Kayıt ol

Eski 17-12-2010, 08:41   #1
 
SONE-R - ait Avatar
 
Mesajlar: 9.207
Üyelik Tarihi: Dec 2005
Yaş: 39
Şehir: Anğara
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps



bu üçkağıtçılara devlet nasıl izin veriyor?

hotmail'de mail okurken ekranın yan tarafında bir reklam vardı, merak ettim tıkladım. bir de ne göreyim meğersem titan saadet zinciri gibi üçkağıtçıların web sayfasıymış.. hani bir ürüne teklif veriyosun 10.000 TL lik malı 100 TL ye alıyosun.. devlet porno sitelere göz açtırmaz iken neden böyle milleti dolandıran sitelere erişimi yasaklamaz?

http://www.ucuzacik.com/
arkadaşlar bu siteyi şikayet edelim erişimini yasaklatalım... milleti dolandıramasın adi adamlar...


__________________________________

kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
SONE-R isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 08:56   #2
 
DeNNis - ait Avatar
 
Mesajlar: 875
Üyelik Tarihi: Aug 2006
Yaş: 24
Şehir: Bursa
Otomobil: T-jet



daha öncedende böyle siteler vardı, ihaleyi kazananlara ürünleri göndermediği için kapanmıştı hatırladığım kadarıyla. bir dolandırıcılık yok yani, teklif vermek ücretli fakat en yüksek olanı değil benzersiz bir teklif yapmak önemli.
DeNNis isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 08:58   #3
 
SONE-R - ait Avatar
 
Mesajlar: 9.207
Üyelik Tarihi: Dec 2005
Yaş: 39
Şehir: Anğara
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps



DeNNis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha öncedende böyle siteler vardı, ihaleyi kazananlara ürünleri göndermediği için kapanmıştı hatırladığım kadarıyla. bir dolandırıcılık yok yani, teklif vermek ücretli fakat en yüksek olanı değil benzersiz bir teklif yapmak önemli.
resmen kerizleri kazıklamak için düzenlenmiş bir site.. ama bu fikri kim bulduysa parlak bir zekaya sahipmiş..


__________________________________

kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
SONE-R isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:09   #4
 
8.000rpm - ait Avatar
 
Mesajlar: 4.632
Üyelik Tarihi: Feb 2007
Yaş: 34
Şehir: Türkiye/İstanbul
Otomobil: dci



ucuz açık epeydir var
hatta aynı mantalitede "açık-eksiltme" sisteminde birkaç site daha var
hatta ve hatta şikayet sitelerine girerseniz bu sistemlerden mağdur olan , şikayetçi olan pek çok kişiyi de görebilirsiniz...

ayrıca bir kılıf uydurabildiğiniz taktirde dolandırıcılık serbest bu ülkede
devlet bu tür işlerle ilgilenmiyor , onların çok daha önemli işleri var



__________________________________

http://arabadelisi.blogspot.com/
8.000rpm isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:16   #5
 
DeNNis - ait Avatar
 
Mesajlar: 875
Üyelik Tarihi: Aug 2006
Yaş: 24
Şehir: Bursa
Otomobil: T-jet



gayet cuzi bir fiyata, 50 tl'ye piyasa değeri 500tl civarı bir telefon, pırlanta filan kazanmıştı ev arkadaşım. malum siteden biraz geç teslim ettiler, baya telefonla filan aramıştı ama aldı sonuçta.

sitede kurallar yazıyolar, adamlar dediklerinin dışında bir sistem uygulamıyo, aklı selim olan biri aa çok ucuza veriyorlarmış diye girip herşeye teklif vermez heralde bu sitede

başınıza gelecek tek maduriyet ürün teslim etmemeleri olabilir.
DeNNis isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:38   #6
TechWorks
 
senna - ait Avatar
 
Mesajlar: 6.941
Üyelik Tarihi: Nov 2005
Şehir: -
Otomobil: billet



altivi vardı zamanında 5 serileri vs veriyordu verdi bi kaç sefer sonra vermedi en son ekip otosuna biniyorlardı


__________________________________

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:42   #7
 
DeNNis - ait Avatar
 
Mesajlar: 875
Üyelik Tarihi: Aug 2006
Yaş: 24
Şehir: Bursa
Otomobil: T-jet



bende düşünüp duruyom hatırlayamadım, işte ismi altiviydi sitenin göndermiyolarmış ürünleri
DeNNis isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:43   #8
 
EM-RE - ait Avatar
 
Mesajlar: 2.720
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Yaş: 27
Şehir: İstanbuL
Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd



EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
hakkıyla bir yapılsa çok mantıklı bir iş,alan memnun satan memnun,mantık milli piyonga ile aynı bence,alıyosun ya çıkarsa mantıgıyla onda para beklıosun,bunda istediğin x bir şeyi...
ama dediğim gibi dürüstçe hakkıyla yapılırsa,benimde bir kız arkadaşım altividen mini cooper almıştı kırmızı hala kullanıyor hatta komikçe bir paraya... gecen gun gördüm satsana kızım dedım (gecen dedıgım 1 2 oluyor) nerdeyse bedavaya geldi ya kıyamıyorum dio

Son Düzenleyen EM-RE; 17-12-2010 09:46.
EM-RE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 09:45   #9
 
CallMeInsane - ait Avatar
 
Mesajlar: 1.185
Üyelik Tarihi: Dec 2007
Şehir: İstanbul/Büyükçekmece
Otomobil: 71'Dodge



sitede tekllif vermek parayla ve iphonenin yanında 900lü bir rakam yazıyor tekllif 1 lira desen 1000 tekliftan başlasa 1000 tl zaten alıyor site zaten cıkartıyor parasını satar tabi 2.93 tl ye


__________________________________

CallMeInsane isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 10:07   #10
 
srdralc - ait Avatar
 
Mesajlar: 355
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Yaş: 25
Şehir: Gaziantep
Otomobil: -



Mal reklamda , kazanmak zor ama imkansız değil.

Yüzde 99'unu kendi adamları alıyor , yani ortada ne bir mal var nede birşey.

Sanal şeyleri gerçek kişilere sattığını varsayıp TEKLİFLERDEN ALDIKLARI parayla geçim süren bir çok siteden birisi buda.
srdralc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 10:08   #11
 
EM-RE - ait Avatar
 
Mesajlar: 2.720
Üyelik Tarihi: Aug 2007
Yaş: 27
Şehir: İstanbuL
Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd



EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
bende böle bir site kurmayı düşündüm ama noter huzurunda olmalı..
insanlar güvenmeli ama biraz araştırdım da inanılmaz bir alt yapı lazım ya...
EM-RE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-12-2010, 10:59   #12
ahk
 
Mesajlar: 1.196
Üyelik Tarihi: Sep 2007
Yaş: 33
Şehir: izmir
Otomobil: S



bu iş tamamen kumar yani yasal olmaması gerek
ahk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Konu Seçenekleri

 


:::: Şu Anda Saat: 19:39 ::::