İlk defa bu kadar çok deplasman taraftarı ile doldu denmesi daha doğru ş.liginde full dü evet :)
Printable View
Ben yazcaktım daha önceden yazılmış.
2-2 biten GS-FB maçında o stad full+full dolmuştu hemde ozamanda yollar yokken.
bu ne ya ? bi doğru düzgün msg atmayı beceremiyormusun ? sizler yüzünden bu forumda futbol konuşulmuyor konular kilitleniyor.Çok gazınız varsa gidin stadlara yada türbün forumlarına havanızı alın gelin.
Bende yazım şimdi ardından biri cvp versn hop başkası atlasın o yazsın derken konu kitlensin...
Biraz ilerleyin artık.
trabzon bu sene çok iyi inanıyorum sezon sonu ilk 5 te yer alıcak. :hehe:
bu sene trabzon şampiyon arkadaşlar
Bursasporlu degilsin çekirgesporlu musun yoksa bu kadar savunduguna göre :)
Hangi takımlısın bursanın çekirge diye bir şeyi vardı galiba :D
Benimle yaşıtsın ama araştır biraz 33.000 dedigin ne şimdi yani büyük bir başarı mı gerçekten
Üç büyük takımların taraftarlarının 20 saatlik yollara kaç otobüsle gittigini biliyor musun?ultrAslan,gfb,çarşı..araştır biraz
Dün neydiniz bugün koktunuz anladın o neydiniz lafını :)
Fazla büyütmeyin kendinizi
Önce hangi takımı destekledigine karar ver ..Bursaspor'u ve taraftarı çok savunuyosun kaç konuda sonrada bursasporlu degilim diyosun..
Vay arkadaş bu forumda amma dansöz adam var ..
ahmet kaya konusunda ahmet1245 nickli galiba bilmiyorumda o da atıp tutuyordu diyarbakırlı bir arkadaş gelince sus pus oldu bir laf degiştirdi
Neyse ya sizin gibi adamlarıda tanımak varmış forumda :D
galatasaraylıyım ama memleketimin ve ailemin yaşadığı şehrin takımı hakkındada yeterli bilgiye sahibim. 33.000 kendi sahan için övünülecek bir rakam değil ama 2-3 gün öncesine kadar tr deplasman rekoruysa demekki iyi bir rakammıs. kimsenin kendini büyüttüğü falan yok, adadolu takımlarını büyütenler, hergün gittikçe küçülen büyüklerdir bunuda unutma. diğer olay neydi bilgim yok ama dansöz falan kullandığın kelimelere dikkat et, 16. hafta lider trabzon ikinci bursaysa önce kendinizi sorgulayacaksınız, öyle sağa sola laf atmakla olmuyor bu işler.
Vaay reis coştu..galatasarayı da sorguluycaz o zaman hani sen galatasaraylısın ya ;)
Dikkat etmiyorum kardeş var mı itirazın?Bitecek bu günleriniz merak etme sen sayılıdır yani..efsaneler tekrardan ayaklanır iki gün sonra kümeye düşmemeye oynarsınız kardeşinize de düşman olursunuz yakındır o günler..
Madem 33.000 taraftarı biliyosun geçmişinizide kontrol et nasıl karakterde bir kulüp ve taraftar oldugunuzu iyi bilirsiniz
Galatasaraylı degilsin ayrıca dansöz lafınıda dogruladın kendince
Bir bursaspor bir galatasaray rengini belli et bakalım :)
Ben de sivasda yaşıyorum ama sivasspor hakkında pek bir şey beni ilgilendirmiyor küme düşmesin bana yeter diyorum böyle iddaalı iddaalı yorumlar yapmıyorum senin gibi..Varsa yoksa BEŞİKTAŞ diyorum inşallah bankasya'da sizi görmek dilegiyle geldiginiz yere geri dönün :)
madem iş hangi taraftar büyük meselesine geldi
http://img59.imageshack.us/img59/188...62e9f16c65.jpg
:)
yani kendinize bakın diyolarda biz kötü günde yuhaa iyi günde huppa değiliz renklerin aşığıyız kümede düşse şampiyonlar ligide kazansa bizim için GALATASARAY TÜRKİYE'dir :)
konu kilide doğru gidiyor ha gayret.. ranthor nirdesin kuzum :D :D
bursaspor bursadadır ve sadece bursada kalmaya devam edecektir
galatasaray-beşiktaş-fenerbahçe hadi trabzonuda ekleyelim..bunlar türkiyedir her zamanda öyle kalacaktır S.mert kardeş :)
Yani sevineceginiz son seneler yavaştan kümeye kardeşim bu işler böyle :D
Büyüklük lig kazanmaksa evet beşiktaş,bursa,fenerbahçe,trabzonda büyük ;)
keşke trabzon şampiyon olsa, seneye tekrar bursa olsa, sivas olsa kayseri olsa... Galatasaraylıyım ama 3büyüğe odaklı bir lig zevk vermez oldu. fenerde gs de yeniliyor benim hoşuma gidiyor açıkcası :)
arkadaşlar bu sene ligin böyle geçeceği bariz belliydi
adın değiştirdiler
süper toto süper lig yaptılar
resmen toto gibi maçlar var bi o alıyo bi bu alıyo
tarihde böyle bi sene görülmemiş :D resmem toto oynar gibi oynuyor küçük takımlar büyük takımları :D