Bence senin aracın çok daha güzel
bu e39 u veripte o ilandaki e90 ı almazdım ben sahsen alper abi ...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
öyle yapıcam gibi görünüyo.. ama söyle de bişey var e90ı alıp M-tech vs taksak 520den olay satılır gibi.. sonra yine clk alınır.. sportcoupe sevmiyorum ama CLK siyah çok mantıklı.. güzel olur biraz oynayınca bi de mercedes bu aralar hakkaten prestij oldu
teşekkürler güzel duruyo bence de ama ben içinde güzel durmuyorum 177boy, 59kg adamım benresmen babamın arabasını çalmış da geziomuş gibi duruyorum baksana
3.20d her koşulda aşar beni ama belki 320i olabilir mantıklı hem 4 silindir çok da yakmaz..
benm derdim motorla değil aslında çok vitesle.. düz vites 318imle otomatik 320yi üzüyodum.. e90 316 da biraz gerisinde kalıyodu.. isterim tabi 320 olsun ama fazlası da zarar benm için yakıt da önemli
valla kusuruma bakmayın ama audinin her arabası aynı bana göre.. g.tünü kesmişler a3 olmuş büyütmüşler a6sw olmuş yükseltmişler q7 olmuş.. Bi de en boş 316ya 42isteniyo deri yok tavan yok.. bu adam da 45 istemiş çok da tepki verilicek bi rakam değil.. örneğin sizin aracınızdan daha ucuza 2.0 T FSI Quattro lar 2.0TDI lar var aynı kasa.. sizinki elbette onlara göre daha az km li daha yüksek modellidir ama yine de cezbedici bi yönü yok benim için.. Km, model takıntım yok daha doğrusu..
teşekkürler yorum için
Doğru söylüyosun walla e90 a monitor de takamam ki gerçi takarım takmaya da çok kesip biçmek lazım göğsü.. ama olabilir bak güzel fikirbi de böyle bişey buldum
sende mi yaw hani alman candı
harılısı yapmıycaz gibi görünüyo
tam da benim düşüncelerim aslında.. e39 iyi güzel ama artık eskisi kadar elit değil.. ama yine de satmayı bekliycem sanırım..
Zaten alınca tamponlar kesin değişicek farlar jant yay şart.. bunları göze aldım.. sadece dijital klima ve M direksyon yok onu da göze alamıyorum çünkü 320 parasına gelicek araba yine hem de 1.6 kalıcak.. üste 12.000e wermezse almıycam sanırım..
x5 de 400 yakıo walla lpg ile.. çok büyük motordan da korktum artık clk 200k mantıklı görünüyo
düşünmez miyim düşünüyorum hatta şunları çok beğendim
satılık ikinci el 2002 model BMW 3 Serisi 3.18Ci 46.500 TL'ye
satılık ikinci el 2001 model BMW 3 Serisi 3.20Ci 38.000 TL'ye
ama babama saçma geliyo aynı arabadan alıcaksın bide üste para mı wericeksin diyobide yeni kasası çıkmış araba mümkün olduğunca istemiyorum sanırım.. E90 daha çıkmadı.. CLK zaten çıkmadı 209
saolasın
saolun öyle olucak gibi![]()
Hocam mesaj kutunuz dolmus
5.20'de lpg nerde duruyor , bagaj mi , stepne yerinde mi ?
Cok aklimi celiyor ya , e39 yillardir hastasiyim , bizde de var 98 85000km'de boyle bi rahatlik konfor yok , birde fiyat olarak son ne kadar dusunuyorsunuz km ile yazabilir misiniz bana ?
ben olsam 6 silindir bmwnin sesini bırakmazdım bence boş 3.16 yerine dier düşündüğün araçlar daha mantıklı s2000vs
fotolara bakarak söyledim. 4 senede 130 bin direksiyon soyulmuş jantlar ayrı dünya vites topuzu emanet donanım yok 4 parça boya yazmış hayatta inanmam ilana sadece boya var yazan adama (hele bu tarz bi adama). normalde resme bakıp vazgeçilmez arabaya bakmak lazım ama bunun herşeyi ofsayt![]()
ayrıca senin araban çok daha güzel![]()
ses güzel hakkaten ama e90 320 bile alsam 4 silindir artık.. 6 silindir sesi duymam zor bu devirde
belki psikopatlık diyceksiniz ama hakkaten 4 parça boya varsa, hasarı can sıkacak düzeyde değilse yani, böyle bi arabayla uğraşmak daha çok hoşuma gidiyo benim.. 318 i de jant kapaklarıyla almıştım o kadar boştu.. 206 desen camo bile yoktu vandı.. uğraşıp o gelişimi görmek çok zewkli.. pavyondan kadın kurtarmış hissiyatı veriyo bana
harbi benziorm ee, acil kilo almam lazıminşallah satılır yılbaşından önce falan da şuna yapışırım hemen
satılık ikinci el 2003 model Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 51.000 TL'ye
alpercim e90 yapicam diye koyduysan kafaya 316yla degilde aracini takas yerine nakit olarak elden cikartip biraz daha kovalayip 320si alman cok daha hos olur
onun haricinde ben olsam su saydigin araclar icinde e46 alirdim dicektim yeni sattin,clk iyidir
veya tam bulamadim model ayrimlarini cok bilmedigim icin ama ornek olsun diye koyuyorum , su tipte biseylerde yakisir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35733349/detay
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Alper CLK320 var bitane ilanlarda gördün mü? Fiyat olarak uygun gibi,temizse..
satılık ikinci el 2002 model Mercedes - Benz CLK 320 Avantgarde 49.900 TL'ye
satılık ikinci el 2002 model Mercedes-Benz CLK 320 Elegance 54.900 TL'ye
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
abi kimse 50lere s2000 bulamıyıo adam gibi.. bi de e46yla bile kaç kere spin attım (yanlamaya çalışırken değil kışın normal yolda) ben o kadar nazik kullanamam yok kopucak mı bilmemne diye.. Tırsıyorum açıkçası s2000den
Heves ettik işte ama bekliycem.. babam değiştir diyo gerçi onun da işine geliyo fiyat bakımından.. sahibinden şifremi biliyo en uygun araba bu favorler arasında
CLK bundan daha güzel geliyo bana.. e46 da olabilir güzel bi araba denk gelirse hakkaten sewiyomuşum ben o kasayı.. bi satalım da hayırlısıylaBi de benim arabalara göre aklımda fiyatlar var 47den fazla vermem e90a 320 bile olsa çnkü o zaman e60 alırım gidip.. 55lere CLK cabriolar var. o yüzden si a kadar çıkmam e90 da.. kısmet tabi..
320ler hakkaten donanımlı daha ucuz sesi de inanılmaz ama senelik 3000tl vergi çok benim için.. hele ki 200k ün vergisi senelik 526lirayken![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)