|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar merhaba nissan Juke almak istiyoruz 1.5dci sport paket Kırmızı renk olmak üzere yalnız hiçbir bayi araç vermek ıstemıyo yılbasında zam gelceınden dolayı ellerınde oldu halde satıldı dıolar faturasını dahi kesmeye yanasmıolar bu konuda yardımcı olcabilcek arkadas varmııı tanıdı ettı olan cok sevınırım ..?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
bence direk nissana mail at olayı en ince detayına kadar anlat hatta hangi bayilere gittiğini sna neler sölendiğini ellerinde kalmadığını bukadar büyük ve global bi firmasınız birtane arabanızı bulamıyoruz arkadaşlarım konteynerle amerikadan nissan skyline getiriyolar bence bi juke bulamıyorum felan gibisinden yazarsan bence yardımcı olurlar hatta bayi sana direk dönebilir
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
artkıy araç vermiyor mu yani ?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
güzel seçim ama beyaz rengede bir bakın bugün gördüm çok şeker
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
note kullanıyorum 1.5 dci 2009 142000 de cok memnunum juke de cok guzele benzıyo
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
artkıy özel olarak arattırdk rıca ettık bı abımız oldu halde ocak sonu+fıyat garantısı vermıo eh dedım o zmn hatırlı abımızın ne hatrı var ıste elımızde deıld falan fılan hıkaye resmen hiçbir yer vermıyo su an bir çok bayıyı aradım araç yok dıolar ocakt verebılırız resmen cıkarları ıcın musterı sogutuyolar vallah 3-5 kurus fazla kazancam ugruna markaya zarar verıolar anlamak zor bu ınsanları
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Ben yarin ararim araba varsa ellernde beni kirmazlar
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
umarım bi mutlu haber beklıorm senden ama bence oldukca zorrr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
juke cok ıyı duruyor valla tıpı felan gayet ıyı de bayını elınde varsa satmak zorunda
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kavukların elınde 7-8 arac var 2 kırmızı dıerlerı sıyah beyaz ozel garajlarına gırdım renklere bakmaya teshır harıcı yanı bu araclar ama sozde hepsı satılmıs benc yalan kesınlıkle yalan neden cunku kapı onunde var benım ıstedım arac gelen gıden bakıo teshır aracı yanı onu alıyım dedım yok oda satıldı ya dedım satılan arac kapıları kıtlenıo sız hala acık tutuosunuz ve gelen gecen bakıyo ıcıne bınıo ona ragmen satıldı dıolar dedm o zmn sız yılbası tatılıne gırın madem satmıosunuz saka gıbı ya
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
juke güzeldir
![]() ![]() Bence Nissan Türkiye'ye ulaşın bu konu hakkında. Normal zamanda araba satmak için 50kere ararlar rahatsız ederler müşteriyi , şimdide araba yok ayağı yapıyorlar __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
aynısını fiat fiorino alırken yapmıştı bana. Peşinat miktarını arttırdık ısrar ettik öyle anlaştık. Ama 21 gün bekledim aracımı almak için.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Vay arkadaş malboro hesabı olmuş.
Umarım bulursunuz. __________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
![]() __________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Artkiyin oglu yakin arkadasim eger varsa ellerinde dove dove aliriz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Caddedeki nissanda dizmişlerdi jukeleri 2 hfta once, şimdi mi bulunmaz hint kumasi oldu
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
bakalım ben polo alırken ne diyecekler Nissan yine iyi bakalım doğuş neler yapacak =) Yıl sonu indirimi diyordu
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bu arabanın nesi güzel ya :s
|
|
|