|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
ADSL kullanan ve kablo net'in kampanyasından bihaber olan arkadaşlarımızın faydalanması için dün öğrendiğim ve bu gün başvurduğum kampanyanın haberini vermek istedim.
ADSL'de 1 MB sınırsız bağlantı için 49 TL ödüyordum. Kablo net 1 MB sınırsız bağlantı için 29 TL talep ediyor. Ayrıca ilk 3 ay ücretsiz, 4 portlu kablosuz modem de hediye. 5 MB sınırsız bağlantı fiyatı ise 69 TL, ilk 3 ay gene ücretsiz ve gene 4 portlu kablosuz modem hediye. Her durumda da 24 ay sözleşme mecburi. Düşünen arkadaşlar, 0216 566 01 61 numaralı telefona başvuru yapabilirler. Açıkçası Kablonetin kablo teknolojisi ve kullanım yoğunluğunun ADSL'e kıyasla daha az olması sayesinde vaad ettiği hıza daha yakın bir değer vereceğini düşünüyorum. Ayrıca fiyat avantajının olması da cabası. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bende kablo nete geçtim. Vaadettikleri hızı veriyorlar. Gayette başarılı..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
ama heryerde yok malesef keşke olsada her ay 70 lira vermekten kurtulsak
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
1mbps için 49tl ödiyeceğinize Net Limitsiz bağlantıya geçin aynı ücreti 8mbps için ödeyin
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
|
15 GB'a kadar 8 MB, 15 GB'den sonra 512 KB diye birşey duymuştum. O mu yoksa karıştırıyormuyum? Edit: Kota sınırlaması yokmuş. Paket Adı Bağlantı Hızı (Kbps) Kampanyasız Tarife Kampanyalı indirim süresi ilk 6 AY NET4 8 Mbps 29 TL 9,99 TL (6 AY) LİMİTSİZ 8 Mbps 49 TL 15,00 TL (5 AY) 2 LİMİTSİZ 2 Mbps 63,81 TL 44,99 TL (6 ay) 4 LİMİTSİZ 4 Mbps 82,32 TL 54,99 TL (6 ay) 8 LİMİTSİZ 8 Mbps 99 TL 64,99 TL (6 ay) Önce 6 ay 64 ödeniyormuş, sonrasında 99 http://www.ttnetuyelik.com/index.php...FcQH3woddHn_oA |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
8mbps bulunduğun yere göre değişiyor hızın ve kota 15gb için, sonra hızın 512kb a düşüyor diye biliyorum.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
24 aylık kampanyalara süre uzun olduğu için sıcak bakmıyorum.. en fazla 12 ay olmalı
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
TechTurkey
|
Şöyle örnek veriyim , geçen gün telekom'u aradım bağlantım yavaş diye.Kadın bana dedi ki siz 71gb indirmişsiniz o yüzden hızınız 512'ye düşürüldü.Teşekkür ettim kapattım. Adamların bunu ölçebilen denetleyen bir sistemi yok , kadın bana hızınız 512ye düşürülmüş diyor ama o anda benim hızım 8mbps idi ve düşmedi. @Bilal , valla çok farklı bölgelerde semtlerde kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun hızdan. Ben devamlı download yaptığım için çok memnunum hız 850nin altına düşmüyor kesinlikle genlde 900 sabit __________________________________ ... |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
şöyle bir sıkıntı var
arada sırada kablotv/net kopar __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
Aslında bu da mantıklı olabilir, gündüz iş yerinde olduğumdan internetle işim olmuyor. Gece uyku saatlerinde de belirtilen hız downloadları rahatlıkla karşılar. Kablonete bir bakayım, 7 gün deneme sürem var. Beğenmez isem ücretsiz iade edebiliyorum. Kötü ise bu tarifeyi düşünürüm. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
Hız konusunda ben sadece hsonları bir yavaşlama hissediyorum o şöyle oluyor.Yine download hızımda düşme yok ama sayfa açış süreleri biraz uzuyor.Hsonu herkes evde o yüzden oluyor heralde millet yüklenince bir yavaşlama oluyor diye düşünüyorum.
Onun dışında güzel yani bu paraya en iyisi bu şuanda. __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Renault / Laguna
|
Hangi bölgeler de olup olmadığını nereden öğrenebiliriz ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
Kablo TV var ise apartmanda oluyor diye biliyorum. Daha detaylı bilgi için verdiğim telefon numarasından yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
fiberoptiğin gözünü seveyim böyle dert tasa yok
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
bulunduğunuz yerde SuperOnline Fiberinternet olsa hiç düşünmeyin derim,
inanılmaz stabil ve sorunsuz... Evimde 20Mbit kullanıyorum, speedtest lerimde 19.56Mbit gibi bir sonuç çıkıyor sürekli... Hazirandan beri kullanıyorum, şu ana kadar 1 kere kopma yaşamadım, 1-2 siteyi açmadığı bir zaman olmuştu, telefon açtım, hemen hatta bir işlem yaptılar (DNS lerle ilgili) ondan beridir 0 HATA
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
bende 1mbit kullanıyorum sınırsız o 8mbit e geçmeyi düşündüm bana fatura ile ilgili bir kaç birşey söylediler katakulliye gelmeyelim diye onaylamadım
misal 45 tl oduyorum ayın ortasında 8mbit e geçiyorum bana 2 fatura yollarlarmı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MINI
|
Hiz dusurme isi bana hep denk geliyordu , aylik 20-30gb minimum download'um var , ne zaman 20lere dayansa, cinnet gecirtici bir hiza dusuyor internet o yuzden 8mbps sinirsiz'a 100 kusur lira domaliyoruz afedersiniz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
1 Yılı aşkındır TTnet 8Megabit Kullanıyorum, Hızımda Hiç Değişme Olmadı, Gerek Kendi Sitesinden Test Ediyorum Gereksede Başka Down'test Sitelerinden, En kötü İhtimal Down Hızım 7,845 Cıkıyor, Dosya Cekimimde Cok Cok iyi Şuan.. Bence TTNET e nekadar sövsekte En Güvendiğim Kurum Yine Orası Oluyr benim .. Kablonet Ve Benzeri Yerlerin Uygun Kampanyaları Var Ama Yarın Öburgün Ne Olur Nebiter Habersiziz .. Haber Verdiğin İçin Teşekkürler. Buarada
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
uzun süredir kullanıyorum kablo neti
ttnet adsl ve ev telefonu nu iptal ettim, bunlara ödediğim paranın yarısından biraz az bir bedele kablonet kullanıyorum. epey avantaj sağladı, kablosuz 4 portlu modemi de hediye etmişlerdi. __________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|