SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar haftalardır remzinin yaptıgı jant olayı içime fena oturmuştu. ben bu jantları araştırmaya başladım ve bitane janttan şüpheleniyordum fotoraf yokdu ama içimde bi his o jantların bana gelemeyen jantlar oldugunu söliyordu, neyse dün itibariyle fotograflar geldi, ve jantlar remzinin jantı... arkadaşı aradım aksam oda söyledi remziden aldıgını jantlarda sorun olmadıgını daha öncesinden sordum telefondada söledi ve böle bişi olamayacağını remzinin arkadaşı oldugunu söledi...benden daha pahalıya almıs jantı sırf bana verilmeme sebebi sanırım bu. zaten ben onun acil olan işini gördüm oda sonrasında dha rahat kafayla istediği fiyata sattı jantı...allah dünki arkadaşdan razı olsun kafamda hala remzi bunu yapmaz iyi bi cocuga benziyordu sorularının anasını ağlattı aldı götürdü...jant için arkadaşımıza hayırlı olsn dileklerimide gönülden ilettim...
burdan bi kere daha yazıp bu jant konusunu kapatmak istiyorum...
Beni arkadaşlarıma ve sitedeki arkadaşlara mahcup ettin, adam gibi bi jant lastik almak için kendimi çok hazırlamstım hevesimi kırdın, sonrasnda insanlara olan güvenimi zedeledin....
janta çatlak dedin çatlaksa arkadaşına neden verdin çatlaksız diye?
aradaki ücret farkını benden isteseydin? ben zaten veremiceğimi sölerdim sana
keşke yalan yerine paraya ihtiyacın oldugunu söliyeydin bu kadar uzamazdı.
hem kendin için hem karşındaki için birdaha böyle işlere girme remzi....:icon13: