Daha iyiydi bir öncekine göre beğendim elinize sağlık :)
Printable View
Daha iyiydi bir öncekine göre beğendim elinize sağlık :)
ulan joker ben sana ne diim :D
Programın sitesi bende biraz kasma yapıyor javadanmı acaba ?
www.pistontv.com
www.pistontv.com/v2
hangisi
Bugün ne yorulduk ya :) Süprizler diyelim.. Kaming suuuuun..
Ben daha yeni izledim güzel olmuş :)
İlk 2 bölümü izledim, şunu söyleyebilirim ki favori araba programım değil açıkçası ancak çok daha iyi olacağını umut ediyorum sonraki bölümlerde.
Sizden ricam eğer mümkün olursa şöyle akhisar ya da konyadaki bir drag yarışını baştan sona kadar çekip bize aktarmanız. Oraya gitmesek bile aradaki yorumlarla, sürelerle ve bütün yarışı kapsayan uzunlukta bir yayın olursa (Formula 1 ya da BTCC gibi) muazzam bi olay olur.
piston zamanı, hatırlatayım dedim...
Tühh ya kaçırdım :(
3. bölüm siteden ne zaman verilcek acaba ?
harika olmus emegi gecen herkese cok tesekkurler özellıkle müzik DJ TARKAN oda ayrı bi güzel calıyor:)
valla ntv ve trt deki programlara nazaran daha gelişecek daha güzel olacak inşallah
3.bolumu bekliyoruz :)
İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır konuya giremiyordum.
26 Aralık Pazar günü, 1. ve 2. bölümün kolajlanmasından oluşturulan özel bir bölüm yayınladık. Sebebi ise; programın ne kadar kitleye hitap edebildiğini görebilmekti.
Bu sebepten ötürü; Piston programının 3.bölümü, 2 Ocak Pazar günü yayınlanacaktır.
Teşekkürler bilgilendirme için :)
1. bölümdeki nsx videosu çok güzel daha öncede izlemiştim fakat video nun bi alt metninin olduğunu önceki sayfaları okuyarak öğrendim ayrıca alt yazı koymanız iyi olmuş, yaşım musade etmediği için senna yı bilmiyoduk en fazla duymuştuk araştırdım öğrendim, hayran kaldım. Bunun için video yu açıklayan arkadaşa teşkkürler ve size de.
Program genel olarak başarılı bence yalnız sunucu ablamız pek olmamış gibi. Başarılar...
Yarın süprizlerle dolu 3.bölümü kaçırmayın.
Türkiye'den Amuse s2000,Worthersee Tour 2010'dan görüntüler,izleyicimiz tarafından hazırlanmış e30 M3 ve Ethem Genim ile trafik sohbetleri..