geçenlerde emrah serbes açıklama yaptı resmi facebook hesabından dizi çekilmeyecek yoksa seneryo hazır oyuncular hazır ancak yayınlayacak kanal yok diye şimdilik rafta bekliyor kısaca
Printable View
geçenlerde emrah serbes açıklama yaptı resmi facebook hesabından dizi çekilmeyecek yoksa seneryo hazır oyuncular hazır ancak yayınlayacak kanal yok diye şimdilik rafta bekliyor kısaca
youtube kanalı v.s çok isabetli olur bira sponsor olsa yeter yada yeni rakı :) sponsor çoğaltılabilir yurtdışından server v.s ile sansürde aşılır mis gibide iş yapar bence internetden yabacı dizi izlerken sansüre takılan var mı ?
BehzatÇ bu ülke için fazladır bence..
İnternet üzerinden hayatına devam etmeli , reklamdan her türlü yürür , kafası çalışan bir firma da sponsor olur , bir ilke imza atar , firmalar için bulunmaz fırsat , rahatsız etmeyecek ölçüde full reklam basabilirler..
Haa bira veya sigara markaları tek başına çok mantıklı olmaz bence , çünkü Behzat'ı izleyen herkes içki ve sigara tüketenler olmayabilir.
Dedim ya , kafası çalışan firma dah bir genele hitap edebilen bir firma sallar ortalığı..
Aklıma Fiat geliyor , ya da bu şekilde başka örnekler..
Behzat ç sayesinde bomonti tanındı nerdeyse bomontinin desteği bile yeter bence arayada ekip arabası olarak sağlam bi marka girerse tam olur ama o iş bitti gibi 50 kez dönülecek diye yok imamların öcü yok bilmem ne bi sürü şey duyduk ama belli ki dönmeyecekler..
adamlar youtubedan eski bölümlerini bile kaldırttılar
helal olsun walla faşizm her yerde
puhutv
yayın hakları puhutv'ye geçmiş youtube'dan onun için kaldırıldı.
oradan izleyebilirsiniz eski bölümleri.
Amirimmmm Geliyor...
"Behzat C.,... - Sacma Sapan Konuşma La
2:40 itibaren anlatıyor amirim,hıkaye hazır oyuncular hazır ama gtune guvenen kanal yok
"Emrah serbes" geçtiğimiz ay şöyle bir twit atıp güzel haberi vermişti aslında. Umarım internette sansürsüz yayınlanır, merakla bekliyoruz :)
https://i.hizliresim.com/4GgrZ7.jpg
Başlasın da izleyelim artık :)
Umarım tekrar başlar türk tv tarihinin en iyi dizisidir bence.
İnşalah bu sefer bayağı ciddiler gibi.
behzat ç şu an tv lerde gram keyif vermez her şey sansür yasak ..
ancak internet üstünden falan sansürsüz verilse keyif verir onun dışında kimse bir şey beklemesin zaten yayından kaldırılma sebebi reytinglerinin az olması değil bu sansürden ve mahalle baskılarından ütürü idi..
Netflixte mevcut :)
Sanırım cortlayacak Behzat-Ç
Haydaaaaaaa
Adamın gerçek hayatı'da garip.BehzatÇ senaryosu gibi valla.
Anne Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı. Olay sonrası kazaya sebep olan 34 NT 5005 plakalı aracı Kenan Doğru’nun kullandığı iddia edilmiş ve Doğru gözaltına alınmıştı.
Yazar Emrah Serbes ise bu kazayı kendisinin yaptığını belirttiği bir mektubu Twitter’dan paylaştı…
İŞTE, O MEKTUP:
“22.09.2017 tarihinde İzmir-Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.
Bir rampanın ardından birden önümüze çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımda direksoynu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç-dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk. Açılan hava yastıkları ve aracın güvenlik sistemi nedeniyle kazayı hafif sıyrıklarla atlattık. Kaza esanasında yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru ile birlikte aracın sun roof’undan çıktın ve diğer aracın yanına gittik.
Araçtakilerin nabızlarına baktım anne hala hayattaydı. 112’yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi. Araçtan fırlayıp yoluna kenarında yatan genç kızı görünce kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır. Kenan’ı Beşiktaş tribününden tanırım, senelerce birbirimizi kolladık. Bu hadise nedeniyle hiç kimseye bir şey söylemeden sonuna kadar cezaevinde benim için yatabilecek bir insandır. Ama aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım. Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim. Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için azap olacak.
Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanın azabından kaçamazsın.”
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...h-serbes-1.jpg
Emrah serbesin kaza yaptigi araba siyah camaro mu ?
Kötü olmuş. İçerden yazar sorun olurmu ki. Hatta destek olmuş olurlar, içerde de iş yapmış olur.
efsane geri dönüyor , ercan mehmet erdem hesabından açıkladı
Özledik amirim :)
netfilix yayın haklarını almıştı geliyor insallah şükür beee
Netflix alcaz yani
Ercan Mehmet Erdem on Instagram: “👊 #behzatc”
blutv diyollaa
Hadi bakalım başlasada saçma sapan dizilere mahkum olmasak ama umarım eski ayarda olur korkmadan çekilmeden aynı şeyi yapabilirler
bu harika bir haber hadi inşallah diyelim ve Macera başlasııın...
Evet ben de yayınlandığında severek izledim. O zaman çok güzeldi.
Yeni bölümleri içinse beklentiyi en dibe çekiyorum.
Bence aynı tadı vermeyecek.
Saçma sapan konuşma la! :)
internet platformunda olması ve kimsenin müdahele edemeyecek olması sebebiyle daha güzel işler çıkabilir
hatta son 6 senede o kadar çok olay oldu ki bol bol malzeme var
ama fragmanı görmeden inanmam artık bir çok defa çıktı bu tarz haberler
İnternetten yayınlanacak olması finansal açıdan yeterli gelmeyip kısa vadede bitirmezlerse efsane :)
Sabırsızlıkla bekloyoruz...Sen aÈ™ık olma la hayalet:)
Kim o?
İle başlayan sorulara verdiği cevapları özledim ya la.
Fİ dizisinde nasıl sınırları aştılarsa belki behsoda öyle olabilir
imdb 8,7 puan almış.
Behzat C.: Bir Ankara Polisiyesi (TV Series 2010–2019) - IMDb