evet o aracı takip ediyorum bi süredir ancak pazarlıklı halinede bütçem yetmiyor
evet o aracı takip ediyorum bi süredir ancak pazarlıklı halinede bütçem yetmiyor
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
bir link daha ekledim.burdanda vereyim linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35549384/detay
mavi aracı onerırım cıt ses yok aracta gayet temiz gusel bir gti
r9 dan 106 gti ya mı geçiceksin ??![]()
gösterdiklerin içerisinde en mantıklısı mavi olan![]()
şeytan kırmızı ordudan olan eğer düşündüğüm araç ise bizim bi abi gidip bakmıştı. geldiğinde küfür ediyodu gitti boş yere 300-500 liram diye...
mavi AG plakayı en sonunda ben alcam koycam garaja o orda kalsın zararı olmaz.. 106 gti arayanlar daha ne arıyo anlamıyorumki Allahtan belanızımı arıyosunuz =))) eğer paran nakitse kredi falan değilse. bence üstünü gerekirse kredi çek AG yi al derim. nede olsa o paralara gelcek aldığın gti da.. not : AG nin sahibini tanımıyorum yanlış anlaşılmasın..
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
arkadaslar herkese tesekkurler ( ag nin sahibiyim)arabamı tavsiye eden hiç bi arkadası tanımıyorum ama bu araba baskasında olsa bende tavsiye ederdim..arabayı satmayı dusunmezken surekli telefonlarım calıyodu,en yakın arkadaslarım bile fırsat kolluyodu,şimdi sıkıştık fiyatı dusurduk araba duruyo cok sasırıyorum valla,dediğim gibi sahibinden e bile ilan koymadım o kadar guveniyodum hızlı satılcaına ama vardr bunda da bi hayır
tesekkurler tekrardan butun arkadaslara..
bu işler böyle maalesef satmazsınız bir sürü talibi olur satmak istediğiniz de de değerini temizliğini bilenler yanaşmaz..seni bende tanımam ama hiç söylemediysem 10 kişiye söylemişimdir izmirde temiz gti var diye..belli ediyor araba kendini..hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda satılır![]()
3e 5e bakma AG yi al.. Hem Temiz Hemde iyi yürüyen oynanmamış GTI bulmak bu dönemde biraz zor hatta sayılı..
Şuanki imkanlarım elvermiş olsa idi AG yi almıştım şuan..
Temiz 106 her zaman satılır Her zaman tat verir.
Maşallah tekrar.
Bu arada yanlış anlaşılmasın Ag nın sahıbını tanımam,İzmire gittiğimde almak için inceleyecektim Ancak durumum el vermedi.
Ayrıca Gkm Saxo yuda düşünebilirsin. 2si de ilk tercih olmalı
işte benimde durumum o kadarına el vermiyo malesef.ah olsa bi![]()
İlla 106 olacaksa AG gerçekten çok güzel duruyor. Şahsi fikrim mk2 vtsler daha bi güzel duruyor 106ya nazaran. Satılıklarda konusu olan '02 Vts yide değerlendirin derim.
Yalnız benim anlamadığım, adam durumum AG'yi almaya el vermiyor dedikçe, neden inatla AG AG diyorsunuz onu çözemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)