Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Printable View
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun.
başınız sağolsun allah rahmet eylesin
basin sag olsun yusuf
başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin... başınız saolsun...
Allah rahmet eylesin. O kadar içten yazmışsınki canının yarısı gitmiş.. Allah sevdiklerine sabır versin. mekanı cennet olsun..
Yazdıklarınızı okuyunca içim bi kötü oldu. Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.
Kendisi ile surekli konusuyorduk msn den fln..Bazi saglik sorunlari oldugunu biliyordum ve saka ile karisik galiba yolcuyum diyordu hep...Son 1 aydir hic online gormedim ve aramadim da hem islerimin yogunlugundan dolayi hemde kendisinin hastaneye gidis saatlerini bilmedigimden dolayi..En son gecen hafta cevrimdisi yazmistim ama cevap vermedi..Birseylerin ters gittigi belliydi..Cep telefonunu aradim kapaliydi...Evden aradigimda ablasi acti ve vefat ettigini soyledi..O an dunya basima yikildi, inanilmaz uzuldum..Nereye defnedildigini bile soramadan kapattim telefonu...Keske son bir kez sesini duyabilip kendisini gorebilseydim ama olmadi iste....Gittigin yerde nur icinde yat Ahmet..
Tum temenniler icin cok tesekkur ederim arkadaslar...Allah size ve sevdiklerinize uzun omur versin.
Sevgiler
Yusuf
allah rahmet eğlesin .. allah kalanlara sabır versin inşallah
allah rahmet eylesin size ve tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun..
basınız sagolsun allah kalanlara sabırlar versin.
Başınız sağolsun :(
başınız sağolsun .....
allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
Mekanı cennet olsun..
Başınız saolsun.. :s
Başınz sağolsun. Aile ve tüm sevenleri-tanıyanlarına Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin. Başınız saolsun
Allah rahmet eylesin, allah sevdiklerimizden hic ayirmasin, gani gani omur eylesin.
Acinizi anlayabiliyorum ama cidden ne desemki.