Dun aksamustu balkonda saga sola bakarken onumden 01 plakalı bır Vtec2 kasa olarak bılınen cıvıc coupe gectı.. Arac grı renktı ve kıytırık krom jant vardı....Ilk goruste bıraz afalladım![]()
... evet Tr'de kac tane var acaba..?
Dun aksamustu balkonda saga sola bakarken onumden 01 plakalı bır Vtec2 kasa olarak bılınen cıvıc coupe gectı.. Arac grı renktı ve kıytırık krom jant vardı....Ilk goruste bıraz afalladım![]()
... evet Tr'de kac tane var acaba..?
ilk defa senden duyuyorum arkadaşım bu aracı... benim bildigin 2 tane Eg kasa (İzmirde) bir tanede Ek kasa (yeşil renkli beyaz jantlı) var..
ama o modellerin coupesini hiç duymadım..
saygılar
Rıdvan..
izmirde accord coupede görmüştüm 3-4 sene önce
izmirde suanda bı sıyah ve beyaz eg coupe ve yesıl ek coupe var ve yabancı bırtane daha eg coupe var![]()
www.honda-tech.com
es7 coupe adanada 3 tane falan olmalı ıncırlıkten 'ma' yabancı mısafır olarak plakalılar... hatta bı ara dc5 ıntegra type-r bılem gormuslugum war plastık sandalyeyı kırdım yere dustum bakıcam dıe..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)