|
|
#1 | |||
![]() |
NASA, 1977'de fırlatılan Voyager-1 uzay aracının güneş sisteminin ''kenarına'' yaklaştığını açıkladı.
![]() - Voyager-1 - Yolculuğu boyunca güneş sisteminin gezegenlerini, bu gezegenlerin uydularını ve güneş sistemindeki diğer yapıları inceleyerek dünyaya bilgi gönderen Voyager-1'in güneş sisteminden tamamen çıkıp yıldızlararası uzaya girmesi için 4 yıl daha yolculuk yapması gerekiyor. Voyager-1, 2004'ten beri güneş sisteminin, güneş fırtınalarının hızla azalıp yıldızlararası gazların etkili olduğu bir bölgesinde yolculuk yapıyor. NASA'nın açıklamasına göre, insansız uzay aracının gönderdiği son verilerden, bulunduğu yerde güneş fırtınalarının sıfıra indiği ve aracın güneş sisteminin kenarına yaklaştığı anlaşıldı. Güneş fırtınaları, güneş sisteminin uzak kesimlerine atom altı parçacıkları taşıyor __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Uzay her zaman ilgimi çekmiştir zaten bu yüzden bi kaç defa NASA - Kennedy Space Center a gittim .Orda olan biteni görmeye ömrümüz yetermi bilmiyorum ama inş ölene kadar uzay hakkında daha çok şey öğrenirim
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Gönderdiği bilgiler ne kadar gecikmeyle geliyor ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
77 de fırlatmıslar daha yenı uzaydayım demis
sanırım bi 33 sene kadar geç geliyor.şaka bi yana hey gidi yalan dünya insanın sacının teli ne kadar onemsizse uzaydada dünya aynen öyle içinde fırtınalar kopuo.kim bilir saçtelimizde ne oluo. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
biraz lag var ping 100lerde nasadakilerin suçu ama video açıyolar yutuptan donuyo
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Uydumuz güzel olacak ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
keşfedilmemiş yerlere gidiyor uydu ama konudaki muhabbete bak.. yorum bile yapamıyorum
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ Son Düzenleyen doush; 14-12-2010 20:42. Sebep: Saniye-Dakika karmaşası :) |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
....
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: A3 8P TDI Quattro
|
Uydunun tam uzaklığını bilmiyorum ama radyo bölgede sinyall gönderdiğini farzedersek baya bir geç geliyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: NULL
|
Uzay en çok ilgimi çeken alanlardan biri ap ayrı bi bişey ya ..saol paylaşım için.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
bi de uydudaki bilgisayarların 77 model olduğunu düşünürsek bilgisayarın da işlem yapması sıkıntıdır. uydu belki güneş sisteminden çıktı ama biz yeni kenarına geldiğini duyuyoruz
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
ya geç göndermesi falan nasa bunların hesabını yapıyodur kesinlikle zannetmiyorum adamlar o kadar salak olsun
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: VW
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Vay arkadaş
bravo gerçekten keşke böyle güzel gelişmeleri kendi ülkemizden duysak ne güzel olurdu...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
biz ancak türbanı tartışalım
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
geç gönderme vs gibi bir olay yok arkadaşlar.... radyo dalgaları ne şekilde olursa olsun ışık hızında ilerler, isterse 1930 lardan kalma bir radyo olsun hız değişmez.... uydunun bize olan mesafesi güneşle aramızdaki mesafeden birazdaha fazla şuan, buda 8 dakikadan biraz fazla bir gecikme demek oluyor..... 1970 model bilgisayarın yaptığı tek şey ise madde analizi yapmak ve görüntü aktarmak, ve görüntü sinyali analog sinyal olduğu için hızlı bilgisayarada gerek yok.....
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Uzay nasıl bişeydir yaw belgesellerde belli bir uzaklıktan sonra uzmanların bile beyni kısa devre yapıyor. Sömürdüm zamanında ne kadar belgsel varsa gel gelelim beyin bedava, nasıl bir oluştur nasıl bir boyuttur anlamadımki.
Eraya sordum geldiği gezegende nasıl uzay bilimi falan diye oda yok abi bizdede bişey yok demezmi. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|