|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar elbette icimizde kopek besleyenlerimizde var, sorum onlara..
Ne marka mama aliyorsunuz? Alisverisiniz internet uzerinden mi? Tavsiye edeceginiz linkler. Degilse tavsiye edeceginiz alisveris yapilabilecek yerler? Aramizda uygun fiyata alan varsa bende almak isterim fiyatlar oldukca pahali. Yavrum 3. aylik olmak uzere GOLDEN RETRIEVER __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 21-12-2010 18:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
royal canin
, petshoplardan alıoz kanka, sağlam mamadır, başka markalar da var tabi ama biz bunu kullanıoz, pahalı olmasını istemiosan büyüklerden alcan , uzun vadede uygun geliyor, 1 kilo 2 kilo alırsan bittiğin andır
__________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Köpek degil ama kız arkadaşımın kedisi var.. Royal Canin çok iyi diyorlar, digerlerine göre biraz pahalı ama içerigi çok daha iyiymiş.
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
4 tane boxerım var hazır mama kullanmıyorum işin açıkçası evde ne pişerse pişsin 4 kişilik fazla yapılıyor onlarda aynı şeyi yiolar
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
köpeğin yaşı ve cinsi önemli olacaktır bu konuda eğer ki büyük ırksa köpeğiniz Pro-Plan başta tavsiyem olmak üzere benzeri mamaları deneyebilirsiniz..
mama alımı konusunda ise ben petshopları tavsiye etmiyorum çok kar payı bırakıyorlar tanıdık veterineriz falan varsa ondan temin edin bence baya fiyat farkediyor... __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Premium Mamalar;
ProPlan, Hill's, Royal Canin, Nutro(choice), Acana, Eukoneba, 1st Choice, Advance,Nutra Nuggets,Orijen Orta halli mamalar; Eagle, ProPAC, IAMS, Hearty Choice Vasat mamalar(Market maması denilen); Goody, Champion, Whiskas, Friskies, Bonacibo, Pedigree, Chappi, Bonnie __________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. Son Düzenleyen jsrcb; 21-12-2010 17:29. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
royal canin ve hills ten şaşma derim...mama tüy dökmesine varana kadar etkiler hayvanı
__________________________________ Mapped by GÜNEŞ G. PPR Motorsports İbrahim KISA |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
ProPlan - Royal Canin - Hill's
Markalar kalitelidir. büyük boylarında biraz daha uygun oluyor tavsiye ederim hayvanın tüylerinden belli oluyor zaten parlak parlak .onun haricinde çok ucuz olsun dersen D: eminönünden açık satılan mamalardanda alabilirsin ama tavsiye etmem :S kaç aylık oldu bu arada ??? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
nutra ve eokoneba kullandım memnunum ilave olarak büyüme döneminde aminosol ve canvit condro kullanıyorum memnunum hep büyük paket alıyorum veteriner hekim olduğum için depodan 70-80 lira arası fiyatlara alıyorum bence yemek vermekten daha ekonomik
İlave olarak yoğurt, yumurta gibi besinlerlede destekliyorum |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Hill's kuzu etli pilavlı alabılecegın en ıyı mamadır dıyebılırım ama malesef artık gelmıyor tr ye , onun dısında proplan somonluyu tavsıye ederım
![]() Bızım yedıgımız yemeklerı yemelerı onlar acısından pek saglıklı olmadıgını dusunuyorum ozellıkle agız ve dıs saglıgı acısından ılerde cok buyuk problem yaratıyor ve tabıkıde karacıgerde yaglanmaya sebep oluyor ama secım sızın tabı ![]() GSD var bende 3 yasına gırdı hala agzına nırmal bı yemek gırmıs degıl ve masallah her goren donup bır daha bakıyor ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
royal canin av köpekleri dahil veriyoruz sıkıntı çıkmadı çok şükür daha
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: var
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Yavrum 3. aylik olmak uzere GOLDEN RETRIEVER olarak ilk postumda duzeltme yaptim arkadaslar, peki sagolun cok tesekkur ederim, herkes birsey anlatmis, kendinden birsey paylasmis, cok iyisiniz.
Peki toptan aldiginiz yer yok mu hic? Petburada.com'a oraya uye birinin vasitasiyla oraya uye oldum azda olsa biraz indirim aldim. ProPlan Lamb & Rice 15 kilo 400 gr 167 TL'ye satiliyor, bonus'a 6 taksit pesin fiyatina yapiliyor, aylik 27 TL odeniyor ve parapuan kazandiriyor 2.5 TL civarinda, mantikli gibi geldi, sizde onerir misiniz? __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
![]() |
High premium royal canin, proplan ve hill's lamb and rice uzerine yogunlasiyorum bakalim simdilik. Chicoppe'ta olabilir..
Somonlu mamalarin tuglere %100 yararli oldugunu duymustum ileri dogruda ondan alicam bakalim, seninki ne kadarlik oldu? golden vardi sendede dimi? ne yiyor? 15 kg ne kadar dayaniyor? Toptan aldigin bi yer var mi alalim banada senin fiyattan? ne kadara aliyorsun?
Senna cok tesekkur ederim katildigin ve yardimci oldugun icin. Haklisin ama tabi kisiden kisiye degisir, bahcem olsaydi kesinlikle bende ev yemekleri ile beslerdim. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Sanirim 3 ay gidecek dogru muyum s2k?
3 taksit yaptirmak daha mantikli gibi?
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
2 senedir 1choise kullanıyorum bizim itler gayet memnun
__________________________________ RAD-R Performance |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ne kadar abi? 15 kg'luk mu? masallah.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 19:46 ::::

, petshoplardan alıoz kanka, sağlam mamadır, başka markalar da var tabi ama biz bunu kullanıoz, pahalı olmasını istemiosan büyüklerden alcan , uzun vadede uygun geliyor, 1 kilo 2 kilo alırsan bittiğin andır