...), meshur olaylar vb. her zaman daha samimi kiliyor programlari bence.
- Bugra, program oncesi 3 porsiyon iskender yemis gibi niye ikiniyosun bro :D Saka bir yana gayet guzel hakim olmussun mevzuya. Şohane...
- sondaki jenerik muzigi gayet guzel fakat goruntu olarak daha yaratici olabilir.
Bunlar tamamen gozume ve kulagima takilan cok ufak detaylar ama "b.k" atmak amacli degildir kesinlikle belirtmek isterim :) Daha basarili ve kaliteli yerlerde gormek isterim ikinizi de.
program bence başarılı olmuş ben beğendim...
nsx kısmında çalan müziği bilen kimse varmı?
birde takıldım sunucu kızın kafa yukarı doğru atarlı hep konuşurken tikli gibi
ReßeL@ çoook sağol eyvallah
Bu ara ingilizce kullanimi biraz azaltilabilir:) ozellikle Bugra abinin agiz aliskanligi olsa gerek:d yada yagiz avcinin spec demesi. Bilmeyen bi insanin anlayacagini pek sanmiyorum:) bunun disinda cidden cok guzel:) (onceki postumda dahil:d)
bu arada 19:20 itibaren calan Shiny Toy Guns sarkisinin hangi remixi bulamadim bir turlu ?
artık bence daha teknik olmalı bazı şeyler.. top gear tabi büyük bir örnek olacak ama bir süre sonra insanlar alışıyor gördüğünüz üzere.. ya da japonyadaki keiichinin olduğu seriler.. adamları anlamakta zorlanıyorum bazen :D ama başka türlü ilerlemez..
@Rebel
samimiyeti arttırıyor evet aaa şunun arabası aaa bunun arabası dedim ama farklı bölümlere konulabilirdi anlamında söyledim..hani sıralama yer değişebilirdi.. nsx videosu kesinlikle güzel ama yine sıralama konusu galiba.. herşeye rağmen çok beğendim yahu.. bizden birileri tv de işte :D
piston sizi zevkle takip edip fikir ve elestirilerinizi dikkate aliyor arkadaslar merak etmeyin :D