|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
evet arkadaşlar 3 gün önce jack russell terrier safkan cins köpeğimi aldım daha yavru sütten yeni kesilmiş kuru mama yiyor. ilk gün ürkekdi 2. gün biraz alıştı şuan ise evin içinde duramıyor :S 3 saat dolaştırsım hayvanda tık yok :S ben öldüm hayvan hala hopluyor zıplıyor :S
nese asıl soruma geçiyim geçici olarak petshoptan mama aldım oyuncakda aldım bu hayvana nasıl besinler vermeliyim tavsiyeleriniz nelerdir? bide ben bu ufaklığı nasıl eğiticem şuanda sağa sola işemiyor sıçmıyor banyoya toprak koydum acil durumlarda orda sıçıyor. bide bu hayvana ne kadar egzersiz uygulamalıyım hayvan durulmuyor tık yok hareketli kuyruğu pervane ötesi :S ama çok tatlı ufacık çok seviyorum ehehe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
terrier almışsın, oynamasının önüne geçemessin.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
jack Russell çok enerjik ve sürekli arayış içinde olan bir ırk.Sizinkininde karakterinde + olarak yaramazlık var sanırım.Ne yazık ki bunu büyüyüp olgunlaşana kadar çekeceksin
![]() Ben mama olarak ProPlan puppy Lamb & Rice öneriyorum.Proteğini 3-4 fazla sağlıklı deyip tavuklu vermeye çalışırlar tavuk alerjendir küçük ırk köpeğe tavuklu vermemeni öreniyorum olmayabilir tabi ama kumar oynama.markanın paketinde yazan beslenme miktarına mutlaka uy.Dışarı çıkış saatlerine ve sayısına dikkat et.Saatler ve çıkışlar birbirini tutsun tuvalet eğitimene katkısı olur.6-7 aydan büyük köpeklerle oynatma.Kalemleriyle birlikte olsun.Karakterine,davranışlarına ve sosyalliğine negatif yansır. __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
Son Düzenleyen Utku; 14-12-2010 20:26. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Av köpeklerinin hepsi öyledir. Çok enerjiktirler..
Ama bu çok küçük daha çabuk yorulur haline dayanamıyorsan büyüyünce ne yapacaksın? Yürüme bandında yürüt bari evde
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
kopeginiz henuz yawru oldugu icin mama olarak royal canin kullanmanızı tavsiye ederim bu onun daha sağlıklı bir sekilde gelismesini sağlayacaktır. biraz buyudugunde orta sınıf mamalara gecebilirsiniz.
hareketli olması cok normal, tam aksine kopek hareketsizlesirse korkun. bu arada vakit kaybetmeden hemen asılarına baslayın. pet shoplarda satılan sahte kemikler var yawru kopekler icin olanlardan onlardan bolca alın ozellikle dislerinin gelisiminde fazlasıyla ise yarayacaktır. en onemliside ona sevgi ve ilgi gosterin
__________________________________ Son Düzenleyen ahmet3425; 14-12-2010 20:30. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
yarın veterinere götürücem bi genel check up yapsın aşıları parazitleri ıvırınızı zıvırını halledelim güzel belden tasma alıcam sevdiğim yanı havlamıyor şuan yastıkları parçalamaya çalışıo sonumuz hayır olsun inş
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Ahh ahh 106'dan sonra en büyük hayalim köpek beslemek ama evdekiler kabul etmiyor bakalım ne zaman kısmet olacak bir tane alman kurdu beslemek
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sivas kangal st.bernard kırması 120 kilocuk olan kendini fifi sanan bir çocuğa sahibim
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aslinda bi kopek forumundan destek alsan iyi olur bende golden ret. o sekilde destek aliyorum.
Sutten yeni kesilmis bir kopek asilari bitene kadar disari cikartilmaz en azindan 2. karma asisi yapilana kadar. Bu guzel yavru icin high premium puppy lamb & rice almalisin, marka olarak hills, proplan, chicoppe vs. tavsiye edebilirim. Sut vermeyin, inek sutunden bahsediyorum, veterinerlerde puppy milk olarak toz halinde sutler var onlardan alipta verebilirsin. Dogum tarihi nedir? Kendi yediklerinden ictiklerinden vermemeye dikkat et. Kopek bu kedi degilki topraga yapsin o yuzden topragi kaldir cope at. Gazete egitimi vermeyi deneyebilirsin, kopeginin bulunacagi alani ayir, cok fazla genis tutma, yerlere kagit ser komple, bir hafta bir gazeteleri azalt, goreceksinki gazete arayacak tuvaletini yapmak icin. Eger yavrunun hastalik kapip olmesini istemiyorsan kesinlikle disari cikarma. Asi karnesi ne durumda? puppy dp asisi yapildi mi? ic parazit hapi verildi mi? dis parazit damlasi yapildi mi? Bunlar ilk once yavrunu aldigin gibi yapilmasi gerekenler. Tavsiyem petshoplardan alisveris etmemen, veterineri tercih etmen mama vs. icin. Ayrica sarimsak tabletleri satiliyor sakinlesmesi icin veterinerde, veterinerin onerdigi kadar verebilirsin fakat yinede sutten kesilmis bir yavruya verilecegini sanmiyorum. Eger cok yaramazlik yapiyorsa sus diye yuksek bir sesle seslenin ve tamamen ilginizi kesin, onunla kesinlikle ilgilenmeyin karni ac yada susamamis ise. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 14-12-2010 20:37. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
İsteyene kangal var bu arada
![]() Neyse konu amacından sapmasın arkadaşa ayıp olmasın Terrier cinsi pek yerinde rahat durmaz oyun köpegidir diye fikir sahibiyim..golden gibi mesela Aslında keyif verirde o kadar yerinde durmaması insana boşu boşuna yorgunluk verir Köpek asil olacak alman kurdu gibi sus dediginde susacak
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
benimde disi bir G.retriverim var normalde cok hareketlidir hoplar zıplar ve dusun ki ben havla demediğim surece havlamaz ![]() dur-bekle dediğimde durur bekler 2. komut gelene kadar saatlercede olsa oldugu yerde kala kalır kopeklere fısıldayan adamı seviyoruz
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
O halde banada bitane alman kurdu hediye etmeni bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
istediğin hayvana sahip olmak kolay aslında, onemli olan ona bakabilecek misin ? kendi kendinle bunu bi konusman lazım ilk once hayvan beslemek cok ciddi bir sorumluluk...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Abi uzun yıllar boyu tek hayalim,çokta araştırma yaptım dezavantajlarını okudum araştırdım besleyenleri dinledim,hepsine içimden tamam dedim ama evdekiler evin içine müsade etmiyorlar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
maddi imkan + sabır + sevgi + ilgi + booool bol zaman lazım özellikle köpek beslemek için.
Kötürüm hasta gibidir köpek. Çişe sizsiz gidemez. Yemeğini kendi yiyemez. Susar su içirmeniz lazım. Hasta olmasın diye aşılarını yaptırırsınız.. Yıkar tüylerini tararsınız.. Dişi ise 6 ayda bir 10 gün kahrını çekeceksiniz. Kendine güvenemeyen hevesle almasın şu hayvanları __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
jack russell en sevdiğim köpek türüdür
resmi var mı keratanın __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|