|
|
#1 | |||
![]() |
iyi akşamlar. bir sorum olacaktı, trafik işlemleriyle haşır neşir olanlar bilir sanırsam. 0 araç almayı düşünüyoruz ve ilçeye göre plaka almak istemiyoruz. nazmi abiyle ibrahim abi ye sorun diceksiniz, onları bu aralar çok rahatsız ediyorum zaten daha da etmek istemedim
. asıl sormak istediğim, kafamıza göre ikamet değiştirmeden plaka alabiliyor muyuz?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
bildiğim kadarıyla evet.
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
nazmiyi yada ibrahimi arasana olum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ıstedıgın plaka bosdaysa ılce farketmeden alabılıyorsun bagıs adı altında senden para alıyorlar...
__________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
abi ilk satırın sonu ikinci satırın başı
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
tanıdık olduğu halde güngören 34 xx 7777 için 1000 tl bağış istemişti benden
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Nasıl bi hal aldı bu işler Allah aşkına yaaa...
İnsanlar nekadar cok cakal,uyanık oldu...Sözü edilen meblalara bak yaa __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Sen bunu en iyisi Nazmiye Sor sana daha Detaylı Anlatir
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Benim bildiğim ikametgah başka yerde oldu mu alınmıyor kesinlikle , ikametgah taşınıp alınıyor ancak... Daha yeni aldım plakamı ama şansıma ANL yi zaten bağlı olduğum şube veriyordu...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bizde NIL yada KVL almayı düşünüyoruz sonu pek mühim değilde, bunu bir öğrenmem lazım. Nazmi abiye sor demiş birisi bende biliyorum ama bu aralar çok rahatsız ediyorum o yüzden daha da aramak istemiyorum
en üsttede belirtmiştim..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ikametim güngören ibrahim ile konuşmuştuk gri 106 yı aldığım zaman 34 ugr XX için plaka beşiktaştaydı 250-1250 arası değişir müsaitlik durumuna ögre demişti.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
artık tekrar rahatsız edicem nazmi abiyi yada ibrahim abiyi
teşekkür ederiiim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Sıfır Araç ve İstenilen Plaka
bende araştırdım konuyu, nazmi abiyi de telefonla aramıştım, o da alınamadığını ikametgah olmadan olmayacağını söylemişti... bilgilerinize, __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Benim almayı istediğim plaka Beykoz da olduğu için mecburen ikameti oraya taşımıştım. Başka alternatifiniz yok. Faturanın kesildiği adresin bulunduğu yer (bunu da TC kimlik nosundan buluyorlar artık) hangi ilçeyse oradan plaka çıkartabiliyorsunuz.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Yeni kanun bulunduğun ikametin şubesinden plaka alma mecburiyeti sunuyor. Yapabileceğin en basit şey aracı almak istediğin şubeye ikamet eden birinin üstüne alıp plakayı çıkattıktan sonra kendi üstüne geçirirsin. İkamet değiştirmekten çok daha kolay ve hızlı bir yol..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:43 ::::

. asıl sormak istediğim, kafamıza göre ikamet değiştirmeden plaka alabiliyor muyuz?