-
pitbull olayıda şahin doğan arabası olayı gibi
%90ı apaçilerin elinde ikiside
benimde gözüme cidden pitbullar tehllikeli geliyo hiç oynayan zıplayan görmedim
hep saldırganlar hep kötü niyetle kullanılanlara denk geldim
sizlerde haklısınız eğitim çok önemlidir illaki
polisde beni çevirdiğinde hiç ayırmıyo sen düzgün araba kullanıyosn yada kötü niyetli işler cevirmiyorsun diye şahincilere bakıs acısı neyse tanımayan bilmeyenin bakıs acısı aynı hatta polise bile gerek yok forumda bile görüyorum böyle şeyleri .
pitbuldada bu böyle tanımadıgm görmediğim bilmediğim bütün pitbullar banada korkutucu ve rahatsızlık verici geliyor dilerim ilerde bu ön yargıyı attıracak bi pitt sahibiyle tanısırız :D
-
Ben Nisan ayından itibaren her sene olduğu gibi her hafta köpeğimi yüzdürmeye gidiyorum Caddebostan-Maltepe dolaylarına neresi insan olarak daha sakinse.Gerçekten merak edipte onu sevmek isteyen olursa gelip görebilir onunla oyunlar oynayabilir.Otoparka arabayı parkedip tasmasını açıyorum ve gidebildiğimiz yere kadar gidip geri dönüyoruz.10 tane sokak köpeğide gelse üzerine saldırmaz aralarında kalsada onlara bakmadan gözü bende takip etmeye devam eder.Isıran bile olsa bir kez dönüp canını yakar bırakıp peşimden ip gibi gelmeye devam eder.İstese orada katliamda yapar tuttuğunu cayır cayır bağırtacağı bir gerçektir ki dünyanın en yavşak köpeklerinden biridir benim köpeğim onu böyle yetiştirdiğim için.sahibinin saldırmasını istemediğini biliyor kulaklar eğik ne dersem yapmaya devam.İsteyen aklında tutsun sevmek fikir sahibi olmak isteyen olursa gelip çocuk çocuk haraketlerini izleyip oynayabilir yeterki "kötü köpek değil,kötü köpek sahibi vardır"lafının doğru olduğunu gösterelim.
-
Ben. Orjinal Alman Kurdu Sahibiyim. Ve Onsuz Hiç Birşey Düşünemiyorum. O Benim Hayatımın Bir Parçası. Nere Gidersek Gidelim Yanımda Her Zaman Belki Bazılarına Tuhaf Gelebilir Ama. Bana 100Tane İnsandan İyi. 1 Hafta Yemek Vermesem Sesi Çıkmaz. Bana Birşey Değil Tırnağıma Zarar Gelse. Deli Oluyor. Kendisini Görmediğim Zaman İçim Cız Ediyor. Bizim Mahallenin Bir Maskotu Halinde. Gaziantep'de Özel K9 Eğitimi Verdirdik Kendisine Ve Şuan Gerçekten Satın Almak İçin Çok İyi Paralar Veriyorlar. Satmak Deil. Başkasının Tutmasına Bile İzin Veremiyorum.Oğlumu. Ayrıca Adı (EFE)