2 seçeneğim var !
ya bir dubaili zengine babaaa baaaaaaaa ben geldim baq diicem küçük emrah gibi aalıcam ( yerse)
yada ewin altını kazıcam petrol bulurmuym die
yoksa bööle anca resmlerne bakarız![]()
AyB
oha diyebilrmiyim?bence burda bi buluşma falan vardır bune ya adım adım her yer bunlarlamı dolu
![]()
orda arabalar böyle güzel kaç bin euroluk arabalar türkiyede herkez ister böyle arabalara binmek kızlara hava atmak eğlenceye giderken arabayı pırıl pırıl yapıp anahtarı valeye vermek fakat orda ne yazıkki başı açık bayan bulmak imkansız yan gözle bakanada yapılan muamele içler acısı eğlence deseniz alışveriş merkezleri dışında eğlence yok içki dahil ha hız ve konfor hepsine bedel diyenlerdenseniz bir sigara yakıp resimlere bakmak lazım ordan zenzin bir aileye kapak atmak da malesef imkansız dubai kızlarının ülke dışından biriyle evlenmesi yasakhadi diyelim deli gönül 2 taraf aşık kızda ülkeden ihraç edilmekte kızında başı yanıo
![]()
depo 15-20 milyona doluo yani benzin de dert olmuo yani bu araçları almamak içten deil
garip bi şey daha söliyim dubai de sadece 6 bin kişi oranın yerlisi paranın nasıl biriktiğini siz düşünün. dubai şeyhin adamları bagajlarında milyon dolarlar taşıyarak fakir halka kaşılıksız dağıtım yapıyorlar
bunları anlatmak istedim belki içiniz rahatlar![]()
valla ben öle başı kapalı pek kişi görmedim desempederim gösterdigi resimlerden sölüyorum bunu tabi... peder anlatıyo güzelde kızlar varmış
iş yemegine gittiklerinde şirket 7günlük iş gezisinde cayyane tahsis etmiş
benzin cok cok ucuz oldugunuda sölemedi degil babam
![]()
berkan tersinden kalktın gene galba bugün![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ilk resimlerde alışveriş merkezi otoparkı gibi biyer sanırımEeE baksanıza gece klübü, bar hiçbişey yok tabi onlarda
anca böyle lambo'larla SLR'larla doluşup AVM'ye gidiyorlar
n'apsınlar garibanlar
![]()
bize göre herşeyi elde etmişler.onlara göre elde edemedikleri şey ne ben onu merak ediyorum.
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)