|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar kollar oldu 40 cm artık dövme yaptıracak kıvama geldim. İnternetten araştırdım fakat düzgün bir şey bulamadım. Bölge olarak resimdeki gibi istiyorum, biraz daha küçüğü olacak sanırım. Omuzda başlayıp kola insin istiyorum. Resim destekli fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca bu boyutta bir dövmenin fiyatı aşağı yukarı ne olur acaba? Bu konuda olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Büyük dövme yaptırma derim, benimde 3 tane dövmem var sağ kolumdada var fakat ilerde sıkılıyosun, küçük ve göremediğin bi yere yaptırmanı tavsiye ederim. Ayrıca ten rengine göre model belirlemelisin..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: SR20DE
|
Koluma bende yaptırdım ve daha uzun zaman geçmedi üstünden ama sıkılıyosun. Görünecek yerlerine yaptırırken 10 defa düşün bence.
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Kola küçük güzel durmaz gibi geliyor. Ten rengi konusunda haklısın. Yazın yanınca güzel duracak fakat kışın amele gibi olmasından korkuyorum açıkçası. Çok istiyorum fakat yaptırdımı geri dönüşü olmayan bir şey olduğu için inanılmaz kararsızım. Acaba beğendiğim bir dövmeyi geçici olarak mı yaptırsam ilk etapta?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Resimdeki dövme celtic diye geçiyor kataloglarda. Bu tarzdan hoşlanıyorsan daha detaylı kontürü az gölgesi belirgin modeller var. İyice araştır derim. Hatta yapabiliyorsan otur kendin çiz veyahut çizdir bir ressama, ilerde sıkıntı çekersin. Sağ kolumda zeus var yarıya kadar ve yazın üstümü çıkardığımda başka birinde aynısını görmek ciddi canımı sıkıyor.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Dövme denince bu aklıma gelir hep
![]()
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Dövmenin fiyatını yapan kişi belirler aynı dövmeyi 300-500-1000TL fiyat çekerler sanat sonuçta elemeği ...
Zaten yaptıracağın yeri seçmişsin ama şun bil hayatın boyunca kolun 40cm olmayacak Onu düşünerek yaptırma yani hoşunagiden bir motif seç hatta kendin tasarla, zaten iyi bir dövmeci bulursan o sana onu en uygunşekilde tavsiyeleri ile düzgün hale getirecektir...Birde arkadaşında dediği gibi ten rengi çok önemli dövmenin kendinigösterebilmesi için. Koyu tende daha dolu dövmeler iyi oluyor mesela. Tereddüt içinde isen hiç yaptırma çünkü öyle başlarsan kesinlikle sıkılırsın... Ben celtic ve tribalden ziyade portre, yazı ve figür seviyorum mesela... Fotoğraftaki rahmetli dedem dövme için bir tarz da önemlidir bana göre... Biri UV 7 dövmem var sıkılmadım 8. koi balığı yolda ![]()
__________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 12-12-2010 20:54. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Mesela değişik bişey düşünüyosan ultravşole bpyalı dövmelerde yaptırabilirsin... Bunun gözleri parlıyor mesela UV ışıkya
![]() ![]()
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bence sende özeli olan yada seni yansıtan birşey olmalı dövme.yıllarca sende izi olacak birşey sonuçta.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
ama o boy bişey için düzgün bir yerde 500-600 ü çıkarmalısın... Bu arada dövme konusunda selime sormak lazım maşallah skinsuit adam ya
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: fiat
|
siliniyomu bu dövmeler? sonra sıkılsak sildirebilirmiyiz?
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
bu arada zonguldak/ereğli mi ve orası askeriye plajı mı?
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
![]() benım en cok begendıgım dovme bu hatundakı kendı fıkrım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Yok marmara Ereğlide ki Askeriyenin plajı...
Dövmenin güzel durup durmayacağı dövmeciye bağlı birazda... O sebeple ucuz yapan yere kaçma kesinlikle 50-100 ver düzgün temiz bu işi uzun süredir yapan yerlerde yaptır... Çok gördüm daha kabuklanma evresinde dövmesinde boşluklar çıkan defa defa üstünden geçirten... Yaptıracağın dövmecinin dahaönce yaptığı işleri muhakkak incele... Böylece adamın ne tür işleri daha iyi yaptığını çözebilirsin (kimisi portre yapar kimisi çizgi yapar daha iyi)... Dövmeni yaptırdığın stüdyoda sigara içilmiyor olsun kesinlikle... Alakasız gözüksede hijyenin göstergesidir ![]() Siliniyo ama zahmetli, acılı ve dövmenin yapılmasından çok daha uzun ve maliyetli bir iş... __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:32 ::::

Onu düşünerek yaptırma yani hoşunagiden bir motif seç hatta kendin tasarla, zaten iyi bir dövmeci bulursan o sana onu en uygunşekilde tavsiyeleri ile düzgün hale getirecektir...