oha ne guzel :D ankaranin kisini ozledim valla :(
Printable View
oha ne guzel :D ankaranin kisini ozledim valla :(
Yuhh Ankara cok güzelmişş yaa:D:D Doğu gibi valla.
Bayılıyorum şöyle yolculuklara arabanın ici sıcacık,hafiften müzik çalıcak tın tın karların üzerinde gidiceksin yok böyle bi keyif :):):)
ahh ahh ankaranın merkezinde askerlik yaptım. gen. kur. bilgi işlemde sivil asker olarak.
süperdi kış askerliğimiz orda. bide istediğimiz gibi dışarı çıkma yetkimiz vardı kırmızı kart sayesinde. keşke asker olarak kalsaydım diyebildiğim bi askerlikti.
sabaha karşı dışardaki derece panosu -28 leri gösterirken biz camın diğer tarafında sıcacık klimalı askerlik yapıyorduk. bahçeye kar topu oynamak için çıkıyorduk komutanlar gittiğinde. sivil memurlarla hatunlarla v.s
ne güzel askerlikti yaw üniversiteliler filan bütün gün kalabalıkta zaman geçiriyorduk.
uzun lafın kısası özlemişim ankarayı ben.
hadımköyde kar başladı bayağıda yağıyo :D
sultançifliğindede başladı :)
balat'dan okmeydanına geldim şuan sulu kar yagıyor :)
Perşembe akşamı şiddetli yağış gelecekmiş diyorlar ama :)
Ankara'da soğuktan başka birşey yok.
Demin radyo 'da perşembe 'yi cuma 'ya bağlayan gecede İstanbul 'da kar yağışının başlayacağı söylendi. Haydi yeter artık gelsinnnn... Kuru kuru soğuk yeterrrrr.
bugun ne soguk vardı dondum iş yerinde valla yagsın su karda kırılsın şu soguk..
Cekmekoyde lapa lapa kar yağıyor :)
sabah incirli bakırköy arası yağmurla ben yağacam diye mücadele eden kar vardı :D
şuanda leventte ince kar yağıyo 15dk önce lapa lapaydı :)
Merter Ömür arasında yağıyordu sabahleyin ama tutmaz.. Yerler ıslakken bu şekilde yağarsa çok zor tutması.
bahçelievler yağıyor
aynen seyrantepede de güzel yağıyor
Başakşehirde 1 saattir yağıyo ama hava sıcaklığı düşmezse tutmaz :(
bkz. olimpiyat stadını özlemek :)
yeşilköyde demin birkaç lapa attı durdum beylikdüzünde çok fena yağıyomuş şuan
Maslak bomba , lapa lapa kar var :)
anadolu yakası kucukyalı lapa lapa yagmur
taxımde lapa lapa yağdı sımdı duruldu ınceden tek tük
göztepe libadiye çevresi incecikten bir kar yağar misali:)
Kesildi yav =\
İzmire gelmez umarım kar falan tekrar.
Geçen hafta izmirden afyona gideyim dedim 12saatte anca varabildim. Karı severim :) ama bukadarda değil.
karaköyde yağıyor yağmıyor havasında bişey
İzmit fenaaaa soğuk :) Şuan yağmurlu ama yükseklerde kar var
levent de durdu kar yarım saat önce acaip yağıyodu
Durmuş bu yaa :)
yağmasın zaten rodaj var
yaw yağsın doldursun arkadaş hazır hafta sonu gelmişken diz boyu kar yağsın yaw
yeşilköyde güneşi gördüm yıkattım arabayı yarın yağış yokmuş :d temiz temiz gezeyim bi gun:D
dmi sallamalarda :D
Perşembe gecesi kar yağcak dedi saat 11e (sabah 6.30 da kalkmam rağmen) kadar ayaktaydım paso yağmur