User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tekstil Boya işi yapan varmı? ACİL

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Tekstil Boya işi yapan varmı? ACİL

Sektor adını doğrumu yazdım bilmiyorum..

Soruma gelince aracın taban halısı GRİ, bunu kırmızı yapmak istiyorum kırmızı spyer ile boyasam omaz, deri boyası ile boyasam oda olmuyor en son çare kırmızı kumaş ile kaplıyım dedim ama en ince kırmızı kumaş bile çok kalın mevcut halının üstüne kaplamaya izin vermiyor.

Boyacılar varmış tekstil ürünlerini tişört,kazak vs vs boyayan yerler, büyük kazanlar içinde karıştırılarak orantılı şekilde boyanıyorlarmış, böyle bi sektörle uğraşan varmı aramızda?

+ olarak şunu sorayım, bilen vardır belki, Eminönü Mercan yokusunda tekstil boyaları satıyorlarmış, bunlardan alıp kopmrasor tabanca yardımı ilede boyanabiliyormuş(bi tekstilci söyledi) katı kabuk kabuk olmazmı dediğimde oto boyası değil kumaş boyası biz kot tişörtlerde hataları kapatmak için kullanıyoruz dedi. hiç böyle bişey uygulayan oldumu?

Bu adam boyamış yapmak istediğim bu, 106 taban halısı buda

Yönetim İzinlidir..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı da fena duruyor hanii...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk boyatma sonradan berbat oluyor bende kırmızı boyattım hondayı 1 aya olmadan hep çıktı boyalar ayak izleri falan kaldı hep

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gokı dedıgın gıbı mercanın oralarda var hatta mısır carsındada var kumas boyası bende almıstım ...
    ama olurmu bılmem cunku o tencerede kaynatılarak yada camasır makınasında oluyor taban halısı nasıl olur bır fıkrım yok ama yarın benım yanda dosemecı var sorarım ıstersen ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boyatma sonradan berbat oluyor bende kırmızı boyattım hondayı 1 aya olmadan hep çıktı boyalar ayak izleri falan kaldı hep
    ne ile boyattın kanka ? internette bakıyorumda kırtasiyelerde ve piyasada kolay bulunan boyalar var bunlar ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluyormuş eski renk ortaya filan çıkıyormuş, tekstilci bi arkadaş ile konustum az önce piyasada sizin ulaşamıcanız fabrikaların satın alabilceği endustiriyel toz boyalar var bunları büyük kazanlarda kullanırız, öyle yaparsan %100 bi sonuca ulaşabilirsin dedi.

böylemi yapsam
    http://kelebeknehir.blogspot.com/200...ma-boyama.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gokı dedıgın gıbı mercanın oralarda var hatta mısır carsındada var kumas boyası bende almıstım ...
    ama olurmu bılmem cunku o tencerede kaynatılarak yada camasır makınasında oluyor taban halısı nasıl olur bır fıkrım yok ama yarın benım yanda dosemecı var sorarım ıstersen ?
    sorarsan sevinirim deniz, bu hafta bu işi sonuçlandırmalıyım araç içini toplamaya geçicem, bi an önce halı işini sonuçlandırmalıyım, hep yumurta döte dayanınca iş yapınca böle oluyor

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dokunmadan konusmak zor ama polyester bazli oldugunu varsayiyorumki oyledir nem alma oranlari yani boyanabilirligi dusuk spreyle kumas icin olsa dahil kalici cozum olmaz hatta dert olur basina en sagliklisi yeniden kirmizi bi kumasla kaplamak olucaktir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorarsan sevinirim deniz, bu hafta bu işi sonuçlandırmalıyım araç içini toplamaya geçicem, bi an önce halı işini sonuçlandırmalıyım, hep yumurta döte dayanınca iş yapınca böle oluyor
    yarın sorarım : )
    e aynı sekıl kırmızı hazır halılarda var neden dusunmuyosun ? dosemecıler tabana yapıyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dokunmadan konusmak zor ama polyester bazli oldugunu varsayiyorumki oyledir nem alma oranlari yani boyanabilirligi dusuk spreyle kumas icin olsa dahil kalici cozum olmaz hatta dert olur basina en sagliklisi yeniden kirmizi bi kumasla kaplamak olucaktir...
    şimdi polyester ne dicem yenisini döşemeciler yapamıyor döşemenin altı sert bi madde kalıpdan çıkmış sanki halı, döşemenin üstündeki kumaş kalıpla bir ayrılan bişey değil, ne tip halıysa artık

Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın sorarım : )
    e aynı sekıl kırmızı hazır halılarda var neden dusunmuyosun ? dosemecıler tabana yapıyor ?
    106 nın halısı farklı deniz kalıp fibi sanki altına sertleştirici sürmüşler kaplada olmuyor, en ince kırmızı kumaş taban halısı için 3mm çok halın geliyor kıvrımlarda bükümlerde pot yapıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk bildiğin döşemecide tekstil boyasımı ne onla boyattık bayada para vermiştim 1 hafta falanda kuruttum sermedim

sonra paspasları bi attım 1 hafta sonra paspaslar yapışmış bi söktüm boya geldi

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bunu sen bır boyahaneye verıceksın buyuk kazanlar var kontını boya yapıyorlar sana bır renk kartelası verırler ordan bır kırmızı tonunu begenırsın yusek sıcaklıkta kımyasallarla komple halıyı boyarlar burdakı sorun su yapılmıcak bır sey degıl ama tanıdık bır boyahane bulman lazım bır ıkıcısı burda olsan hemen hallederdık ordan bu ısı kovalaman lazım kontını boya yaptırman lazım obur turlu spreyle kaplamayla olucak ıs degıl dedıgım sıstemı yaptırırsan kokten cozum olur senın ıcın bu arada kazanlar 20 kg lıktır sana fazla fıyat soylerler kılosu 7.5 $ yanı bu sana yaklasık olarak 150 $ cıvarı bır seye patlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah allah yarın gosterım benım arabayı ne dıcek bakım merak ettım bende : )
    olmadı bır kırmızı yolluk kesıp bıcelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk bildiğin döşemecide tekstil boyasımı ne onla boyattık bayada para vermiştim 1 hafta falanda kuruttum sermedim

sonra paspasları bi attım 1 hafta sonra paspaslar yapışmış bi söktüm boya geldi
    tahmin etmiştim

bikaç tekstilci ile daha konuştum kazanda boyatmak daha kesin sonuç verir dediler,karıştırılıyormuş bu kazanlarda ben küvette yapıcam diyince orantılı şekilde karıştırıp boyayamazsın dediler, nerde yaptırırım diyince bi adres gösteremiyorlar, umarım bilen yada bu işi bilen biri vardır sitede, bu hafta yaptırmalıyım en acilinden

Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bunu sen bır boyahaneye verıceksın buyuk kazanlar var kontını boya yapıyorlar sana bır renk kartelası verırler ordan bır kırmızı tonunu begenırsın yusek sıcaklıkta kımyasallarla komple halıyı boyarlar burdakı sorun su yapılmıcak bır sey degıl ama tanıdık bır boyahane bulman lazım bır ıkıcısı burda olsan hemen hallederdık ordan bu ısı kovalaman lazım kontını boya yaptırman lazım obur turlu spreyle kaplamayla olucak ıs degıl dedıgım sıstemı yaptırırsan kokten cozum olur senın ıcın bu arada kazanlar 20 kg lıktır sana fazla fıyat soylerler kılosu 7.5 $ yanı bu sana yaklasık olarak 150 $ cıvarı bır seye patlar
    parasında değilim kanka güzel, fotodaki gibi olsunda gerisi önemli değil kanka halının kg si 3 mü ne 20 kg boya neresine çekicek bunu

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahmin etmiştim

bikaç tekstilci ile daha konuştum kazanda boyatmak daha kesin sonuç verir dediler,karıştırılıyormuş bu kazanlarda ben küvette yapıcam diyince orantılı şekilde karıştırıp boyayamazsın dediler, nerde yaptırırım diyince bi adres gösteremiyorlar, umarım bilen yada bu işi bilen biri vardır sitede, bu hafta yaptırmalıyım en acilinden
    kuvette yaparsan bırıncısı onu 1 dakıka dondurursun ama 2 dakıka sonra kolun kopar yeterlı sıcaklıgı yakalayamazsın yakalayamadıgın gıbı kımyasalı sen kendı kafana gore verdınmı yada boyayı halıdan olursun dur bır bakıyorum sımdı ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuvette yaparsan bırıncısı onu 1 dakıka dondurursun ama 2 dakıka sonra kolun kopar yeterlı sıcaklıgı yakalayamazsın yakalayamadıgın gıbı kımyasalı sen kendı kafana gore verdınmı yada boyayı halıdan olursun dur bır bakıyorum sımdı ben
    bi bak kanka istanbulda tanıdık varmı senin bu işi yapan ? tekstilcimisin bu arada :ramo:

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olursa bende yaparim özendim valla cok

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yeni model bicok arabanın bagajı halısı senin istedigin sekilde gibi bisey..Bu kadar sert olmasada buna yakın yani bunu yaparlar diye düşünüyorum..

Şöyle bisey var belki yardımcı olabilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vehic...0-eu-kdv/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yeni model bicok arabanın bagajı halısı senin istedigin sekilde gibi bisey..Bu kadar sert olmasada buna yakın yani bunu yaparlar diye düşünüyorum..

Şöyle bisey var belki yardımcı olabilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vehic...0-eu-kdv/detay
    bu düz zemin gibi bişey taban halısı o kadar girintili çıkıntılıki, en ince kumaşı aldım kırmızının kapladımda denedim ama bikaç yerde pot yapıyor ve düz olması imkansız o yerlerde çok belirgin yerlerde oldugu için kaplama işine girmedim, bu boya işini yapıcam ama yerini bi bulsam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)