Printable View
Duman - Gönül (2012)
Duman - Gönül (Yeni 2012) - YouTube
Bu şarkıyı mp3 olarak bulamadım. Benim için indirebilecek, bana bir şekilde iletebilecek, yardımcı olabilecek var mı?
Modelin yeni şarkısı çok güzel ya kaç oldu dınlıyorum
Model - Dağılmak İstiyorum 2012 (Orijinal) Feat. Ozan Doğulu - YouTube
şu şarkıları mp3 olarak bulmak için niye uğraşıyorsunuzki.
alttaki sitede boşluğa kopyalayın youtube linkini indirin.
YouTube mp3 Dönüştürücü
Şu günlerde Gidebilecek Güzel Bir Mode XL Şarkısı :)
en iyi youtube indirici 'Youtube Downloader'
yeni koreli şarkıcı bi çocuklar çıkmıs youtubede 200milyon tıklamıslar radyoda hep duyuyorum ama isimlerini bulamadım yardımcı olabilicek ?
2.yi link olarak vermeliyim çünkü küfür içeriyor :D:D
Mode XL - tspc bank - YouTube
çok saol dostumm :))
sessizce ekrandan uzaklaşıyoruz...:D
:D
Yatma vaktim geldi sanırsam iyi geceler
Demet Akalın - Farkında mısın 2012
Demet Akalın - Farkında mısın 2012 (Orijinal) Orhan Gencebay İle Bir Ömür - YouTube
Gecenin bu saatinde ohh dumtıs dumtıs:redspotda:Bravoo:
Gencebay'ın son albümünü indirdim...Demet Akalın'ın , Serdar Ortaç'ın , Berkay'ın , Hande Yener'in , Mustafa Sandal'ın , Özcan Deniz'in , Şevval Sam'ın ne işi var bu albümde...Şu Demete uyuz olduğum kadar kimseye gıcık olmuyorum şu piyasada...Bence bu albümde bu tip mankenden bozma şarkıcılara yer vermek hiç hoş gelmedi bana doğrusu...Bu hareket Babaya yapılmış bir saygısızlıktır...Ama Manga , Seksendört , Tarkan , Emre Aydın vs. falan güzel söylemiş onlara laf yok...
sago keyyyyy
sevval sam disinda saydiklarina katılıyorum... gariptir sabahtan beridir sevval sam'in sarkisini dinliyordum bende taktim sanırım... sonraki favorim seksendort - dokunma ve zara- dilenci... aslinda albumun aranjorunu tebrik etmek lazim... kime ne sarki vermislerse hepsi sesine tarzina uygun duzenlenmis okunmus... o kdr ovdum ekleyeyim barı
volkan konakin okudugu sarkidaki siiri ayri bi basarili...
gangam styleee
PSY - GANGNAM STYLE (