harici disk alayımda yanına geliyim bi gün :D
Printable View
Superonline de MSN live Messenger falan devamlı kullanıyorum, hiçbir şekilde bir sorun yok, bir tek yaz ortalarında philips in sayfasına girememiştim ve TV de NET TV ye bağlanamıyordu yine o da philips, Connect Card ile bağlanabildiğimi gördükten sonra aradım SuperOnline ı DNS lerle ilgili modemde bir güncelleme yaptılar, herşey süt liman oldu....
Fiber Internet evlere verilmiyor sadece SİTELERE ve TOPLU KONUTLARA veriliyor o da alt yapı var ise tabi,
bulunduğunuz yerde eğer var ise SUPERONLINE FiberInternet kesinlikle tavsiye ederim...
50GB da yeter heralde, :)
Bu arada eğer FiberInternet aldıysanız Telefon Hattını da MUTLAK ve MUTLAK aktif ettirin, yani SuperOnline ın FiberInternet Modemlerinde TELEFON HATTI ÇIKIŞI da var, (IP Telefon Hizmeti) (telefon numaraları 0850 ile başlıyor)
bu hat olayını aktif ettirirseniz ki hiçbir ücret ödemiyorsunuz bunun için, oraya sıradan evden bir telsiz veya normal telefon bağlayarak kullanabiliyorsunuz.
güzelliği ise, hiçbir sabit ücret yok, hiçbir ek ücret yok...
ay sonunda internet faturanıza ek olarak kullandığınız kadar telefon faturanız yansıyor, ayrı bir kalem olarak görüyorsunuz...
Kullanım Bilgileri ise;
superonline arası BELEŞ,
ŞehirİÇİ dakikası 0,06 kuruş
ŞEHİRLERARASI ve ULUSLARARASI dakikası 0,07 kuruş...
karşıdan sizi aradıklarında ise normal tarifeleri neyi gerektiriyorsa ondan ücretlendiriliyorlar, hiçbir farklı uygulama yok yani ;)
yani 10 dakika uluslararası konuşuyorsunuz 1TL bile değil... :D
ben hazirandan beri ev telefon hattını kullanıyorum, hanım annesi ile günde hiç yoksa 10 dakika konuşuyor, şehirlerarası eş dost akraba herkesi arıyor, TELEFON Hizmeti için bugüne kadar en fazla ödediğim 12TL :D
bir güzelliği de superonline işlem merkezinden,
telefon hizmetindeki bütün kulanımlar en ince detayına kadar izleyebiliyorsunuzda, kimle kaç dakika konuşulmuş, faturaya o konuşma için kaç KURUŞ yansımış hangi gün neti KAÇ MB kullanmışsınız, en ince detayına kadar görüyorsunuz...
hizmetler MUHTEŞEM...
eve telefon bağlatmadım Turktelekomdan,
hiçte ihtiyaç duymadım,
işte bizim buralarda yokki alalım hemen.
Ben ttnet 49 TL'lik 8mbps kullanıyorum.Geçerken düşermi diye tereddüt ettim düşenide var ama bende bağlantı hiç düşmedi.Sadece haftasonları sayfa açışları yavaşlıyor download'da yine problem yok.Hız düşmesi konusuna gelince bağlı olduğunuz santral sizin durumunuzu güncelleyip genel merkeze pc yoluylamı ne olması lazım aktarıyormuş oradanda hız düşüyomuş.Ama bu sizin santralin güncellemesiyle alakalı yani.Yerin kulağı varda bizimkilerin güncellemesinden memnunum
müstakil yerlerde uydunet yok malesef
ama apartmanlarda falan oluyor kablotvnın oldugu yerlerde
kablonetle başladım kablonetle devam...
İş yerinde 99 tl'lik 8 Mbps ADSL kullanıyorum.7/24 torrent kopma falan yok
Buda kotam :D Kasımda sömürmüşüm :D
http://img444.imageshack.us/img444/3317/adslr.jpg
Evde ise Kablonet 1 mbps limitsiz kullanıyorum
2 sene taahüt kablo tv bedava.Yani normalde kablo tv 7 lira ve adsl alsam ekstradan 45 tl olacaktı.Ama ben tv+interneti 29 a kullanıyorum.Hemde adslden daha stabil bir hız görüyorum.
Geçenlerdede superonline gelmiş bizim binaya.Ama adil kullanım yüzünden almadım =)
Aynen öyle 8 mb hakkını veriyor.Torrent kafayı yemeden hiç kapatıp açmadan tek seferde yaptığım download rekoru
http://img51.imageshack.us/img51/2360/torrz.jpg
adam divxplanet'ci indirir tabi:D
@Low-Rider
Ahaha tanınıyormuyum ya :D Eskilerdeniz :D
Orda nick direk isim yalnız.Tabi avatar STI dı herzamanki gibi :D