maltepe meg. tanıdık diye dedim bana iç dış motor komple 350 lira fiyat verdiler würt 180 lira cok uygun geldi.ama harelenme olcaksa harita gibi olcaksa kalsın.
Printable View
maltepe meg. tanıdık diye dedim bana iç dış motor komple 350 lira fiyat verdiler würt 180 lira cok uygun geldi.ama harelenme olcaksa harita gibi olcaksa kalsın.
onurun işi çözülmüştür araç fors otoparkta bahçelievler...
Valla ben gecen gun tamamiyle sansa arabayi yikattim , gercekten arabanin basina geldigimde inanamadim , hakkaten bambaska olmustu , tanimam etmem , bir kere tecrube ettim , ama tavsiye ederim .
Dün bi arkadaş söyledi m-tec xenonları 150 ye veriyorlarmış inanamıdım , dogruluk payı warmıdır ?
aziz sağolsun bugün ilgilendi arabayı bahçelievlerde fors diye biyere bıraktım bana baya güven verdi ordakilerin yaklaşımları arabanın içi leş pazar gününe kadar uğraşıcaklar içerdede baya araba vardı yapılan :)
eyvallah kanka çok teşekkür ederim yarın görüşürüz :)
iç dış motor komple ne kadara yaptırıyosunuz forsta?
gelmedi malesef :S
Aslında marka olarak kötülemesek? bende Würt kullandım ve çok memnun kaldım,İş tamamen işçilikte bitiyor..
fiyatlar uygun beyler malzemeler muguiars
yaw gidin avcılar meguiarsa tamam biraz uzak ama işçilikleri süper. gidipte yapamadılar diyen olursa cıkarıp cebimden ben vereyim parasını. o kadar güveniyorum avcılar şubesine. en az 30 arabaya gözümle yapılışına şahit oldum. her yolum düştüğünde çay içmeye oraya giderim bence mükemmeller. fiyat konusunda da böyle ucuz iş yapmaz çünkü hiç bir aracı 1 saatte yaptıklarını görmedim bu ucuzcular gibi.
adamlar sabah başladıkları aracı akşama zar zor yetiştiriyorlar hatta ertesi güne bile sarktığı oluyor çünkü çok fazla uğraşıyorlar. malzemeleri peşpeşe sürmüyorlar. makinayı yüksek devirde hızlıca geçmiyorlar.
ben kefilim diyorum isteyen gitsin isteyen ucuz etin yahnisini yesin.