|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '11 207 hdi
|
Arkadaşlar bir süredir yeni bir araç alma düşüncesindeyim biraz araştırdım ve yeni ıbıza cupra 1.4 lt lik 180hp cift turbolu motoru ve dsg şanzımanıyla ilgimi çok çekti.
Sizlerinde görüşlerini almak isterim sizce fiyatına deyicek bir arabamı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
45-46 lira civarı sanırsam, bence fiyatına göre gayet alınabilir bir araç.
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Çift turbo mu Ibiza Cupra lar?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Biz de bi arkadaşıma Bocanegra alcaktık ama arada kaldık çift turbo olduğunu bilmiyordum. DSG ama, ciddi derecede yüksek torku kaldırmayacaktır..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Çift turbo değil supercharger+turbocharger, bilindik 1.4 tsi motorun geliştirilmiş bir versiyonu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bocanegra cok güzel bir arac ya dsg dayanıklılıgı bilmiyorum ama tasarım motor değerileri olarak cok güzel bir arac
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
Cupra ve bocanegra arasında bilinmeyen farkları yazim ben çok karıştırılıyor.. Cuprada bocanegraya ekstra olarak 18 jant ve açılır cam tavan var.. Bocanegranin jantlari 17 inç on tampon ve ızgara cevresi piano black.. Stoplari biraz daha farklı.. Bocanegranin koltuk dikişleri kırmızı cupranin koltuk dikişleri beyaz..
Motor olarak bana çok anlamsız geliyor 1.4 tsi motorlar.. Yani sc ve tc ile çok canlı bı motor olacaktır elbet ama yükleme gibi bi düşünce akla girdiğinde 1.4 lt hacim belli bı yere kadar izin verebilir anca.. Dsg sanzimanda belli bir zaman sonra vites geçişlerinde ses yapıyormuş.. Biraz yuklenincede bence daha kemikli olacaktır vites geçişleri ve daha fazla hissettirecektir.. Fiyata göre alınacak mantıklı araçlar içerisinde.. Cupra donanımı daha güzel olmasına rağmen bocanegradan ucuz.. Cam tavanli 18 inç jantli cupra 45000 tl iken cam tavan olmayan 17 jantli bocanegra 47000 tl.. Başka bı soru olursa seve seve cevaplarım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
dou cupra 18 jant degıl ayrıca cam tavan da opsıyonel standart degıl.Cupra da 17 boca da 17 jant kullanıyor.Kozmetık olarak dedıgın gıbı pıano black koltuklardakı yazılar fln var fark olarak ve stopları da aynı b fark yok
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Şu an piyasada fiyatına göre alabileceğiniz en iyi arabaların başında geliyor, özellikle yakıt/performans açısından çok tatminkar.
Cupra alınır, piano black tampon için fazla para verip bocanegra almak pek mantıklı değil ![]() Yazılımlada baya bir hızlanır ama ilerisi için dsg uygun değil, yinede az yakar, çok gider. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Birde Bocanegrada cam tavanın sadece arka kısmı açılıyor, normal Cuprada da durum aynıdır değil mi?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Teşekkür ederim
.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
ben olsam bocanegra alırım ..
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Cupra cok daha guzel ve mantikli bir arac
Yuklemek icin degil ama zevkle binmek icinBoca'nin jant ve koltuklari kotu bence Cupra'ninkiler daha alimli duruyor, on tampon zaten rezalet |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|