Allah rahmet eylesin
Printable View
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Allah ailesine, sevenlerine dayanma gucu versin.
Son vakitlerde gorusemedik ama dunya beyefendisi, pirlanta gibi gencecik bir cocuktu. Allahin isine karisilmaz ama rabbim hakkaten sevdigi kullari yanina aliyor heralde hep duzgun, mert adamlarin basina geliyor.
Kursat seninde basin sag olsun, kardesin gibi severdin rahmetliyi bilirim.
allah rahmet eylesin ailesine ve tüm geride kalanlara sabır versin ,,böle genç kayıplar her zaman üzücü bide kendi çevremizden olunca gerçekten çok daha üzücü oluyor :( :(
Allah rahmet eylesın :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine bol sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin soyleyecek soz yok...
Allah c.c rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin cok üzüldüm. Haberlerde gördüm bende buzda kaymış süratte varmış.Mekanı cennet olsun
başkentten tanırdım kendisini hayat dolu güler yüzlü bir kardeşimizdi..bu başkent üni.den 3. kardeşim trafikte hayatını kaybeden..sınıf arkadaşımızdı diğer 2 si..yine hız yine takılmayan kemerler..daha bir sene önce sırf fazla kilosundan kemeri takmaya üşendiğinden canımdan kanımdan çok sevdiğim kardeşimi gömdüm ben onun haricindeki 2 kişi hayatta neden..? Çunku kemerleri takılı..Allah düşmanımın başına vermesin böyle acı..Mevlam tüm sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun..