Forza3 bile eziyor GT5i.
Forza4 tecavüz eder heralde :D
Printable View
Forza3 bile eziyor GT5i.
Forza4 tecavüz eder heralde :D
yok ben kendımce forza gt karsılastırması yaptım :D
gt bana gore deılmıs onu anladım :D
eskıden cok severdımde eskılerın beklentısıyle sımdıkı farklı sanırsam ondan artık beklemıorum PSten bişi...
xbox evet cok ıyı bı makına degıl blueray oynatmıor zaten kac kısı ordan ızlıor ben sadece oyun ıcın aldım blueray ıcın samsung kullanıorum
wireless ıcınde yok onuda soradan alıorsun falan...
ama sevıorum ben zevklı makına bana gore ben ılk yanan makınalardan almıstım bu ıkıncı makınam :)
bırde MSN windows falan bunlarla aynı accountu kullanıor sevıorum :D
bu xbox takı 3k olayı nedır tamır edılme durumu olmuyormus vs yokmudur sorunsuz yıllarca kullanılacak gerektıgınde tamırı mumkun olan bı xbox
tepsi ve drift birleşince bu videolar geldi aklıma :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=HfpSyTP_Cms
1 hafta once xbox ta fm3 oynadım dıreksyon vs ıle cafede hastası oldum..ardından gecen gun arkadasım xbox almıs dedım bu son noktadır artık abıme dedım xbox alalım oda garantısız kacak mal servısı yok 3k hatası verme ıhtımalı var verırsede makıneyı cope at dedı ps3 alalım dedı yaw dedım fm var xboxta oda gt5 vardedı ps3 te :D ps de daha cok oyun varmıs xboxta okadar yokmus vs vs vs derken o ps3 dio bn xbox diorum napıcaz bilmem.
xbox ların fıyatları ne durumda?artı oyun fıatları falan?
Kesin Forza 4 çıkana kadar yeni xbox çıkar onu almak zorunda bırakırlar microsoft değil mi yapar mı yapar...
bi ps3 yada cıkarsa ps4 şart olcak gibi almak lzm :D
iki cihazında belli başlı sadece kendilerine cıkardıkları oyunlar var evet ama, bu genelin anca %5i kadardır. amaç sadece oyun oynamaksa xbox alın oyunları warez üzerinden kendinizde indirip kullanabilirsiniz yada çok ucuza aynı şekilde cd ye basılmış olarakta satın alabilirsin. PS daha komplike media ağırlıklı bir cihaz, bluray zevki yaşamak için ideal, son update ile 3D keyfide eklendi, tabi hepsi pahalı şeyler sonyde tüm cihazların birbirine uyumlu olması gerekiyor, falan filann,,,