User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 106 GTI sorgusu

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jsrcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O araçların turşusuna denk geldinmi, adamın sıkıntıdan stresten saçları ağarır. Tecrübeli olanlarda buyüzden inatla bilinen araçları vurguluyor. Gerekirse imkanları zorlayıp 1-2 fazla vermek; kısa ve uzun vadede insanın ruh sağlığını koruması adına çok faydalı emin ol.
    Sıkıntısız bi 106 GTi'ya binmek için illa 17-18 milyar para mı vermek gerekiyor ?

98 model 95 binde deri koltuk hariç en full'u 4 koltuk başlığı dahil,

full stock katalizor dahi duruyor..

Nokta darbe yok.. 1 senedir gayet sıkıntısız biniyoruz ama 13 bin liraya aldık nasıl olacak ?

Tamam 16,17 bin liralık bir GTi çok farklıdır ama adam diyor işte durumum el vermiyor.. Üstelemenin anlamı varmı ? Zaten öyle bir imkanı olsa gider alır heralde ?

Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada..

caglarcb
    Misafir
    Alıntı OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntısız bi 106 GTi'ya binmek için illa 17-18 milyar para mı vermek gerekiyor ?

Nokta darbe yok.. 1 senedir gayet sıkıntısız biniyoruz ama 13 bin liraya aldık nasıl olacak ?

Tamam 16,17 bin liralık bir GTi çok farklıdır ama adam diyor işte durumum el vermiyor.. Üstelemenin anlamı varmı ? Zaten öyle bir imkanı olsa gider alır heralde ?

Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada..
    Ben şimdi 17-18 milyar para vermek gerekli dedimmi? Müptelası olmadıktan sonra o paraları 106lara vtslere kimse vermiyor zaten, vermezde. Benim yorumuma üstelemek olarak aldıysan yanlış anlamışsın kardeşim. Sadece göze hoş geliyor dedim ve ekledim mk2 vtsye bak diye. Ha birde kimse yoğurdum ekşi demez onun için kendi aracını örnek göstermene gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şimdi 17-18 milyar para vermek gerekli dedimmi? Müptelası olmadıktan sonra o paraları 106lara vtslere kimse vermiyor zaten, vermezde. Benim yorumuma üstelemek olarak aldıysan yanlış anlamışsın kardeşim. Sadece göze hoş geliyor dedim ve ekledim mk2 vtsye bak diye. Ha birde kimse yoğurdum ekşi demez onun için kendi aracını örnek göstermene gerek yok.
    Yok dostum araç benim değil kardeşimin aracı Ben önümüzdeki hafta alıyorum 16 bin'e

34 TC 9032 Aracı Tanıyan varmı ? - TechTurkey Forum

Hani gerekli adamlar referans zaten neyse onuda söyleriz, bi kenardada patlak turşu GTi'mızda var sıkıntı yok yani Yinede kusura bakma

Neyse konu hiç olmamalı Mavi düzgün duruyor bence gidip bakılmalı

caglarcb
    Misafir
    Uzatmaya gerek yok bencede güzel kardeşim, herkesin herşeye bi cevabı vardır herzaman için. hayırlısı olsun senin içinde konuyu açan arkadaş içinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatmaya gerek yok bencede güzel kardeşim, herkesin herşeye bi cevabı vardır herzaman için. hayırlısı olsun senin içinde konuyu açan arkadaş içinde.
    Eyvallah sağolasın..

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne seviyeli tartışmadır arkadaş tebrik ettim valla son zamanlardaki atarlı giderli tartışmalardan sonra
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimkisi karşılıklı fikir beyanı

3 kuruşluk dünya malı için kalp kırmaya değmez.

caglarcb
    Misafir
    Alıntı Güneş Balkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne seviyeli tartışmadır arkadaş tebrik ettim valla son zamanlardaki atarlı giderli tartışmalardan sonra
    Burdan havlamak kolay iş. Zaten atarı, gideri olan burdan yapmaz rüzgarını. Usta asker resmi geçitte belli olur hesabı. Teşekkürler bu arada.

Bizimkisi karşılıklı fikir beyanı

3 kuruşluk dünya malı için kalp kırmaya değmez.
    Aynen öyle kardeşim.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti hastalıktıııııııırrrr

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iyi konuşmuşsunda o dediğin 106lar ya 10 yıl boyunca anası ağlamış ya haftada bir el değişmiş yada ciddi bişeyden sonra adam gibi toplanmış arabalar belki sen şu zamana kadar bir kez bindin 106sına gti'na ama okadar fazla emin olma%90 gti sahipleri aldıkları günden son anına kadar arabayı yakıyolar şahit olduk..bir gün bi bakmışsın off ne temiz ya bulduk işte dersin ama bi bakmışsın değişmeyen tek parça motor

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

<Onur o aldığımız 13 liraya olan araba gerçekten bir piyangoydu O fiyata şu an bulmak imkansızlaştı
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti profesörü sayın şenel, öyle bi piyango gti da bana bulurmusunuz 3 aydır nefes alamıyorum gti sız hahahaha
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi konuşmuşsunda o dediğin 106lar ya 10 yıl boyunca anası ağlamış ya haftada bir el değişmiş yada ciddi bişeyden sonra adam gibi toplanmış arabalar belki sen şu zamana kadar bir kez bindin 106sına gti'na ama okadar fazla emin olma%90 gti sahipleri aldıkları günden son anına kadar arabayı yakıyolar şahit olduk..bir gün bi bakmışsın off ne temiz ya bulduk işte dersin ama bi bakmışsın değişmeyen tek parça motor
    Tamam arkadaş haklısın Bindiğimiz arabanın ne olduğunu bilmiyoruz biz sıkıyoruz millete turşu araba

Ben bu zamana kadar 1 kere binmedim 106 GTi'a emin ol, 14 yaşından beri GTi'larla büyüdük biz.. Az çok tanıyan bilir, kimin ne olduğunu..

Aldığımız ilk GTi değil son da olmayacak..

Yahu sinan abi piyango miyango.. 15 bin liraya düzgün GTi yokmu şimdi ?
    Daha geçen gün vardı 41 plaka kendin söylüyodun ? Gözünü seviyim, yapmayın etmeyin..

Önceki mesajlarımdada yazdım

"Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada..

Daha hala bunun altına kalkıpta bana ıvır zıvır muhabbetinden bahsediyosanız, eyvallah size

17-18'e çok temiz bi GTi alabilirsiniz, 14-15'e de tekrar söylüyorum başını fazla ağrıtmayacak bir GTi bulmak çok ta zor değil..

Kalın ve altı çizili yazdığım yerleri hala anlamadıysanız, benim anlatacak daha başka bişeyim yok lütfen mesajımdan alıntı yapmayın

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gti profesörü sayın şenel, öyle bi piyango gti da bana bulurmusunuz 3 aydır nefes alamıyorum gti sız hahahaha
    Bulayım yavrum Sen yeterki iste..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 liraya düzgün gti satıyorum ben

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütcesini denkleştirememiş arkadasların benim araba için verebilecekleri en son ust rakam nedir peki? hep bana özel mesaj geliyo bi de ben burdan sorayım,ilgilenen arkadaslar son tekliflerini bana pm atarlarsa sevinirim..

Ayrıca takas dusunen arkadasım hangi arac ile illa takas dusunuyorsun??

sıkıştıgım için sattıgım su arabamı iice fiyat kırıp heba etmek istemiyorum inanın,sattıgım adam sıkışmadan satarsa 17500 den asaı satmayıp,cok tatlı bi ticaret bile yapablir eminim buna hatta benim gibi korumayı basarabilen bi arkadasa satarsam,4-5 ay içinde toparlanıp isterse geri bile alablirim arabamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedHawK_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütcesini denkleştirememiş arkadasların benim araba için verebilecekleri en son ust rakam nedir peki? hep bana özel mesaj geliyo bi de ben burdan sorayım,ilgilenen arkadaslar son tekliflerini bana pm atarlarsa sevinirim..

Ayrıca takas dusunen arkadasım hangi arac ile illa takas dusunuyorsun??

sıkıştıgım için sattıgım su arabamı iice fiyat kırıp heba etmek istemiyorum inanın,sattıgım adam sıkışmadan satarsa 17500 den asaı satmayıp,cok tatlı bi ticaret bile yapablir eminim buna hatta benim gibi korumayı basarabilen bi arkadasa satarsam,4-5 ay içinde toparlanıp isterse geri bile alablirim arabamı
    İstediğiniz parayı verip arabayı katledicek bi insana satılmasındansa, sizde biraz daha tolerans gösterip aracın değerini bilecek birine gitmesi şahsen beni çok sevindirir..

Yani çok fazla parası olan GTi katillerine değilde, orta bütçede parasını zor zar denkleştirmeye çalışan, arabaya iyi bakabilecek birine gitmesi çok çok daha iyi olur..

Tabiki benim şahsi görüşüm, araç sizin istediğiniz fiyata istediğiniz adama satarsınız..

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim sagolasın,normal sartlar için dogru soyluyosun ama ticaret yapan insanlarız bazen 3 e 5 e bakmak gerekiyo inan ki yoksa zaten satmak gibi bi niyetim yok,yine de bu sitedeki ilgilenen arkadaslar için elimden gelen butun guzelliği yapmaya calışıyorum imkanlar dahilinde,dediğim gibi ciddi alıcısıyla illa bi orta yol bulunur elbet..

Wuuup
    Misafir
    mavi temiz duruyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)