|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Merhaba arkadaşlar . Evime kaliteli müzik , sinema keyfi için ufaktan ses sistemi almaya karar verdim Ev daire olduğundan çok fazla bass beklemiyorum , ayrıca çok kaliteli olsa da tam ses dinleyemeyeceğimden orta yollu , bassı güzel kaliteli bir ses sistemi bakmaktayım . Araştırırken jwin diye bir marka çıktı karşıma acaba hakkında bilgisi olan var mı ? Çünkü değerlere bakınca aynı fiyata sahip olan creativeden daha iyi .Gezinirken gözüme çarpan modeller şunlar Jwin : http://www.vatanbilgisayar.com/jwin-...spx?I_ID=44162 Creative : http://www.vatanbilgisayar.com/creat...spx?I_ID=41328 Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
http://www.vatanbilgisayar.com/logit...spx?I_ID=13705
tavsiye ederim bende arada kalmıştım farklı mağazaların hepsinde sordum çalışanlara hepsi bunu tavsiye etti gayet memnunum şu an..bide z5500 var ama onun fiyat azcık tuzlu bunlara göre ![]() http://www.hepsiburada.com/Liste/Pro...oductid=bd7017 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
kalite .ve ömürlük bişey istiosan logitech tek gecerım.
snn lınklerı soruyorsan jwın daha guclu bn olsam creatıve o parayı vermezdım. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 9HP
|
2. el z5500 kovala,alacağın creativin T serisi seni asla tatmin etmeyecektir.
Z5500 ile inanılmaz bi surround kalitesi yakalarsın sesi çok kristalizedir,film izlerken inanılmaz keyif verir fakat müzik dinlerken bir süre sonra yormaya başlar. Bunlara alternatif olarakta eğer illa creative düşünüyorsan da gigaworks serisinin 2. ellerini düşürmeye çalış ömür boyu mutlu mesut gül gibi geçinirsiniz. Edit : Kaliteden bahsetmişsin,kaliteli ses için illa yüksek seste dinlemek diye bişey olduğuna inanmıyorum en alt level da dinlesen bile z5500 ve Creative gigaworks serisi sana gerçekten bütün detayları hissettirebiliyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Kullanan dinleyen oldumu bilmiyorum ama Microlab MC4600 serisi var kuzenimde ben aşırı derecede beğeniyorum.Bass falan cok iyi ve 2 sene önce 90 lira gibi komik bi rakama almıstık.
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||
|
![]()
|
Yüksek ses = kalite babında demedim . Amacım çok yüksek ses veya bass değil babında söyledim ben onu . Şöyle düşünebilirsin kaliteli bi 16 cmlik mid dahi yeterli olur arabamda Evde de bundan biraz fazla olarak bassta istiyorum , fakat çokta para bağlamak istemiyorum bu işte .
İlkini sanırım teknosada bugün gördüm 139 lira gibi bir fiyat vardı fakat dönüşü düşündüğümden almamıştım Araştırıp oradan alabilirim ![]()
Son Düzenleyen Mutu; 18-12-2010 01:44. |
||||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Eger ki Microlab MC4600 denk gelirseniz mutlaka dinleyin ve oyle karar verin bence..Gercekten pişman etmicek bi cihaz.
Edit: Microlab MC4600
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Son Düzenleyen mrtngn; 18-12-2010 02:10. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
imkan warsa z5500 yoksada creative alabılırsın
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
![]()
|
![]() İmkan var fakat tamamını ses sistemine harcamak istemiyorum , o sebeple daha ucuz yollu sistemlere yöneldim |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Creative nin 4+1 modelini kullanıyorum pc de. Dairede oturduğumdan sesi çok açamıyorum. Orta seviyeye kadar bass da tiz de çok iyi. Yani gayet memnunum. O yüzden creative yi tavsiye ederim. Jwin ile creative arasında çok fiyat farkı yok almışken creative alın bence. z5500 gerçekten çok iyi ama fiyatı fazla.
Özet: creative
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Birzamanlar CA18DET :(
|
Z5500 5.1 dünyasının ep3 ü gibidir alırsın pişman olmazsın satarsın para kazanırsın. Neredeyse on yıldır üst segmentleri saymassak daha iyisini yapan olmadı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Golf VI TSI
|
jwini gecin o degerler hikaye gidip dinleyince kolpa oldugunu anlarsiniz
__________________________________ TSI |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
ucuz yollu kaliteli ses için Microlab derim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
Logitech x530 teknosada 139 lira
logitechz5500 istanbul gaziosmanpaşa electroworld 499 lira stok durumu nedir bilmiyorum. |
|
|
|
#15 |
![]() |
Logitech X530 kullandım ancak Creative A500 kadar sevemedim.
http://www.vatanbilgisayar.com/creat...spx?I_ID=30042 Daha ucuz ve daha kaliteli geliyor bana. Öneririm... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
bendede creative t 6060 var ama aklım logitec z5500 de onun verdiği sesi başka markada duymadım
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Z5500 alırsan oturduğun binaya bile yayın yaparsın kaliteli biçimde...
electro world yanlış hatırlamıyorsam fiyatı uygundu 2 hafta kadar önce... Logitech alıcaksan da x 540 bulabilirsen onu tercih et
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:41 ::::

Ev daire olduğundan çok fazla bass beklemiyorum , ayrıca çok kaliteli olsa da tam ses dinleyemeyeceğimden orta yollu , bassı güzel kaliteli bir ses sistemi bakmaktayım . Araştırırken jwin diye bir marka çıktı karşıma acaba hakkında bilgisi olan var mı ? Çünkü değerlere bakınca aynı fiyata sahip olan creativeden daha iyi .