senın anana bacına kufur etseler. sen kafa atmazmısın ?
Printable View
Kim schuster mi fatih tekkenin annesine bacısına küfür etmiş :)
Yahu bırakın abicim bunları.Fatihin ne problemli herif olduğu her gittiği yerden belli zaten gelmesi hataydı.
Artı elimde fatih var almeida gelmesin diyosan eyvallah der kaparım muhabbeti konuşmaya lüzum yok..
İnanmayın bu kadar basına,eger gerçekçi bir haber olsaydı gündem sarsılırdı canlı yayınlar vs.. her fanatigin yazdıgına inanmayınız..Başından beri fatih tekkenin beşiktaş'a gelmesine karşıydım fatih tekke,nihat..
Fatih tekke futbolcu degil bir kere benim gözümde
Fotograflarını görmek bile igrendiriyor beni :D
Umarım gidersin tekke :D
Almeidanın gelmesiyle eleriz gibime geliyor
şuster tekke mevzundada anlamıyorum nece küfür ettide şuster fatih anladı.
hani adam fuck off falan dese ingilizce adam aha dürttü falan diye anlar :D
ya bu işin medyatik tarafıdır. yoksa elin yabancısına böyle bi meseleden sıkıntı yaşamaz. misal şimdi ben ispanyaya gitsem yanımda bi türk tercümanla birlikte her laf arası a.k. s.tr gibi laflar kullanıyoruz günlük dilde. bitane alman olsa takımda türkçe bilse bunları duysa kızsa falan. olur yani böyle şeyler, fatih kendi kaybetti son bi şanstı burası onun için...
bjk'ye d.kiev karşısında başarılar dilerim.avrupadaki tek temsilcimiz tebrik ediyorum cani gönüldende destekliyorum.kievden sonraki rakip %90 m.city iş biraz zor inşallah finale kadar yükselir
Shuster-tekke olayı şudur arkadaşlar.Hatırlarsanız sivas maçı inanılmaz sıkıntılı bi maçtı.Sivasın tekme tokat oynadığı,hatta hakemlerin koruyucusu marcus merkin dahi 2 kırmızı çıkmalıydı diyebildiği kadar sert bi maç oldu,son saniyede sivas beraberliği alıyordu.Neyse,maç bitiyor herkes burnundan solıyor soyunma odasına giriyor,tekke nemi yapıyor o ara?Oda sivaslı oyuncularla onların soyunma odasının kapısında gülerek muabbet ediyor.E tabi takım ruhunda olması gerektiği gibi Schusterde bu sahneyi görünce tekkeyi sinirli bi şekilde soyunma odasına çağırıyor,tekke gelmeyince Shuster fuck off diyor ve AĞA tekke üzerine yürüyor.Evet olay tam olarak böyle gelişiyor.Daha sonrada radyo sporda onun ağzında hacı salih devamlı Schuster ve Beşiktaşın yönetilme şekliyle ilgili abuk subuk konuşmalar yapıyor ve olayda taa buralara kadar geliyor.Bunca olandan sonra,biz kendimizi TD yerine koyabilirsek daha sağlıklı yorum yapabiliriz gibi geliyor.Ayrıca kievi rahat geçeceğimizi düşünüyorum.Ama city maçı zor olur.Ama sonuna kadar Beşiktaşımın olduğu yerde umut bitmez.City maçında her türlü sonuç çıkabilir.
hiç bir oyuncu hocasına kafa tutma lüksünde değil.ama kmsede evlı barklı cocluk cocuk sahıbı bır adamada kufur edemez. degıl hocası,babası olsa etmemelı bence.hem adama kufur et hemdetakımdan kov.takımdan kovulması gereken tonla adam var. onlar dururken bu adamın gıtmesı ustunede para verıp baska adam alınmasına uyuz oluyorum
Önce Beşiktaşımıza başarılar.
Deplasmana gelenlerin elleri görelim
başarılar beşiktaşa ama fazla ümitlenmemek lazım bence bu sene kupayı city alır..