benimde bildiğim ve düz boru yaptırdığımız bi abimiz var çopurkardeşler de özverili ve güzel çalışıyor yücel abi orayada düşünebilirsin şaşmaz köprüye gelince sağdan yukarı çıkıyorsun sağında ilerde.
benimde bildiğim ve düz boru yaptırdığımız bi abimiz var çopurkardeşler de özverili ve güzel çalışıyor yücel abi orayada düşünebilirsin şaşmaz köprüye gelince sağdan yukarı çıkıyorsun sağında ilerde.
feel is everything
koc egzoz- nevzat usta .
eksoz tasarımı punta atma bunlar göreceli kavram ama eğer kaynak işçiliği güzel ve sağlam olsun diosan tarık usta..
Ben de Çopur Egsoz - Yücel abiye 2-3 kez iş yaptırdım,son derece memnunum üstelik son derece de uygun fiyata yapıyor. bladerk erkut da civic si'ya yapılan 51lik boruya we fiyatına hayran kaldı![]()
tavsiyede bulanamaycagım ama merakımdan
kac kg farkedicek?
birde tek giderse orta susturucu olucakmı birde hedarstan sonra tek gitmesi sence atmosferikde kazanç getirirmi
BOZBEY
Nevzat Usta tamam cok iyi; ama bence gereksiz pahalı yapıyo..
Çopur'u Fiyat/Performans olarak tek gecerim ben..
Standart egzoz sistemine gore 30 kg fark edicek, eger cift yaptirsaydimda tahmini 7 kg daha agir olurdu.
Performans olarak 10 whp alan bir kit var bu sistem ile. Uzun zamandir aklimdaydi ama yapilan gormemistim tereddutlerim vardi yapilani gordukten sonra sikinti kalmadi
Sadece sonda susturucu olucak belkide olmiyicakbi formul dusunuyorum
çopur eksoz yücel ustaya astra coupeyi yaptırmıstım. elimde 76 lık downpipe vardı. onu da verdim taksın diye. takıldıktan sonra cok dikkat etmedim. ama yaklasık 1 ay sonra downpipe ın benim verdigim değil, onun yerine 70 lik takılmış oldugunu gordum. en azından boyle birseyi kendisi iyi olacagınıd usunduyse bile, bana haber vermesi gerekirdi. evet ucuza yapıyor ama bu olay benim için yeterliydi. ayrıyetten kaynakları vs de o kadar aman aman değil..
Bende gitmiyorum herzaman yaptirdigim ise birden bundan sonra su fiyata yaparim dedi bende bidaha yaptirmam o zaman dedim gittim... Bi kerede son susturucunun yerini degis dedigimde gitti taa arkadan orjinal egzozu isitip yapmaya calisiyodu
Gurbuz egozada sakin gitmeyin tavuk gibi yolmaya calisir aradada ogluna verir ogrensin sizin aracinizi rezil etsin diye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)