Hazırım bekliyorum, gelsin de bol bol yanlayım bomboş yollarda :) Allah tan bizim buralarda gece özellikle de kar yağınca kimse olmuyor, 3-4 şeritli yollar bomboş :D Varsa Batıkentten birileri, gelsin sabaha kadar gezerim ben :D
Printable View
Hazırım bekliyorum, gelsin de bol bol yanlayım bomboş yollarda :) Allah tan bizim buralarda gece özellikle de kar yağınca kimse olmuyor, 3-4 şeritli yollar bomboş :D Varsa Batıkentten birileri, gelsin sabaha kadar gezerim ben :D
yağsın abi karı da özledık yani ,)
http://www.autosock-tr.com/sales.aspx
arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim,yarından sonra hepimizin ihtiyacı olacak.
muazzam bir ürün..
linkte tüm açıklamaları da mevcut zaten.
buraya geldi sayılır :D
yagsın yagsın cıkıp biraz yanlayalım :D:D olimpiyat gecelerine akarız :D
bakalım kalın giyinmek lazm yarın :)
pazar gecesi istanbula gideceğim. yolda kalır mıyım :beuj:
beklendiği gibi çok fazla yağış olacağını sanmıyorum ancak çatalca gibi ne bileyim iç kesimler kuzey bölgeler ve yükseklerde kar yağışı etkili olur. asıl sistem aralık sonları ve ortasına doğru gelecek gibi duruyor... fakat sel ve su baskınlarınada dikkat..
yarın birde cuma trafiği birde karla karısık yagmur ohhh ballı kaymak yanii....
bende takdırdım kar lastiklerimi bekliyorum:)
Yağsın yağsın. özledim valla :)
Bugün yine çok güzeldi hava özellikle akşamüstü sonradan rüzgar çıktı , nasıl kar yağıcak bakalım:D
Beklemedeyim. Karlastiklerim 14Oem jantlarım üzerinde tık demez bize :D İnsallah
İyi iyi.. Karı seyrederiz biraz :D
Yağsın tabi ya özledik :D
kar gibisi var mı aga ya :) daha ucuza yanlıyosun bikere.deviri çok ykseltmene gerek yok.artı hidrolik olmayan direksiyon için daha kolay çevirme oluyo :)
yahu geceden beri ne biçim yağıyor ne biçim üflüyor mübarek...
:):):):)