User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: e39 / e90 takas??

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence senin aracın çok daha güzel
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu e39 u veripte o ilandaki e90 ı almazdım ben sahsen alper abi ...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bekle biraz daha CLK al..Ve ya severmisin bilmiyorum ama C-SportCoupe olabilir..
    öyle yapıcam gibi görünüyo.. ama söyle de bişey var e90ı alıp M-tech vs taksak 520den olay satılır gibi.. sonra yine clk alınır.. sportcoupe sevmiyorum ama CLK siyah çok mantıklı.. güzel olur biraz oynayınca bi de mercedes bu aralar hakkaten prestij oldu

Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba dolu olsa tamam da hâllice bir 316i.Sizin aracınız çok daha güzel duruyor..
    teşekkürler güzel duruyo bence de ama ben içinde güzel durmuyorum 177boy, 59kg adamım ben resmen babamın arabasını çalmış da geziomuş gibi duruyorum baksana

Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.20D olsa değişilebilinirdi bence.
    3.20d her koşulda aşar beni ama belki 320i olabilir mantıklı hem 4 silindir çok da yakmaz..

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E39 sevdiğim bir araba değil kimse kusura bakmasın ama 316i de alınmaz yaa. 320i den aşağısı eziyet olur bence.
    benm derdim motorla değil aslında çok vitesle.. düz vites 318imle otomatik 320yi üzüyodum.. e90 316 da biraz gerisinde kalıyodu.. isterim tabi 320 olsun ama fazlası da zarar benm için yakıt da önemli

Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oy oy çok para o arabaya göre fiyat... biraz daha yukarda böyle bi araç verelim daha iyi : ;
    http://www.techturkey.com/forum/otom...8-audi-a4.html
    valla kusuruma bakmayın ama audinin her arabası aynı bana göre.. g.tünü kesmişler a3 olmuş büyütmüşler a6sw olmuş yükseltmişler q7 olmuş.. Bi de en boş 316ya 42isteniyo deri yok tavan yok.. bu adam da 45 istemiş çok da tepki verilicek bi rakam değil.. örneğin sizin aracınızdan daha ucuza 2.0 T FSI Quattro lar 2.0TDI lar var aynı kasa.. sizinki elbette onlara göre daha az km li daha yüksek modellidir ama yine de cezbedici bi yönü yok benim için.. Km, model takıntım yok daha doğrusu..

Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw 'de 316 sıkıntı ama siz bilirsiniz..
    teşekkürler yorum için

Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatin boyunca kafani duvarlara vurmak istiyorsan yap. E39'un o rijit kokpitinden ve ihtisamindan cikip e90'a oturunca oyunun en guzel yerinde eletkrikler gitmis gibi olucaksin
    Doğru söylüyosun walla e90 a monitor de takamam ki gerçi takarım takmaya da çok kesip biçmek lazım göğsü.. ama olabilir bak güzel fikir bi de böyle bişey buldum

Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman alper sakın
    sende mi yaw hani alman candı

Alıntı Musti PoweR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede
    harılısı yapmıycaz gibi görünüyo

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence e90 lar güzel araçlar 3.16 lar performans düşünmeyen ancak kaliteli olsun bi coil bi csl jant la çok güzel duran araçlar hem ağır bi duruşları var hemde sportif ikisi bir arada olan modeli yüksek tercih edilesi bmw nin en çok tutulan versiyonu imkan varsa 3.20d tabiki ancak performans dert değilse kaliteli bir lpg kitiyle uzun yıllar sıkıntısız binilebilir
    tam da benim düşüncelerim aslında.. e39 iyi güzel ama artık eskisi kadar elit değil.. ama yine de satmayı bekliycem sanırım..

Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum aynı araçtan arkadaşımda var, çook gereksiz yakıyor, süspansiyonları berbat, performans olarak inanılmaz bayık. Son karar senin tabi ama alacağın aracdada ufak tefek masraflar var göz ardı etmeden uğraşcağın. Bence sabırlı olmanda fayda var.. Şimdiki aracın bence çok daha iyi her açıdan.
    Zaten alınca tamponlar kesin değişicek farlar jant yay şart.. bunları göze aldım.. sadece dijital klima ve M direksyon yok onu da göze alamıyorum çünkü 320 parasına gelicek araba yine hem de 1.6 kalıcak.. üste 12.000e wermezse almıycam sanırım..

Alıntı başalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper e 39 unu sat, 316 yada bakma... bmw alacaksan motoru kuvvetli olsun...
    x5 de 400 yakıo walla lpg ile.. çok büyük motordan da korktum artık clk 200k mantıklı görünüyo

Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin guzel bence 3.16 yla takasa girmen sadece model yukseltmek olcak..eskiden e46 in varmis sanirim neden tekrar bir e46 coupe yada cabrio dusunmuyorsun?mercedeste ille de w209 olsun demiyorsan temiz,ici beyaz deri avantgarde w208 clk320 alip teleflex de lpg takar konforundan da performansindan da taviz vermeden binersin..
    düşünmez miyim düşünüyorum hatta şunları çok beğendim

satılık ikinci el 2002 model BMW 3 Serisi 3.18Ci 46.500 TL'ye

satılık ikinci el 2001 model BMW 3 Serisi 3.20Ci 38.000 TL'ye

ama babama saçma geliyo aynı arabadan alıcaksın bide üste para mı wericeksin diyo bide yeni kasası çıkmış araba mümkün olduğunca istemiyorum sanırım.. E90 daha çıkmadı.. CLK zaten çıkmadı 209

Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence senin aracın çok daha güzel
    saolasın

Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum
    saolun öyle olucak gibi

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam mesaj kutunuz dolmus

5.20'de lpg nerde duruyor , bagaj mi , stepne yerinde mi ?

Cok aklimi celiyor ya , e39 yillardir hastasiyim , bizde de var 98 85000km'de boyle bi rahatlik konfor yok , birde fiyat olarak son ne kadar dusunuyorsunuz km ile yazabilir misiniz bana ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam mesaj kutunuz dolmus

5.20'de lpg nerde duruyor , bagaj mi , stepne yerinde mi ?

Cok aklimi celiyor ya , e39 yillardir hastasiyim , bizde de var 98 85000km'de boyle bi rahatlik konfor yok , birde fiyat olarak son ne kadar dusunuyorsunuz km ile yazabilir misiniz bana ?
    dolmuş hakkaten LPG stepnenin olduğu yerde altta yani.. 29.000 düşünüyoruz ama ciddi düşünürsen ufak bişey daha yapabilirim.. 190.000 olmuştur heralde

Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala o ilk yapmış olduğun bmw gibi yaparsa n müşterin hazır alabilirim zevkli dokunuşlarda bulunmuşun. hayırlısı neyse o olsun diyelim
    tamam anlaştık ben de onu satar CLK alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam 6 silindir bmwnin sesini bırakmazdım bence boş 3.16 yerine dier düşündüğün araçlar daha mantıklı s2000vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotolara bakarak mı söyledin bunu yoksa tanıyo musun? ciddi ciddi düşünüyorum çnkü
    k

fotolara bakarak söyledim. 4 senede 130 bin direksiyon soyulmuş jantlar ayrı dünya vites topuzu emanet donanım yok 4 parça boya yazmış hayatta inanmam ilana sadece boya var yazan adama (hele bu tarz bi adama). normalde resme bakıp vazgeçilmez arabaya bakmak lazım ama bunun herşeyi ofsayt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca senin araban çok daha güzel

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper yandan ağcaya benziyorsun yanlız bro

şaka bi yana önce arabanı sat paranı al...sonra istediğin arabaya çatır çatır pazarlık yaparsın
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotolara bakarak söyledim. 4 senede 130 bin direksiyon soyulmuş jantlar ayrı dünya vites topuzu emanet donanım yok 4 parça boya yazmış hayatta inanmam ilana sadece boya var yazan adama (hele bu tarz bi adama). normalde resme bakıp vazgeçilmez arabaya bakmak lazım ama bunun herşeyi ofsayt
    ahaha noldu olm bmw olsun 316olsun donanımsız olsun mantaliten değişti sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam 6 silindir bmwnin sesini bırakmazdım bence boş 3.16 yerine dier düşündüğün araçlar daha mantıklı s2000vs
    ses güzel hakkaten ama e90 320 bile alsam 4 silindir artık.. 6 silindir sesi duymam zor bu devirde

Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki psikopatlık diyceksiniz ama hakkaten 4 parça boya varsa, hasarı can sıkacak düzeyde değilse yani, böyle bi arabayla uğraşmak daha çok hoşuma gidiyo benim.. 318 i de jant kapaklarıyla almıştım o kadar boştu.. 206 desen camo bile yoktu vandı.. uğraşıp o gelişimi görmek çok zewkli.. pavyondan kadın kurtarmış hissiyatı veriyo bana

Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper yandan ağcaya benziyorsun yanlız bro

şaka bi yana önce arabanı sat paranı al...sonra istediğin arabaya çatır çatır pazarlık yaparsın
    harbi benziorm ee, acil kilo almam lazım inşallah satılır yılbaşından önce falan da şuna yapışırım hemen

satılık ikinci el 2003 model Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 51.000 TL'ye

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50lere çıkıyorsan neden s2000 değilde merso hacı?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper bence senin arabanın yanında takas düşüncesi bile aklından geçmemeli...

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alpercim e90 yapicam diye koyduysan kafaya 316yla degilde aracini takas yerine nakit olarak elden cikartip biraz daha kovalayip 320si alman cok daha hos olur
    onun haricinde ben olsam su saydigin araclar icinde e46 alirdim dicektim yeni sattin,clk iyidir

veya tam bulamadim model ayrimlarini cok bilmedigim icin ama ornek olsun diye koyuyorum , su tipte biseylerde yakisir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35733349/detay
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50lere çıkıyorsan neden s2000 değilde merso hacı?
    abi kimse 50lere s2000 bulamıyıo adam gibi.. bi de e46yla bile kaç kere spin attım (yanlamaya çalışırken değil kışın normal yolda) ben o kadar nazik kullanamam yok kopucak mı bilmemne diye.. Tırsıyorum açıkçası s2000den

Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper bence senin arabanın yanında takas düşüncesi bile aklından geçmemeli...
    Heves ettik işte ama bekliycem.. babam değiştir diyo gerçi onun da işine geliyo fiyat bakımından.. sahibinden şifremi biliyo en uygun araba bu favorler arasında

Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alpercim e90 yapicam diye koyduysan kafaya 316yla degilde aracini takas yerine nakit olarak elden cikartip biraz daha kovalayip 320si alman cok daha hos olur
    onun haricinde ben olsam su saydigin araclar icinde e46 alirdim dicektim yeni sattin,clk iyidir

veya tam bulamadim model ayrimlarini cok bilmedigim icin ama ornek olsun diye koyuyorum , su tipte biseylerde yakisir

satılık ikinci el 2005 model Mercedes-Benz C 180 Sport 58.000 TL'ye
    CLK bundan daha güzel geliyo bana.. e46 da olabilir güzel bi araba denk gelirse hakkaten sewiyomuşum ben o kasayı.. bi satalım da hayırlısıyla Bi de benim arabalara göre aklımda fiyatlar var 47den fazla vermem e90a 320 bile olsa çnkü o zaman e60 alırım gidip.. 55lere CLK cabriolar var. o yüzden si a kadar çıkmam e90 da.. kısmet tabi..

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320ler hakkaten donanımlı daha ucuz sesi de inanılmaz ama senelik 3000tl vergi çok benim için.. hele ki 200k ün vergisi senelik 526lirayken

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)