olmuş olmuş.
Keşke üretime geçse herkesin dedigi gibi çeşitli motor seçenekleri falan.
Printable View
olmuş olmuş.
Keşke üretime geçse herkesin dedigi gibi çeşitli motor seçenekleri falan.
süper olmuş uretılse keşke
tofaş sonrası anadol forever :D :D
fotoları görünce kaldım resmen tasarım mükemmel olmus concept olmaktan çıksa yollarda görsek ne güzel olurdu...
vay be muhteşem,
koç sabancı adam olsalardı şimdiye kadar türk arabasını üretirlerdi..
yazık valla neyse
süper olmuş bence :) resimler üretilecek gibi duruyor :D
Dünyaya kafa tutur bu. . !!!!
sadece otomobil ithal edip satan büyüklerimizin kanına dokunur bu.
olurmu canım, niye üretilsin?
niye birilerinin ekmeğinin (fırın diyelim ona) önüne taş konulsun?
mükemmel tasarlamıslar yaa valla cok begendim keşke imkan olsada üretseler
tasarim cok basarili, keske üretilse
modelleme ve render şahane olmuş , helal olsun.
Yapıl"a"mayacağını bilmek ne kadar üzücü olsada tasarımında da olsa zaman harcayan,emek veren herkesin eline sağlık. Öz be öz Anadol'a benziyor,jantlar kötü diyen olmuş fakat hangi aracın standart jantı sahibini beğenisine göre değişmiyorki?
"Keşke" ülkenin büyükleri büyüklüklerini gösterse,devlet ben burdayım diyip teşvik etse böyle projelerde bizde bizden olan araçlara binebilsek yada yolda görüp "helal olsun" diyebilsek..
harika olmuşşş keşke üretilse:)
bana biraz fantastic geldi üreitimi konusunda, hertelden bi tasarım olmuş karakteristik bir parçası yok. wallpaper yapılabilir
ben de bu çizimler herhalde 2 senedir var :D çizen eden arkadaşın adını unuttum ama bi ara araştırmıştım kendisini, bir-iki çift laf etmiştik internetten. kaç gündür de aklımdaydı foruma koyayım bunları diye ama fırsat olmamıştı, arkadaş koymuş :D tasarımı yapan arkadaş cidden çok başarılı, diğer tasarımları da müthişti. ufku çok geniş biri. fakat bizim memlekette elinden tutacak biri yok. halbuki koç grubu gene el atsa, bunu üretseler, kaliteli işçilik ve malzeme kullanılsa, yabancı piyasada da iyi satar. iç pazar için 1,6 -2,0 gibi seçenekler eklerler, yabancı piyasa için 2.0'dan yüksek motorlar konulup satılırsa tadından yenmez. ama yok yapmazlar. herkes birilerinin köpeği olmuş, nerden nasıl para çıkarırız, nasıl götürürüz derdindeler. ulan düşünsene bu arabada 3.2 motor olsa, limited slip differential olsa, 80-90k etiketi olsa nasıl zevkli bir araba olur. fakat şimdilik sadece hayallerde..
tasarım super hatta mukemmel gıbı çok beğendim ;)
bunlar da bendekiler. wallpaperlıktır :D tek tek yüklemeye üşendim, hotfile'a attım.
http://hotfile.com/dl/90338135/63b9aaa/STC.rar.html
fevkaledenin fevkinde bence teknık acıcan asla zor degıl Türkiyenın bır otomobil üüretmesi gel gör ki bunu yapacak elı ayagı güçlü bir isim yok malesef
Özünden vazgeçilmeden yapılmış olması harika.