Katılmamak elde degil :D
Printable View
ya gidin alın ed i abi kaplatın fılan olur kırmızı boşa macera arıyosunuz çiçek gibi araba ben alamadım bari değerini bilen birine gitsin ;)
hakkımda ne düşünüyorsanız allah size on katını versin arkadaşlar :)
Arkadaşlar O ARACIN bursadaki sahibide bizdik aracA motor yapılmış evet .. ama bı sıkıntısı yoktu dapa gaz gazladık sıkıntı yaratan bişey yok.. :) 2 AY BİNDİK SATTIK SONRA .. BOYA OLARAKTA 3.4 PARÇA BOYA VARDI
Sağ tarafı komple boyalıydı :) geri kalan mazilerini herkes bilio zatenn konusmaya gerek yok burda ;)
Araba zaten kaç parçadan olusuyo :D
acaba sahibi bunları biliyormu ? :D
şuanki sahibi koleksiyon aracı gibi bakıyo :) tabi arabanın mazisini bilemicem ...
HG_TypeR (Ufuk) aracın bursa daki ilk sahibi o detayı daha ii bilir :)
alayınıza gider ulan ben burdayım isteyen varsa buyursun gelsin
niye gidiyor nere gidiyor bende anlamadım aracın geçmişini bilenler söyledi diyemi gider ?..
varsa yanlış bi malumat söyle herkes bilsin..
sakin bi dillede anlattım ama olmuyo beyler lanet olsun bu sitedeki arkadaşlara herkez bişeyler yazıp duruyo ben bile anlayamadım 15 senedir arabalarla uğraşıyorum hiç bi aracım hakkında böyle şeyler duymadım nasıl bi araçmış bu typer lar ya..... kimse çekemiyo a.m.k.arabasını
ama senin aracın ıstanbuldan trabzona ve ordan bursaya gıden araçsa hakkında olanları tek kısı soylemıyorkı..eğerki o değilse söylenenler boşa çıkar